Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avtomobilist" aizvada pārrunas ar Dacjuku

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Avtomobilist" aizvada pārrunas ar Dacjuku
Pāvels Dacjuks. Foto: Tass/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Jekaterinburgas "Avtomobilist" atklājis, ka notiek sarunas ar centra uzbrucēju Pāvelu Dacjuku, kurš varētu atgriezties dzimtajā komandā.

"Ar Dacjuku runājam, bet ar Voinovu ne," teica kluba direktors Maksims Rjabkovs. 40 gadus vecais uzbrucējs Dacjuks iepriekš pavēstīja, ka pēc trim Sanktpēterburgas SKA rindās pavadītām sezonām dosies prom. Viņa sakarā pieminēta arī pievienošanās Detroitas "Red Wings", bet noprotams, ka Nacionālās hokeja līgas vienība nav pārāk ieinteresēta.

Jekaterinburgā dzimušais un augušais centrs dzimtajā komandā nav spēlējis kopš 2000. gada. Pēc tam viņš vienu sezonu pavadīja Kazaņas "Ak Bars", bet turpinājumā devās uz Ziemeļameriku. Kamēr NHL valdīja lokauts, Dacjuks atgriezās dzimtenē, taču pārstāvēja citas komandas – Maskavas "Dynamo" un CSKA.

Iepriekš tika vēstīts, ka "Avtomobilist" jau panākusi vienošanos ar aizsargu Voinovu par līgumu, bet tagad informācija tiek noliegta. Pirms neilga laika NHL arbitrāžas tiesa pieņēma lēmumu samazināt viņam piespriesto diskvalifikāciju, tādējādi aizsargs no sezonas vidus varēs pievienoties kādai komandai. Tiesa, atklāts paliek jautājums, vai viņa pakalpojumus kāda no vienībām vispār vēlēsies.

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/hockey...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-05-29 12:06, pirms 5 gadiem
Tikmēr Dinamo paraksta Zviedru . Sportacentrs ja gribat uzcept rakstu copy/paste no Apollo. 🤣🤣🤣

  +2 [+] [-]

, 2019-05-29 16:16, pirms 5 gadiem
Būtu tikai loģiski, ja Paška beigtu karjeru turpat kur sāka - dzimtajā klubā.