Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

"Kurbada" uzvarētā "Lyon" piesaista Kalvi Ozolu

Ints Megnis
Ints Megnis

"Kurbada" uzvarētā "Lyon" piesaista Kalvi Ozolu
Kalvis Ozols Lionā

Sezonu "Zemgale"/LLU rindās sākušais aizsargs Kalvis Ozols pievienojies vienai no spēcīgākajām Francijas hokeja komandām "Lyon", kas pirms nedēļas IIHF Kontinentālā kausa ietvaros piekāpās Latvijas čempionvienībai "Kurbads".

1,98 metrus garais Ozols Lionā ieradies jau pagājušajā nedēļā un šajās dienās abas puses vienojušās par līgumu līdz sezonas beigām. Līdz ar to viņš kļuvis par Martina Lavrova un Artūra Mickēviča komandas biedru. Sezonu Lionas komandas rindās sāka arī latviešu izcelsmes uzbrucējs Ainārs Podziņš, bet viņš nesen to atstāja personisku iemeslu dēļ.

25 gadus vecais Ozols 2013./14. gada sezonā pirmoreiz devās leģionāru gaitās, Ziemeļamerikā esošajā WSHL turnīrā 46 spēlēs tiekot pie 67 punktiem. Pēc tam viņš spēlējis Francijas otrajā līgā, Rumānijā, Ungārijā un Polijā, bet pagājušo sezonu pavadīja Norvēģijā. Savukārt šo sezonu Ozols sāka "Optibet" hokeja līgas (OHL) pagājušās sezonas finālistes "Zemgale"/LLU rindās, vienībai deviņās spēlēs palīdzot ar vārtu guvumu un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Šomēnes Ozols palīdzēja Latvijas klubu izlasei iegūt Baltijas kausu, trijos mačos izceļoties ar diviem punktiem.

"Šovasar man bija vairāki piedāvājumi no Francijas komandām, bet izvēlējos palikt Latvijā, lai gaidītu labāku. Pirms pāris nedēļām parādījās piedāvājums no "Lyon". Parunāju ar Artūru Mickēviču, kurš man teica, ka šis ir labs klubs. Liona ir lieliska vieta, kur spēlēt hokeju," saka Ozols.

Zīmīgi, ka "Zemgale"/LLU komandu īsā laikā atstājuši divi spēlētāji, jo piektdien vienība pavēstīja, ka pārtrauc sadarbību ar citu aizsargu Iļju Makarovu.

Izmantotie resursi:
lhcleslions.com

  +1 [+] [-]

, 2018-11-25 08:29, pirms 5 gadiem
Slikta ziņa OHL. Ja iemesls ir lielāka alga, tad visu var saprast. Savādāk līmeņa ziņā Francijas čempis diez vai ir labāks par OHL. KK to daļēji parādīja.

     [+] [-]

, 2018-11-25 15:54, pirms 5 gadiem
OILER1981 rakstīja: Slikta ziņa OHL. Ja iemesls ir lielāka alga, tad visu var saprast. Savādāk līmeņa ziņā Francijas čempis diez vai ir labāks par OHL. KK to daļēji parādīja.
Gan jau nauda. Nez cik tad Zemgalē var nopelnīt? Domājams, ka Lyon noteikti vairāk.

     [+] [-]

, 2018-11-25 21:19, pirms 5 gadiem
Cik lasīts, dzirdēts Zemgalē varētu būt līdz 1000eur, Lyonā līdz 2000eur