Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ozoliņam piespēle "Lada" uzvarā, Siksna smagi zaudē Tambijevam

Ozoliņam piespēle "Lada" uzvarā, Siksna smagi zaudē Tambijevam
Artūrs Ozoliņš savas iepriekšējās komandas formā
Foto: hclada.ru

Sezona sākusies Krievijas pēc spēka otrajā līgā (VHL), kurā šogad spēlē seši hokejisti no Latvijas. Uzbrucējs Artūrs Ozoliņš atzīmējās ar piespēli „Lada” uzvarā, bet aizsarga Edgara Siksnas piespēle nepalīdzēja „Saryarka” izvairīties no zaudējuma.

Edgara Siksnas pārstāvētā „Saryarka”, kur par galvenā trenera Kari Heikiles palīgu strādā Atvars Tribuncovs, ar 1:4 piekāpās Kirila Tambijeva Ustkamenogorskas „Torpedo”. Aizsargs Siksna nopelnīja piespēli vienīgajā vārtu guvumā, laukumā pavadot 21:49 minūtes, bet Tambijevs tika pie 13:31 minūtēm, kuru laikā izdarīja vienu metienu.

Ērika Ševčenko „Yugra” pēcspēles metienu sērijā piekapās Tjumeņas „Rubin”. Latvietis maču pavadīja pirmajā aizsargu pārī, pie punktiem netiekot.

Uzbrucējs Artūrs Ozoliņš palīdzēja Toljati „Lada” pārspēt Samaras CSK VVS ar 4:2. Ozoliņš spēlēja pirmajā uzbrucēju trijniekā, un nopelnīja punktu par piespēli otrajā vārtu guvumā. Tikmēr Eduarda Hugo Jansona un Nikolaja Jeļisejeva Aļmetjevskas „Neftyanik” ar 1:0 uzvarēja Neftekamskas „Toros”. Jansons laukumā pavadīja 17:23 minūtes un izdarīja divus metienus, tāpat kā Jeļisejevs, kurš tika pie 15 minūtēm uz ledus.

Izmantotie avoti:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja