Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Lukašenko: "Baltkrievijas hokejā notiekošais raisa satraukumu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Lukašenko: "Baltkrievijas hokejā notiekošais raisa satraukumu"
Aleksandrs Lukašenko
Foto: AP / Scanpix

Baltkrievijas valsts prezidents Aleksandrs Lukašenko šodienas sanāksmē pauda neapmierinātību ar notiekošo baltkrievu hokejā. Viņaprāt, izlases spēle ir ne šis, ne tas. Minskas "Dinamo" sniegumam pietrūkst stabilitātes. Ja jautājumi netiks sakārtoti, tad jau tuvākajā laikā var tikt sperti radikāli soļi.

Aleksandrs Lukašenko: "Šim sporta veidam valstī ir liela nozīme, līdzjutēji to mīl. Domāju, ka manā līmenī - valsts līmenī - visi principiālie jautājumi ir nokārtoti. Tomēr hokejā notiekošais raisa satraukumu, tā nedrīkst būt. Ja tas turpināsies, tad vistuvākajā laikā tiks sperti visradikālākie soļi. Bet skatīties, kā spēlē mūsu izlase - pagaidām ne šis, ne tas... Kas attiecas uz Minskas "Dinamo", tad kļūst arvien sliktāk. Šodien varam uzvarēt ar piecu vārtu pārsvaru, bet rīt varam ar tādu pašu starpību zaudēt - tāda spēle nekam neder. Nav nekādas stabilitātes. Valstij nav liekas naudas. Klubiem pašiem jāpelna nauda. Finansējums no valsts tiks samazināts - tas ir noteikts saskaņā ar maniem lēmumiem. Esmu absolūti neapmierināts ar sporta ministra darbu, arī ar federācijas vadītāja darbu."

Kā jau ziņots, 2015. gada pasaules čempionātā Čehijā baltkrievu hokeja izlase izcīnīja augsto 7. vietu, savukārt 2016. gada pasaules čempionāts notiks Krievijā. Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) baltkrievu vienīgais klubs Minskas "Dinamo" šosezon 33 spēlēs izcīnījis 47 punktus un Rietumu konferencē patlaban ieņem 10. vietu.

Izmantotie resursi:
belta.by

     [+] [-]

, 2015-11-24 14:45, pirms 8 gadiem
Gaidām Krokša komentāru!

  +5 [+] [-]

, 2015-11-24 14:56, pirms 8 gadiem
Kopš latvieši atstāja belarus vārāmies savā sulā, šiem hoķis iet uz leju!

A Kroksis kā jau kepka, par "sprādzienu" aptaisījās un aizskrēja jūsmot par bimbi, jo tur kaut kāds frukts tagad pie nēģeriem baigi driblējot!
Slēpts komentārs: Krokodils

  +3 [+] [-]

, 2015-11-24 15:12, pirms 8 gadiem
Krokodils rakstīja: Dabīgi, ko man meklēt pie grimstoša sporta veida?
Grimsti Tu savos mēslos, hokejs kā tika spēlēts pirms 100 gadiem, tā tiks spēlēts arī nākotnē.

  +4 [+] [-]

, 2015-11-24 15:13, pirms 8 gadiem
Es jau vienreiz teicu, ka krokodilim vajag ar basketbola bumbu no visa spēka pa rožu

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 15:21, pirms 8 gadiem
ar kaut kāds vienas plāksnes skatījums uz hokeju...KHL un izlase. hokejs nesākas un nebeidzas "tur".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-11-24 15:23, pirms 8 gadiem
zaipis rakstīja: ar kaut kāds vienas plāksnes skatījums uz hokeju...KHL un izlase. hokejs nesākas un nebeidzas "tur".
Citur ir līmenis? Kolchoza vismaz ir it kā kaut kas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 16:14, pirms 8 gadiem
Krokodils rakstīja: Citur ir līmenis? Kolchoza vismaz ir it kā kaut kas.
hokejs nesākas kolhozā...kaut gan redzot, cik naski belari naturalizē leģionārus, tad jau var neuztraukties kā tikai par KHL un izlasi. poh tas BAČ, jaunatnes hokejs u.t.t.
p.s. līmeņrādis ibio uzradies atkal, staigā un mēra nepārtraukti viss kaut ko.

  +3 [+] [-]

, 2015-11-24 16:15, pirms 8 gadiem
Pirmkārt bezmaksas bērnu hokejs un labi bērnu treneri, tad jābūt kur spēlēt tālāk un protams Dinamo labs treneris, kurš prot trenēt nevis tikai vāc leģionārus. Visa recepte, tāda nepieciešama arī Latvijā. Izlaistie bagātnieku bērniņi sevi nekad neatdos no sirds hokejam un Latvijai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2015-11-24 16:24, pirms 8 gadiem
Batjkas pretenzijas šoreiz ir pamatotas.Pēc iedzīvotāju daudzuma Belarija ir kā Šveice,Čehija.Somu ir divreiz mazāk.Visus klubus,gan MD un vietējos stutē valsts.Ir pieņemams vietējais čempionāts,jaunatnes sistēma u.t.t.Un pats galvenais - Batjkas personīgs atbalsts ripas dzenātājiem.Uz papīra gandrīz vai paradīze!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-24 18:04, pirms 8 gadiem
rolex rakstīja: Batjkas pretenzijas šoreiz ir pamatotas.Pēc iedzīvotāju daudzuma Belarija ir kā Šveice,Čehija.Somu ir divreiz mazāk.Visus klubus,gan MD un vietējos stutē valsts.Ir pieņemams vietējais čempionāts,jaunatnes sistēma u.t.t.Un pats galvenais - Batjkas personīgs atbalsts ripas dzenātājiem.Uz papīra gandrīz vai paradīze!
Ja byutu papietiecs druksu Boltkrivu hokeja sistemu, tod saprotu, ka Boltkrivu jaunanti puorsvora trenei posi Boltkrivu treneri, navys uorzemniki partū ari taidi rezultati jaunatnei, nu kurys valuok nuok paleigi lelajai izlasei...

  -1 [+] [-]

, 2015-11-24 18:37, pirms 8 gadiem
Manī arī raisa satraukumu. Latvijas hokejā notiekošais.

     [+] [-]

, 2015-11-24 19:29, pirms 8 gadiem
Ja par atskaiti ņem divus pēdējos PČ,tad belariem viss kārtībā,bet MD ir cits jautājums ,jo leģionāriem tik lielā skaitā ar labiem līgumiem kopumā ir pie kājas komandas spēle ,galvenais vieglāk nopelnīt naudiņu un iegūt normālu savu statistiku ,tādam Elisonam un Šekuram tas gagarins maz interesē.

     [+] [-]

, 2015-11-24 19:38, pirms 8 gadiem
Krokodils rakstīja: Dabīgi, ko man meklēt pie grimstoša sporta veida?
Kāpēc grimstoša, tik, cik mums pēdējos gados NHL draftēto, tik sen nav bijis, jauno talantu vairāk, kā jebkad agrāk... Zemgus, Dzierkals, Balcers, Rubīns, Merzļikins, un vēl vesela plejāda mums talantu briest Somijā, Šveicē...

     [+] [-]

, 2015-11-24 21:50, pirms 8 gadiem
Tad jau musu hokeja ir armagedons

     [+] [-]

, 2015-11-24 22:14, pirms 8 gadiem
L@tgols rakstīja: Ja byutu papietiecs druksu Boltkrivu hokeja sistemu, tod saprotu, ka Boltkrivu jaunanti puorsvora trenei posi Boltkrivu treneri, navys uorzemniki partū ari taidi rezultati jaunatnei, nu kurys valuok nuok paleigi lelajai izlasei...
Nevaru Tev piekrist.Vietējo treneru dominance nu ne kādi nav problēma.Drīzāk pat tas vērtējams pozitīvi,jo ja ir vēlēšanās var pārņemt jebkuru sistēmu jaunatnes sagatavošanā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-25 09:42, pirms 8 gadiem
Batjkam vienkārši ir sūdi ar visām tām krīzēm un par piķi jāsāk domāt, tāpēc kaut kas tiks samazināts hokejam... svētki beigušies.