Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulim ceturtā piespēle šosezon, Ābolam graujoša uzvara

Rolands Eliņš

Bārtulim ceturtā piespēle šosezon, Ābolam graujoša uzvara
Artis Ābols
Foto: Andrejs Holmovs, hclada.ru

Kontinentālajā hokeja līgā Oskara Bārtuļa pārstāvētā „Admiral” ar 3:4 piekāpās „Barys”, bet Arta Ābola trenētā Toljati „Lada” ar 5:1 apspēlēja Bratislavas "Slovan".

„Admiral” izbraukuma spēlē pret ļoti sekmīgi sezonu sākušo „Barys”, kas pakāpusies uz trešo vietu Austrumu konferencē, nokļuva iedzinējos visai ātri, bet jau līdz astotajai minūtei panāca neizšķirtu. Taču otrajā periodā „Barys” iemeta trīs bezatbildes vārtus, panākot 4:1. Vieni vārti tika gūti pēc Oskara Bārtuļa noraidījuma, kas tobrīd atstāja „Admiral” divu vīru mazākumā.

Bet „Admiral” vēl parūpējās par intrigu. 47. minūtē pēc Bārtuļa piespēles vārtus guva Džonatons Blums, bet pēc tam tika panākts arī 3:4. No zaudējuma gan izvairīties neizdevās.

Bārtulis laukumā pavadīja teju 26 minūtes, kas bija otrs lielākais spēles laiks komandā aiz 32(!) minūtes nospēlējušā Bluma. Bārtulim šodien gūtais punkts ir ceturtais šosezon (0+4), viņam arī trīs metieni pa vārtiem un divas soda minūtes.

Arta Ābola un Viktora Ignatjeva trenētā „Lada” bez savainotā Kristapa Sotnieka sastāvā uzņēma Bratislavas „Slovan” un izcīnīja savu trešo uzvaru pēdējās piecās spēlēs, turklāt paveica to ļoti pārliecinoši ar rezultātu 5:1. Turnīra kopvērtējumā „Lada” gan saglabā pēdējo vietu Austrumos ar 19 punktiem 23 spēlēs, taču no 13. vietā esošās „Yugra” atpaliek vairs tikai par diviem punktiem.

Tikmēr Artūrs Kulda nospēlēja 20 minūtes „Kunlun” sastāvā un izcēlās ar četriem bloķētiem metieniem mačā pret „Traktor”. Tas gan nepalīdzēja tikt pie uzvaras, bet Ķīnas komanda ieguva punktu par zaudējumu bullīšos ar 2:3.

CSKA savukārt viesos izrēķinājās ar vienu no Austrumu vadošajām komandām „Metallurg”, satriecot to ar 7:2. Trīs punktus šajā graujošajā uzvarā guva Maskavas uzbrucējs Kirils Kaprizovs.

KHL spēļu rezultāti 18. oktobrī

KomandasRez.
Barys-Admiral4:3
Yugra-Amur3:2 PM
Kunlun – Traktor2:3 PM
Metallurg – CSKA2:7
Lada-Slovan5:1

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...