Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņa vārti neglābj "Lausanne" no zaudējuma un sezonas noslēguma

Ķēniņa vārti neglābj "Lausanne" no zaudējuma un sezonas noslēguma
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC

Latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš guva vārtus Šveices hokeja līgas pusfināla piektajā spēlē, taču viņa "Lausanne" cieta sakāvi ar 2:5 pret "Zug", zaudēja sērijā ar 1:4. un izstājās no cīņas par zeltu.

VIDEO: Ķēniņš beidz sezonu ar vārtiem Šveices pusfinālā

Mača vidū Ķēniņa „Lausanne” bija četru vārtu deficīts – 0:4, līdz latviešu uzbrucējs panāca 1:4, realizējot skaitlisko vairākumu. Tas gan neglāba viņa pārstāvēto komandu no sakāves ar 2:5 un izstāšanas no turpmākās cīņas par trofeju. Ķēniņš laukumā pavadīja 17:08 minūtes, divas reizes meta pa vārtiem un maču noslēdza ar negatīvu lietderību -3. „Play-off” turnīrā latvietis aizvadījis 11 mačus, kuros guvis trīs vārtus un atdevis trīs piespēles.

Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva trenētā „Davos” izcīnīja trešo uzvaru sērijā par palikšanu Šveices elitē, pārspējot „Rapperswil Jona Lakers” ar 3:1. Piektā, iespējams izšķirošā spēle notiks 6. aprīlī.

Gunta Galviņa „Očelari” piedzīvoja otro neveiksmi pēc kārtas Čehijas līgas pusfinālā, zaudējot „Škoda” ar 2:3. Latviešu aizsargs laukumā pavadīja 19:23 minūtes, izdarīja divus metienus un kļuva par vienu no trīs komandas hokejistiem ar pozitīvu lietderību +1. Rezultāts sērijā ir 0:2.

Izmantotie resursi:
Hokej.cz - web českého hokeje
Home | Swiss Ice Hockey Federation

  +1 [+] [-]

, 2019-04-05 00:02, pirms 5 gadiem
Ābols brīvs, Ķēniņš brīvs, vēl tikai Balceru vajag un viena maiņa gatava uz PČ.