Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

CSKA revanšējas Hārtlijam, "Red Star" Rīgai iesildās ar trešo uzvaru pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

CSKA revanšējas Hārtlijam, "Red Star" Rīgai iesildās ar trešo uzvaru pēc kārtas
Bobs Hārtlijs (centrā) un Omskas ''Avangard'' komanda. Foto: Sergey Bobylev/TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) pašreizējā Gagarina kausa īpašniece Maskavas CSKA Balašihā revanšējās Boba Hārtlija vadītajai Omskas "Avangard" vienībai par zaudējumu sezonas pirmajā cīņā. "Armijnieki" pēcspēles metienu sērijā bija pārāki ar 2:1.

Principiālā pagājušās sezonas Gagarina kausa fināla atkārtojumā kā pirmie izcēlās CSKA hokejisti, 18. minūtē rezultatīvam esot Ivanam Teļeginam. Neizšķirtu 1:1 mājinieki panāca vien mača 49. minūtē, kad precīzs bija Valentīns Pjanovs. Spēle nonāca līdz bullīšiem, kuros par varoni viesu rindās kļuva Antons Sļepiševs, Igoru Bobkovu pārspējot divas reizes. Uzvara ļāva CSKA ar 22 mačos izcīnītiem 37 punktiem nostiprināties visas līgas līderpozīcijā, savukārt "Avangard" ar tikpat mačos sakrātiem 30 punktiem Austrumu konferencē joprojām ir otrā.

Uz ceturto pozīciju Austrumos ar 29 punktiem ar ceturto uzvaru pēdējās piecās cīņās pacēlās Ufas "Salavat Yualev", kas dominēja izdarītajos metienos (38:24), atspēlējās no 0:2 deficīta un izbraukumā pagarinājumā sagādāja Minskas "Dinamo" astoto neveiksmi pēc kārtas - 3:2. Baltkrievijas komanda ar 17 punktiem gan pameta pēdējo vietu Rietumu konferencē.

Amerikāņa Endrū Millera "hat-trick" kaldināja Pekinas "Kunlun Red Star" trešo uzvaru pēc kārtas, Ķīnas klubam viesos ar 4:2 salaužot Podoļskas "Vityaz" pretestību. "Vityaz" pēc lieliskā sezonas sākuma šis bija trešais zaudējums pēc kārtas. Par spīti tam Maskavas apgabala vienība ar 31 punktu 22 spēlēs saglabā trešo vietu Rietumos, kamēr "Kunlun Red Star" ar 22 punktiem 22 spēlēs pakāpās uz devīto pozīciju Austrumos.

Visbeidzot dienas agrākajā mačā Novosibirskas "Sibir" trešajā trešdaļā 39 sekunžu laikā atspēlēja divu vārtu deficītu un pagarinājumā ar 3:2 pieveica Magņitogorskas "Metallurg", izcīnot ceturto uzvaru pēc kārtas, kā arī pārtraucot pretinieku četru panākumu sēriju. Divi vārti soma Jukas Peltolas rēķinā. "Sibir" Austrumos ar 28 punktiem 20 mačos ir piektā, kamēr "Metallurg" ar 23 spēlēs nopelnītiem 23 punktiem ir septītajā vietā.

KHL spēļu rezultāti 27. oktobrī

KomandasRez.
Sibir - Metallurg3:2 P
Avangard - CSKA1:2 PM
Vityaz - Kunlun RS2:4
Spartak - Dinamo R3:2
Dinamo Mn - Salavat Yulaev2:3 P

     [+] [-]

, 2019-10-28 08:50, pirms 5 gadiem
Kas tas par revanšu? Avangards vinnēja pirmo maču ar 3:1,bet vakar nospēlēja neizšķirti,bet bonuss punktu CSKA nopelnīja bullīšos.Tā kā komandas tiekās tikai divas reizes regulārajā sezonā,tad Avangardam pret CSKA 3punkti,bet CSKA tikai divi.Kur revanšs?