Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avtomobilist" uz diviem gadiem pagarina līgumu ar Kovāržu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Avtomobilist" uz diviem gadiem pagarina līgumu ar Kovāržu
Jakubs Kovāržs "Avtomobilist" vārtos. Foto: hc-avto.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Jekaterinburgas "Avtomobilist" paziņojis, ka uz divām sezonām pagarināts līgums ar čehu vārtsargu Jakubu Kovāržu.

"Avtomobilist" kļuva par Austrumu konferences regulārā čempionāta labāko komandu, tomēr cīņa par Gagarina kausu beidzās jau otrajā kārtā, ar 1-4 piekāpjoties ar sesto numuru izsētajai Ufas "Salavat Yulaev".

Neskatoties uz neveiksmi, komanda pagarinājusi līgumu ar vadošo vārtsargu Kovāržu, kurš deviņās izslēgšanas spēlēs tika galā ar 92,7% metienu un aizvadīja divus sausos mačus. Savukārt regulārajā turnīrā čeha kontā 50 spēles, 93,9% atvairīto metienu un astoņas spēles sausā.

Kovāržs Jekaterinburgā spēlēja no 2013. līdz 2016. gadam, tad vienu sezonu pavadīja Čerepovecas "Severstal" rindās, bet pēdējos divus gadus viņš atkal pārstāv "Avtomobilist". 2014./15. gada sezonā viņš izcēlās ar unikālu sasniegumu, piedaloties visās 60 sezonas spēlēs.

Kovāržs Čehijas izlases rindās piedalījies četros pasaules čempionātos un 2014. gada olimpiskajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
ХК Автомобилист