Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudra cieš sakāvi Helsinkos, Masaļskis rezervē "Lada" zaudējumā

Rolands Eliņš

Skudra cieš sakāvi Helsinkos, Masaļskis rezervē "Lada" zaudējumā
Pēteris Skudra
Foto: hctorpedo.ru

Arvien straujāk ieskrienas KHL jaunā sezona, kurā šovakar smagu zaudējumu piedzīvoja Pētera Skudras vadītā "Torpedo", bet Edgars Masaļskis atkal palika "Lada" rezervē.

Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna trenētā "Torpedo" pēc pirmajā spēlē gūtās uzvaras pēcspēles metienos šovakar tikās ar "Jokerit" izbraukumā. Sastāvā nebija iekļauts baltkrievs Sergejs Kosticins, jo joprojām nav skaidrības par leģionāru limitu līgā. Latviešu vadītajai komandai šī spēle neizdevās ar laimīgā beigām, jo lai arī vēl 35. minūtē rezultāts bija 1:1, trešajā periodā "Jokerit" bez ierunām pārņēma spēles iniciatīvu un sakāva "Torpedo" ar 5:1.

Par kādu nepatīkamu incidentu šajā mačā ziņo somu fotogrāfs Peka Rautiainens, kurš norāda, ka "Torpedo" galvenais treneris Skudra nespējis savaldīt savas emocijas un demonstratīvi parādījis vidējo pirkstu "Jokerit" spēlētāju soliņa virzienā. Netiek gan minēts, kādēļ domstarpības izcēlušās un vai somu kluba pārstāvji atbildējuši.

Zaudējumu cieta arī Toljati "Lada" ar Arti Ābolu treneru kolektīvā - ar 0:2 nācās piekāpties Jaroslavļas "Lokomotiv". Edgars Masaļskis "Lada" sastāvā bija iekļauts, taču palika rezervē, kamēr pamatvārtsargs Ivans Kasutins atvairīja 32 no 34 pretinieku metieniem.

Tikai ar 2:1 Minskas "Dinamo" šovakar pārspējusi pagājušā gada čempione SKA, kura pēc pirmajiem diviem periodiem spēlēja neizšķirti 1:1. Uzvaras vārtus gan izdevās gūt pašā trešā perioda sākumā, kad precīzs pēc Iļjas Kovaļčuka piespēles bija Maksims Čudinovs. Mazrezultatīva spēle arī Sočos, kur vietējā komanda tā arī nespēja raidīt ripu Kazaņas "Ak Bars" vārtos un piedzīvoja zaudējumu 0:1, tiesa, metienu skaita ziņā "Sochi" dominēja (33:19).

Savukārt Maskavā savus otros vārtus CSKA rindās guvis Džefs Plets, palīdzot ar 5:2 vietējā derbijā pārspēt "Spartak". Ar diviem vārtiem atzīmējās francūzis Stefans da Kosta, bet trīs punkti (1+2) Aleksandram Radulovam. "Spartak" sastāvā rezultatīvs bija nesenais Rīgas "Dinamo" aizsargs Čejs Genovejs.

KHL spēļu rezultāti, 27. augusts

KomandasRez.KomandasRez.
Avangard-Metallurg3:4 PMBarys-Salavat5:3
Jokerit-Torpedo5:1Lokomotiv-Lada2:0
Dinamo R-Severstal2:3 PCSKA-Spartak5:2
Sochi-Ak Bars0:1SKA-Dinami Mn2:1

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...
https://twitter.com/rautiaine/statu...

  +1 [+] [-]

, 2015-08-27 22:18, pirms 9 gadiem
nakamajaa Masalskis bus vartos

  +1 [+] [-]

, 2015-08-27 22:44, pirms 9 gadiem
"Tikai ar 2:1 Minskas "Dinamo" šovakar pārspējusi pagājušā gada čempione SKA"

Pag pag,tad vineja vai zaudeja,ka tur isti ir??? Pie spelu rezultatiem viens rakstits,bet pie raksta kas cits...

     [+] [-]

, 2015-08-27 22:50, pirms 9 gadiem
To Arsenich. Ska uzvarēja

     [+] [-]

, 2015-08-27 23:02, pirms 9 gadiem
hockeyfan1070 rakstīja: To Arsenich. Ska uzvarēja
Zinu jau sen,paldies par info ceru ka autors izlabos...

     [+] [-]

, 2015-08-28 09:12, pirms 9 gadiem
Jokerit iet pēc Gagārina. Malači!!!