Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

papildināts Gagarina kausa izcīņas MVP Jerjomenko: "Esmu pateicīgs liktenim, ka nokļuvu Maskavā"

Jānis Celmiņš

Gagarina kausa izcīņas MVP Jerjomenko: "Esmu pateicīgs liktenim, ka nokļuvu Maskavā"
Aleksandrs Jerjomenko
Foto: infox.ru

„Esmu pateicīgs liktenim, ka nokļuvu Maskavas „Dynamo” komandā un ar to kopā izcīnīju Gagarina kausu,” pēc uzvaras Gagarina kausa izcīņas finālsērijas septītajā spēlē un visā sērijā paudis par „play-off” sērijas vērtīgāko spēlētāju atzītais maskaviešu vārtsargs Aleksandrs Jerjomenko.

„Ufā es biju trešais vārtsargs, bet gadā, kad komanda izcīnīja kausu, tam nepieskāros. Laikam jutu, ka man tāda iespēja vēl būs,” pēc triumfa KHL pauž „Dynamo” vārtsargs. „Esmu ļoti priecīgs, ka man izdevies sevi apliecināt un, ka šodien kausu ieguva tieši „Dynamo”,” prieku neslēpj Jerjomenko.

Vārtsargs gan atzīst, ka īsti nezina, par ko saņēmis šo balvu. „Uz tā nekas nav rakstīts. Man komandas biedri teica: slido pēc kausa. Iedeva statueti, bet es īsti nesaprotu, kas tā ir par balvu,” atklāj maskavietis. Vēlāk gan tika paziņots, ka viņš tiek atzīts par finālsērijas MVP.

Tikmēr "Dynamo" komandai uzvaru nesošo vārtu autors septītajā spēlē Jakubs Klepišs pauda, ka gūt vārtus ir patīkami, taču daudz svarīgāka ir komandas uzvara. "Esmu neaprakstāmi priecīgs, ka mums izdevās izcīnīt tik svarīgu uzvaru. Esmu priecīgs par vārtu guvumu, taču svarīgākais ir komandas uzvara. Sērija bija ļoti smaga, jebkurš mačs varēja kļūt par pēdējo, taču mēs nenolaidām rokas un turpinājām cīnīties."

Pēdējos trīs savus karjeras gadus Klepišs pavadījis Omskā. "Es par to īpaši nedomāju. Man ir vienalga, pret ko spēlēt, uzvarējām un tas ir galvenais. Omskā ir lieliski līdzjutēji un komanda, taču mēs bijām stiprāki," teica Klepišs.

Jāpiemin, ka Rietumu konferences komanda Gagarina kausu savā īpašumā ieguvusi pirmo reizi.

Izmantotie resursi:
Хоккей на AllHockey.Ru - новости и статистика...

 +10 [+] [-]

, 2012-04-25 18:32, pirms 12 gadiem
"Viss kas notiek ,notiek uz labu!"

 +13 [+] [-]

, 2012-04-25 18:34, pirms 12 gadiem
MVP balva bez teksta?! Par uzrakstu uz trofejas Jerjomenko pašam jāgādā, lai pensijas gados atcerētos, par ko tā. Līmenis...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-04-25 18:37, pirms 12 gadiem
pujacs bija mvp ipasi sodien

 +14 [+] [-]

, 2012-04-25 18:38, pirms 12 gadiem
mariiiio rakstīja: Nu apsveicu,bet ja 3.vārtusargs,es arī nesaprotu par ko,gbet gan jau ka bija pelnijis ja jau saņēma.
Nākamreiz, kad komentē kādu rakstu, vispirms izlasi to kārtīgi.

  +9 [+] [-]

, 2012-04-25 18:41, pirms 12 gadiem
mariiiio rakstīja: Nu apsveicu,bet ja 3.vārtusargs,es arī nesaprotu par ko,gbet gan jau ka bija pelnijis ja jau saņēma.
3. vārtsargs MVP? nu gan tu labi izdomāji
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-04-25 18:51, pirms 12 gadiem
Mordehajs Levijs rakstīja: MVP jādod Ramo.
Ja būtu iedots, tad iebildumu nebūtu daudz, bet ir taisnīgi, kā ir.

  +1 [+] [-]

, 2012-04-25 19:01, pirms 12 gadiem
ansis123 rakstīja: Kur garantija ka Kolhoza klubos nākamgad nebūs katastrofas un kritiski brīži, ko?
pavisam nopietni kāda jēga no tevis? tolks tev te smirdēt?kaut kādu baudu gūsti vai kā? nu nepavelkas neviens tev līdz tapēc nomaini plati.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-04-25 19:37, pirms 12 gadiem
Maskavai tieshaam ir daudz labu speeleetaaju, bet vienu izcelt ir gruuti. Anjisinam Omska aizbaaza dziedamo riikli ar valjenkiem, taapeec vinjam nevar dot. Ja par MVP notiktu balsoshana, es balvu atdotu Komarovam. Protams, tur savs nopelns ir arii Summanena bardakam, jo tik daudz diviishus nopelniit pret Komarovu un veel vairaak par skaitliskaa sastaava paarkaapshanu viennoziimiigi ir uz trenera sirdsapzinjas. Cita lieta, ka tos vairaakumus realizeeja reti, bet Komarova faktors finaalseerijaa bija svariigs. Runaajot par treneriem - ne Shuplers, ne Rautakallio nekad nepieljautu taadu bardaku kaa Summanens...

  +4 [+] [-]

, 2012-04-25 19:37, pirms 12 gadiem
Nedaudz paskatījos otro un trešo periodu.Pēc tam, kad Dinamo neizmantoja skaitlisko vairākumu 5 pret 3, likās, ka tūlīt Omska izmantos izdevību " neiemet tu, iemet tev".Nekā.
Varēja redzēt, ka Dinamo ir gan psiholoģiski gan fiziski labāki šajā spēlē.Iemestie vārti no pitaka pēc rībaunda ir samērā loģisks sērijas noslēgums, cik nu vispār loģikas šādās reizēs mēdz būt.
Malači Znaroks ar Vītoliņu !!

  -3 [+] [-]

, 2012-04-25 19:44, pirms 12 gadiem
Valdiba paardomaaja un pieshkir Znarokam 3 * ordeni
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-04-25 20:07, pirms 12 gadiem
Ta nu tas ir. Znaroka komanda sastav no speletajiem kuri lielajos klubos bijusi paberna loma vai uz tadiem lielie klubi vispar virsu nav skatijusies.
Milzigs prieks, ka kausu izcinija tiesi MD ar Znacoku un Hari pie rulliem.

  +4 [+] [-]

, 2012-04-25 20:14, pirms 12 gadiem
Vot Asiņinam tā tiešām ir Dieva dāvana, ka tika uz Maskavu. Prieks par viņu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-04-25 22:26, pirms 12 gadiem
ansis123 rakstīja: Ko tu mūldi? Skatos esi kārtējais pavasara fans! Tu seko tikai tam, kas notiek izlasē, KHL:ā unt iespējams NHL:ā. Zināji ka tos sauc par tipiskajiem pavasara faniem? Nu tu esi viens no tiem..

Taču hokejs ir kas plašāks, man pat slinkums tev stāstīt.. Uzraksti privātu vēstuli Abragam, Ivaram, Huy:am vai kādam citam kurš tev varētu to visu pastāstīt jo man tiešām nav laika ņemties ar tādiem pokemoniem kā tu. (Pieļauju ka šiem pieminētajiem lietotājiem arī laika nav lai ņemtos ar tevi), tāpēc iesaku sekot hokejam līdzi plašāk, kad sapratīsi ka hokejs nesastāv tikai no izlases, Kolhoza un NHL tad arī runāsim tālāk!
kurash sevi cienosh fans sauks hokeju vispar par kolhozu jebkada nozimee..tu fano par hokeju nejau sistemu pamulki

     [+] [-]

, 2012-04-26 00:12, pirms 12 gadiem
tullamore rakstīja: Vot Asiņinam tā tiešām ir Dieva dāvana, ka tika uz Maskavu. Prieks par viņu
Sadzeram?