Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Strādnieks: "Nākamajā spēlē baltie cimdi jāatstāj ģērbtuvēs"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Strādnieks: "Nākamajā spēlē baltie cimdi jāatstāj ģērbtuvēs"
Kevins Strādnieks. Foto: IIHF

Latvijas junioru hokeja izlase pasaules čempionātā Gēteborgā arī pēc trīs spēlēm joprojām ir bez gūtiem vārtiem. Komandas uzbrucējs Kevins Strādnieks sarunā ar portālu Sportacentrs.com norādīja, ka nepieciešams iestumt vienu ripu ar gaļu, lai pie pretinieku vārtiem atgūtu pārliecību.

Latvijas U20 izlase pasaules čempionātu vēl nekad nebija sākusi ar diviem sausajiem zaudējumiem pēc kārtas, bet tagad sērija sasniegusi arī trīs spēļu atzīmi – šovakar 0:4 pret somiem. A apakšgrupas beidzamajā spēlē Latvija rītvakar spēkosies pret Vāciju.

"Atkal pievīla mazākums. Daudz pelnījām noraidījumus, un pret šādu komandu nedrīkst to darīt – tas jau ir pierādījies daudzas reizes. Un jāiebaksta viens ar gaļu, tad jau aizies," pēc neveiksmes teica Kevins Strādnieks. "Uz nākamo spēli baltie cimdi jāatstāj ģērbtuvēs un jāatrota piedurknes."

Strādnieks laukumā pavadīja 13:33 minūtes un izdarīja četrus metienus, kas bija augstākais rādītājs starp komandas uzbrucējiem. Pat pasaules čempionāta ievadā, kad Strādnieks pieteikumā bija 13. uzbrucējs, viņam bija loma pirmajā vairākuma brigādē. Latvija turnīru sākusi ar desmit neizmantotiem vairākumiem pēc kārtas.

"Pārbaudes spēlēs viss bija kārtībā, bet tagad klibo. Nezinu, kas ir noticis, bet ceru, ka pret Vāciju beidzot aizies," par vairākuma likstām teica Strādnieks. Viņš norādīja, ka pieciniekam nav problēmu ar saspēlētību. "Spēlēju kopā ar čaļiem, kuri ikdienā spēlē augstā līmenī. Ir viegli viņiem pielāgoties. Ar šādiem partneriem nav nepieciešams laiks, lai atrastu ķīmiju. Visi ir ļoti tehniski. Jāmēģina no tā visa arī kaut ko izspiest."

"Zinājām, ka somi aktīvi iet uz bortiem. Mēģinājām izsist bortu un aizskriet pretuzbrukumos divi pret vienu. Tas negāja cauri, un tad jau…" par spēles plānu teica Strādnieks.

Viņš ir viens no četriem Latvijas U20 hokejistiem, kuri spēlē Latvijas čempionātā. Šosezon "Zemgales"/LBTU rindās Strādnieks 19 spēlēs izcēlies ar deviņiem vārtiem un deviņām piespēlēm.

"Ātrumā noteikti zaudēju. Ja zaudē ātrumā, jāmēģina nospēlēt gudrāk. Jūtos labi," par pāreju un pielāgošanos augstākam līmenim teica Strādnieks.

     [+] [-]

, 2023-12-29 21:14, pirms 4 mēnešiem
unarī baltie stringi

     [+] [-]

, 2023-12-29 21:24, pirms 4 mēnešiem
Labdien, zilie rakstīja: unarī baltie stringi
Zeķubikses.

  +1 [+] [-]

, 2023-12-29 21:26, pirms 4 mēnešiem
Pagaidām spēcīgi esam tikai ar epitetiem.
Kādus tik tēlainus izteicienus neizdomā!

     [+] [-]

, 2023-12-29 22:02, pirms 4 mēnešiem
Eu, tad sanāk, ka spēlējāt visu laiku ar baltiem cimdiem ??? Kas traucēja tos nomest ??
Labāk jau nu būtu teicis,ka nākamajā spēlē ir jāspēlē sava spēle un viss

     [+] [-]

, 2023-12-30 02:15, pirms 4 mēnešiem
Strādniekam jāsāk strādāt

     [+] [-]

, 2023-12-30 05:42, pirms 4 mēnešiem
Nu, veči, tad izžāvējiet visu pulveri tā, ka pats grib aizdegties, pielādējiet visi savus lielgabalus un izšaujiet visu uzkrāto munīciju pret vāciešiem tā, lai no viņiem nepaliek pāri ne smakas!!! ✊💪🏒

     [+] [-]

, 2023-12-30 22:18, pirms 4 mēnešiem
Strādnieks Kevins strādās bez cimdiem. Labi, ka nūjas vairs netaisa no koka. Ierautu skabargu.