Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis mača pirmā zvaigzne "Crunch" zaudējumā

Andrejs Siliņš

Gudļevskis mača pirmā zvaigzne "Crunch" zaudējumā
Kristers Gudļevskis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Zaudējumu Amerikas Hokeja līgā (AHL) naktī uz svētdienu piedzīvoja Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakūzu "Crunch", kas savā laukumā ar rezultātu 2:4 atzina Jutikas "Comets" pārākumu.

Lai arī "Comets" visa mača garumā piederēja iniciatīva, lielāko spēles daļu vadībā atradās tieši "Crunch", kas vārtus guva pirmo divu trešdaļu izskaņās. Pirmos vārtus viesi guva pēdējās trešdaļas 14. minūtē, bet 18. minūtē pievienoja vēl divus un minūtes laikā no iedzinējiem izvirzījās vadībā. 17 sekundes pirms beigām "Comets" guva vēl vienus vārtus, kad tie jau bija tukši - "Crunch" zaudēja ar 2:4.

Gudļevskis atvairīja 29 no 32 metieniem, piedzīvojot ceturto zaudējumu desmit aizvadītajās spēlēs AHL turnīrā šosezon. Neraugoties uz zaudējumu, tieši Gudļevskis tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni.

Citā AHL mačā Ņikita Jevpalovs palika bez punktiem Sanhosē "Barracuda" rezultatīvā uzvarā pār Beikersfīldas "Condors" - 7:6 pagarinājumā. Jevpalovs izdarīja vienu metienu un sakrāja negatīvu lietderības koeficientu (-2).

Rietumu līgā (WHL) rezultatīvu piespēli atdeva Rihards Bukarts, taču viņa pārstāvētā Portlendas "Winterhawks" ar 2:4 izbraukumā piekāpās "Rockets". Bukartam arī negatīvs koeficients (-1), bet Rodrigo Ābols (-1) izcēlās arī ar divām soda minūtēm.

Austrumkrasta līgā (ECHL) Jūtas "Grizzlies" bez Roberta Lipsberga ar 3:7 viesos piekapās Alenas "Americans". QMHL turnīrā uzvaru izcīnīja Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā "Huskies", kas ar 4:3 viesos uzveica "Wildcats". Dzierkals izcēlās ar piespēli, četriem metieniem, divām soda minūtēm un diviem spēka paņēmieniem. Tā bija Dzierkala 19. piespēle šosezon un 33 rezultativitātes punkts.

ASV līgā (USHL) zaudējumu piedzīvoja Vaterlo "Black Hawks", kas ar 4:7 atzina "Fighting Saints" pārākumu. Zaudētāju sastāvā Georgs Golovkovs nebija pieteikts mačam. Medisonas "Capitols" ar 3:4 pēcspēles metienos piekāpās "Force", bet Haralds Egle palika bez punktiem. Čikāgas "Steel" zaudējumā (3:4 pēcspēles metienos) "Stampede" vienībai Kārlis Čukste nepiedalījās.

Teodors Bļugers atdeva divas rezultatīvas piespēles un izdarīja divus metienus Minesotas štata universitātes neizšķirtā pret Boulingas "Green" (2:2).

Slēpts komentārs: andzinss

 +10 [+] [-]

, 2015-12-06 10:16, pirms 9 gadiem
andzinss rakstīja: Joprojām nestabila spēle Gudļevskim.
Nestabila spēle????? "Neraugoties uz zaudējumu, tieši Gudļevskis tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni".

  +7 [+] [-]

, 2015-12-06 10:26, pirms 9 gadiem
andzinss rakstīja: Joprojām nestabila spēle Gudļevskim.
Pirms sāc komentēt izlasi rakstu....

  +6 [+] [-]

, 2015-12-06 11:50, pirms 9 gadiem
Lūgums autoram pievienot tabulu ar visu mūsu leģionāru sezonas rādītājiem, kā tas notika pagājušās sezonas otrajā pusē

     [+] [-]

, 2015-12-06 12:51, pirms 9 gadiem
jau parīt LV u20 izlasei pirmā pārbaudes spēle (un pēc 7 dienām jau pirmā spēle U20 PČ), bet Ābols, Dzierkals, Egle vēl ZAmerikā... (vakar arī G.Jansons ZAmerikā spēlēja)

  +1 [+] [-]

, 2015-12-06 15:14, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: jau parīt LV u20 izlasei pirmā pārbaudes spēle (un pēc 7 dienām jau pirmā spēle U20 PČ), bet Ābols, Dzierkals, Egle vēl ZAmerikā... (vakar arī G.Jansons ZAmerikā spēlēja)
No heiteru liekulības pozīcijas , viss kārtībā, viņi ir ZA nevis RD sistēmā. Ja vispār nekad nepalīdzēs izlasēm, vienalga viss būs ok.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-06 21:57, pirms 9 gadiem
Dinamo 2015 rakstīja: No heiteru liekulības pozīcijas , viss kārtībā, viņi ir ZA nevis RD sistēmā. Ja vispār nekad nepalīdzēs izlasēm, vienalga viss būs ok.
un Tu domā, ka ar RD sistēmu ir labāk??? Razgals vēl vakar bij Kazaņā nevis U20 nometnē. Rādās Tev tā liekulības problēma ir ne mazāk aktuāla