Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bikovs: "NHL hokejistiem spēlēšana KHL ir laba iespēja saglabāt formu"

Jānis Celmiņš

Bikovs: "NHL hokejistiem spēlēšana KHL ir laba iespēja saglabāt formu"
Vjačeslavs Bikovs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Bijušais Krievijas hokeja izlases treneris Vjačelsvas Bikovs paudis, ka Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) klubu pārstāvjiem noteikti savu komandu sastāvos jāiesaista Nacionālās Hokeja līgas (NHL) spēlētāji.

„Somijas, Zviedrijas, Čehijas un Slovākijas labākie spēlētāji lokauta laikā noteikto dosies mājup, lai pārstāvētu vietējos klubus, tas ir tikai normāli. Ja esi normāls cilvēks, tad brauksi spēlēt savas valsts klubos. Viņi tā ir audzināti un ir lieli savu valstu patrioti,” uzskata bijušais Krievijas izlases galvenais treneris.

Bikovs uzskata, ka KHL klubu pārstāvjiem arī būtu jārunā ar NHL spēlētājiem. „Ir jāved sarunas ar spēlētājiem. Cik esat gatavi mums maksāt, lai spēlētu pie mums? Arī tā var stādīt šo jautājumu. Amerikāņiem un kanādiešiem spēlēšana KHL ir laba iespēja saglabāt sportisko formu,” uzskata Bikovs.

Uz NHL vīriem skatītāji nāks skatīties tāpat kā uz Madonnas koncertiem

Tikmēr Magņitogorskas „Metallurg” viceprezidents Ganādijs Veļičkins paudis, ka der piesaistīt spēlētājus arī uz diviem mēnešiem, jo tas tribīnēs ievilinās papildu līdzjutējus. „Mēs taču visi ejam uz Madonnas un U2 koncertiem. Šobrīd bez darba paliks tādi vīri kā Aleksejs Jašins un Maksims Sušinskis. NHL halles jau tagad ir izīrētas dažādiem pasākumiem līdz pat novembrim,” pauž kluba pārstāvis, piebilstot, ka ļoti reāla ir iespēja, ka NHL sezona nesāksies vispār. „Ja lokauts neievilksies, daudzi hokejisti nespēlēs nekur, bet ja ievilksies brauks uz KHL,” uzskata Veļičkins.

Rīgas „Dinamo” kluba valdes loceklis Zigmārs Priede jautājumus par NHL lokautu un „Dinamo” komandu šodien atteicās komentēt, aizbildinoties ar aizņemtību, portālam Sportacentrs.com viedokli paust solot rīt.

Izmantotie resursi:
Известия

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2012-09-13 13:43, pirms 12 gadiem
Celmiņa kungs atkal izskatās steidzies ielikt šo jaunumu-
"Somijas, Somijas, Čehijas un Slovākijas labākie spēlētāji lokauta laikā noteikto dosies mājup"
bet šis teikums man īpaši patika-
"Tikmēr Magņitogorskas „Metallurg” viceprezidents Ganādijs Veļičkins paudis, ka der piesaistīt spēlētājus arī uz diviem mēnešiem, jo tas tribīnēs ievilinās papildu hokejistus." Štrunts ar skatītājiem, ka tik pilnas tribīnes ar hokejistiem....vietas KHL klubu tribīnēs pietiks visiem NHL spēlētājiem!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-09-13 15:27, pirms 12 gadiem
"...Mēs taču visi ejam uz Madonnas un U2 koncertiem. Šobrīd bez darba paliks tādi vīri kā Aleksejs Jašins un Maksims Sušinskis. .."
Njā, pat nezinu ko gribētu redzēt performējam vairāk:
* U2
* Madonna
* Maksims Sušinskis
* Maksims Sušinskis bez ķiveres

     [+] [-]

, 2012-09-13 15:34, pirms 12 gadiem
Zviedru hokeja federaacija tak aizliedza saviem klubiem sleegt liigumus ar NHL speeleetaajiem, lai "nesacjakareetu" sezonu vieteejiem speeleetaajiem.
Un man liekas ka KHL arii taa vajedzeetu dariit.

  +2 [+] [-]

, 2012-09-13 16:32, pirms 12 gadiem
Kā arī laba iespēja satraumēties un izlaist nākamo NHL sezonu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-09-14 13:29, pirms 12 gadiem
Savukārt KHL spēlētājiem būs iespēja apskatīties īstus vīrus un pamācīties no viņiem, kā hokejs jāspēlē!