Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Krikunovs: "Mums nepieciešams aizsargs un centra uzbrucējs"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Krikunovs: "Mums nepieciešams aizsargs un centra uzbrucējs"
Miks Indrašis, Vadims Šipačovs un galvenais treneris Vladimirs Krikunovs. Foto: hcdinamo.by

Latviešu uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas kluba Maskavas "Dynamo" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs paudis, ka vienībai nepieciešams papildinājums.

Pārbaudes spēlē, kurā simbolisko iemetienu veica Aleksandrs Ovečkins, "Dynamo" vakar ar 1:2 piekāpās pērnās sezonas Austrumu konferences spēcīgākajai vienībai Omskas "Avangard". Krikunovs pēc mača pauda, ka sastāvam nepieciešami uzlabojumi.

"Spēles laikā no ierindas izkrita Daniils Tarasovs, tāpēc nācās veikt izmaiņas pirmajā maiņā. Mums nepieciešami papildinājumi, ne viens vien. Pirmkārt, vajadzīgs aizsargs. Otrkārt, vajag vēl vienu centra uzbrucēju," teica galvenais treneris. Iepriekš Krikunovs atzina, ka uzbrukuma centrā varētu pamēģināt arī Indraši.

"Ja nebūs savainojumi, tad Maskavas mēra kausā varēs pievērst uzmanību virknējumiem. Pagaidām sarežģīti par to runāt. Igors Poligalovs vēl nav izveseļojies. Tarasovs tagad izkrita. Antonam Vasiļjevam arī ir trauma. Viņš savainojumu guva treniņā, visticamāk, sezonu sāks fārmklubā, lai gan – kas to lai zina. Ja pirmais atveseļosies, varbūt paliks šeit," norādīja Krikunovs.

Indrašis, kuram pagājusī sezona bija pirmā ārpus Latvijas, 55 spēlēs izcēlās ar 16 vārtiem un 31 punktu, būdams trešais rezultatīvākais spēlētājs komandā. Viņam priekšā bija tikai Vadims Šipačovs, kurš šosezon būs "Dynamo" kapteinis, un Dmitrijs Kagarļickis, kurš pārcēlies uz Sanktpēterburgas SKA.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...