Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Červenka: "Komandu ietekmēja Belova dopinga skandāls"

Jānis Pārums

Červenka: "Komandu ietekmēja Belova dopinga skandāls"
Romāns Červenka
Foto: sovsport.ru

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Omskas "Avangard" uzbrukuma līderis Romāns Červenka sacīja, ka viņam grūti saprast, kas bija galvenie iemesli, kas izšķīra Gagarina kausa finālsēriju pret Maskavas "Dynamo", kurā Omskas klubs zaudēja ar 3-4.

"Protams, ka mēs esam ļoti sarūgtināti, jo tik ļoti gribējām uzvarēt... Priecāties tiešām nav par ko. Ko gan atliek darīt? Galvā visu laiku ir domas par to spēli... Mēs tikām līdz finālam un vēlējāmies izcīnīt kausu. Visi cīnījās līdz pēdējam brīdim. Viennozīmīgi pateikt, kas bija mūsu problēma, pateikt nevaru. Vienkārši nezinu," atzina Červenka. "Komanda spēlēja labi, vārtsargs ar uzdevumiem tika galā sekmīgi. Pieļauju, ka mēs neizmantojām savu lielo iespēju, kura mums bija piektajā spēlē, tādejādi izlaižot uzvaru no rokām. Iespējams, piektais mačs arī visu izšķīra."

"Maskavas "Dynamo" zirgā atgriezās mājās, bet mums bija jādodas izbraukumā... Sērija mums bija jāpabeidz mājās, savu līdzjutēju priekšā. Pretinieki spēlēja tā, kā mēs gaidījām. Mēs arī sapratām, ka sēriju tik viegli viņi neatdos un tā vilksies līdz galam. Kā jau daudzi to atzina, visu izšķīra viens vienīgs vārtu guvums. Septītā spēle bija ļoti smaga, tā bija īsta cīņa," piebilda čehu uzbrucējs.

Červenka arī uzsvēra, ka komandu ietekmējis arī aizsarga Antona Belova dopinga skandāls: "Protams, tas atsaucās uz noskaņojumu komandas iekšienē. Viņš bija pamatsastāva spēlētājs, uz viņu tika liktas zināmas cerības. Nevēlos spriest, kas tur bija, kas nebija, ko viņam atrada... Bet situācija ietekmēja komandu. Vai varu ko pārmest vārtsargam? Negribētos vērtēt atsevišķus spēlētājus. Gribu teikt tikai, ka mēs spēlējām kā saliedēta komanda un visi puiši savu darbu darīja lieliski."

Izmantotie resursi:
gazeta.ru

  +1 [+] [-]

, 2012-04-28 10:56, pirms 12 gadiem
Gan jau nākamgad cīnīsies ar tādu pašu ja ne lielāku sparu un tad jau kauss būs jūsējais. Veiksmi Pujacam Omskā

  +7 [+] [-]

, 2012-04-28 10:59, pirms 12 gadiem
Ceru, ka R. Červenka paliks KHL! Viennozīmīgi viens no labākajiem uzbrucējiem līgā..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-04-28 12:24, pirms 12 gadiem
Tik tiešām , zaudēts ir un nomierinies. Nav ne kāds kriminālnoziegums ,kur tik pēc viņa visa jautrība sākās.
Gudros te atmazkas. Pro spēlētāji , jābūt arī psiholoģiski spēcīgam play-off sērijās. Ja jau reiz tā iespringa pie Belova ,tad moš vēl jādomā tiešām ,ka šiem pašiem lielas bailes nav vai vesela rinda tur nav sabarota ar kaut ko Tā nu ta ir viņu problēma, kas galīgi neskar Gagarina kausu.

  +3 [+] [-]

, 2012-04-28 12:32, pirms 12 gadiem
Tu vismaz kaut vienu spēli no finālsērijas redzēji, ka tā runā?
Tikai daiļslidošanas vai šaha pārzinātāji varētu teikt, ka OHK bija galvastiesu pārāks par Avangard.

Reaktors rakstīja: Sākās otmazkas.

Vienkārši atzšitiet, ka jūs pārspēlēja kā mazus suņus.
Vispār iespaids, izņemot pažu pēdējo spēli bija, ka Dinamo jebkurā brīdī sērijā varēja pielikt un izraut uzvaras. Paspēlējās kā kaķis ar peli.
Priecājies, ka nebija sagrāves.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-28 12:37, pirms 12 gadiem
Tak viņu problēmas, ka pie 1:3 jau rokas iesala kausa turēšanas stāvoklī

  +2 [+] [-]

, 2012-04-28 13:25, pirms 12 gadiem
Будет жаль, если Сандис Озолиньш покинет рижское «Динамо». Это как запретить производство рижского бальзама. Или перенести здешний собор святого Петра — тот, который с золотым петушком, — на Красную площадь. Сандису будет плохо без Риги, но Риге без Сандиса будет еще хуже
иПЛЛЕКОЩК ЛМХВ бчбозбтд - пНУЛБС ПВМБУФШ

     [+] [-]

, 2012-04-28 14:00, pirms 12 gadiem
psc, kā vienmēr nevar neviens sportists normāli atbildēt uz jautājumiem, izteikt savas domas, kad jau SC bērneļi brūk virsū par atmazkām. Acīmredzot sportisti vispār nedrīkst nekādas plašākas intervijas sniegt, nez kā jums pašiem patiks, ja šie vairs neteiks ne vārda, vai atbildēs tikai ar "jā" vai "nē".

  -1 [+] [-]

, 2012-04-28 14:11, pirms 12 gadiem
Swordsman rakstīja: psc, kā vienmēr nevar neviens sportists normāli atbildēt uz jautājumiem, izteikt savas domas, kad jau SC bērneļi brūk virsū par atmazkām. Acīmredzot sportisti vispār nedrīkst nekādas plašākas intervijas sniegt, nez kā jums pašiem patiks, ja šie vairs neteiks ne vārda, vai atbildēs tikai ar "jā" vai "nē".
Un kas tad tev ? Neiedeva ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja