Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Lokomotiv" bez Sprukta sastāvā uzvar Bratislavā

Rolands Eliņš

"Lokomotiv" bez Sprukta sastāvā uzvar Bratislavā
Džefs Plets
Foto: hclokomotiv.ru

Kontinentālajā hokeja līgā šodien aizvadītas divas spēles - Jaroslavļas "Lokomotiv" ar 3:1 pārspēja "Slovan", bet Zagrebas "Medvescak" savās mājās ar tādu pašu rezultātu apspēlēja "Vitjaz".

Lai arī "Slovan" Rietumu konferences turnīra tabulā ieņem desmito vietu, tā izcīnījusi tikai par vienu punktu vairāk nekā pēdējā vietā esošā Rīgas "Dinamo" komanda. Šovakar Slovākijas vienīgā KHL komanda uzņēma Jaroslavļas "Lokomotiv", kura samērā blīvajā konferencē arī ne par ko droša vēl nevar justies, lai arī ieņem septīto vietu.

"Lokomotiv", kurai jau drīzumā varētu būt gaidāmi nopietni papildinājumi, šoreiz sastāvā nebija iekļāvusi Latvijas uzbrucēju Jāni Spruktu. "Lokomotiv" gan tik un tā neizdevās izvairīties no nokļūšanas iedzinēju lomā, kad "Slovan" izmantoja viesu noraidījumu spēles septītajā minūtē.

Otrā perioda sākumā vairākumu izmantoja jau "Lokomotiv", bet 33. minūtē vārtus, kas vēlāk izrādījās uzvaru nesoši, guva Emils Gaļimovs. Lai arī trešajā periodā vairāk uzbruka "Slovan", neizšķirtu tomēr panākt neizdevās, turklāt priekšpēdējā minūtē "Lokomotiv" raidīja ripu arī tukšos vārtos, uzvarot ar 3:1.

Ja "Slovan" vēl palikusi Rīgas "Dinamo" tuvumā turnīra tabulā, tad trīs puntkus atrāvusies Zagrebas "Medvescak", kura ar 3:1 pieveica pagaidām astotajā vietā Rietumos esošo "Vitjaz". Pašā spēles sākumā gan vadībā izvirzījās "Vitjaz", taču divi otrā perioda vārti, kuros ar rezultatīvu piespēli piedalījās arī Broks Troters, nodrošināja uzvaru, turklāt arī šajā spēlē 3:1 tika panākts ar metienu tukšos vārtos. "Medvescak" līdz ar to sasniegusi 40 punktu robežu, tiesa, tai ir par divām spēlēm vairāk nekā 37 punktus guvušajai "Dinamo".

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

     [+] [-]

, 2014-11-25 22:56, pirms 9 gadiem
ka tik Spruktu atpakal braucot neatstaaj Rigaa

  +1 [+] [-]

, 2014-11-25 23:36, pirms 9 gadiem
tak pirms dažam dienām jau bija zinams ka sprukts lauž līgumu ar loko , kur SC info ?

  +1 [+] [-]

, 2014-11-26 00:29, pirms 9 gadiem
krisicc rakstīja: tak pirms dažam dienām jau bija zinams ka sprukts lauž līgumu ar loko , kur SC info ?
Nav officiāla paziņojuma.