Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukartam vārti, Ābolam rezultatīva piespēle

Agris Suveizda

Bukartam vārti, Ābolam rezultatīva piespēle
Rihards Bukarts
Foto: portlandtribune.com

Rietumu hokeja līgā trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Latvijas uzbrucēju Riharda Bukarta un Rodrigo Ābola pārstāvētā Portlendas "Winterhawks", kas izbraukumā ar rezultātu 2:3 piekāpās Everetas "Silvertips".

Rihards Bukarts sestajā minūtē atklāja rezultātu, savukārt Rodrigo Ābols 39. minūtē ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Dominikam Tiržonam panākt izlīdzinājumu (2:2). Izšķirošos vārtus Portlenda ielaida nepilnas četras minūtes līdz pamatlaika beigām.

Bukarts nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1, savukārt Ābols spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Ābols tika arī pie divām soda minūtēm, savukārt Bukarts atradās uz noraidīto soliņa, kad pretinieki guva pirmos vārtus – tiesa, Bukarts izcieta komandas nopelnīto sodu par skaitliskā sastāva pārkāpumu.

Portlendas "Winterhawks" ar 52 punktiem 51 spēlē Rietumu konferencē ieņem astoto vietu desmit komandu konkurencē. Bukarts 47 spēlēs sakrājis 48 (22+26) punktus un ir otrais rezultatīvākais savā komandā, atpaliekot vienīgi no jau pieminētā Tiržona (26+25). Ābols ar 31 (11+20) punktu 42 mačos komandā ir sestajā vietā.

Izmantotie resursi:
WHL Network

     [+] [-]

, 2016-02-04 12:58, pirms 8 gadiem
Interesanti ka leģendārā Pjēra Turžona dēla uzvārds ir Tiržons. Bet nu SC viltīgajiem lingvistiem jau labāk zināms.