Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Specvienības treneris apmāca Minskas "Dinamo" hokejistus

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Specvienības treneris apmāca Minskas "Dinamo" hokejistus
Minskas "Dinamo" gatavojas cīņai
Foto: hcdinamo.by

Minskas "Dinamo" hokejisti vakar pabija baltkrievu slavenajā specvienības daļā 3214, kur ar spēlētājiem strādāja Dmitrijs Šakuta, kurš sportista karjeras laikā gūtās prasmes tagad izmanto specvienības puišu trenēšanā.

Treniņa sākumā hokejisti jokoja, bet ar katru minūti slodze palielinājās, atelpa netika dota, un gaisotne kļuva nopietnāka. Paralēli trenējās arī profesionāli cīkstoņi, hokejistiem bija iespējams iemācīties ko jaunu.

Minskas kluba galvenais treneris Kreigs Vudkrofts: "Mēs cenšamies attīstīt un uzlabot mūsu puišu kondīciju ar visiem iespējamajiem līdzekļiem. Vēlamies, lai viņi kļūtu pārliecinātāki, kad nepieciešams sevi aizstāvēt - spēlē gadās tādas situācijas. Skatoties, kā trenējas cīkstoņi, viņi var iemācīties kaut ko svarīgu. Šo cīkstoņu disciplīna un pašatdeve atstāj iespaidu. Tas mums var būt labs piemērs."

Specvienības treneris Dmitrijs Šakuta: "Saprotams, ka sitienu tehnika, kas nepieciešama profesionālam cīkstonim, diez vai būs vajadzīga hokejistam. Tāpēc vairāk bija darbs, kas piemērots amatieriem. Vairāki elementi pat netika izmantoti, jo būtu ārkārtīgi sarežģīti tos atkārtot uz slidām. Bija puisis [Ņikita Komarovs], kuru izvēlējos to vai citu elementu parādīšanai - redzams, ka viņš jau iepriekš apguvis minimālo tehniku. Viņam ir izpratne. Bet bija arī pāris cilvēku, kuri pavisam "peldēja". Nākošajā nodarbībā parādīšu sitienu tehniku, bet pēc tam liksim akcentu uz cīņas paņēmieniem, kas spēlētājiem var noderēt."

Pēc cīņas treniņa hokejisti atzina, ka viņiem ļoti patika, nekas nebūtu pretī atkārtot. KHL jaunā sezona sāksies 22. augustā.



Izmantotie resursi:
hcdinamo.by

  +2 [+] [-]

, 2016-07-13 18:20, pirms 8 gadiem
Girgensons NHL arii dazjus gadus atpakalj treneejaas pie juuras kaajniekiem nometnee.. Un teica ka tas noruuda raksturu..Turklaat nometnee instruktors pateica ka vinjam ir ciiniitaaja raksturs.

  +5 [+] [-]

, 2016-07-13 18:24, pirms 8 gadiem
belari trenējas ātri skriet un labi slēpties. galvenais, izvairīties no plova.

  +3 [+] [-]

, 2016-07-13 21:22, pirms 8 gadiem
Shogad belari atkal nesapratiis, kpc dzeki hokeju nespelee.
Kamer citi ripu pa ledu dzena, belari rokas vicina.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-13 23:13, pirms 8 gadiem
Katram vīrietim ir jāprot aizstāvēt sevi un savu ģimeni. Katram hokejistam ir jāprot aizstāvēt sevi un savus komandasbiedrus. Tikai apsveicami. Cik nav redzēts, ka hokejā kāds dabon pa muti tikai tāpēc, ka komandasbiedriņi skatās no malas ar bailēm acīs.

  +2 [+] [-]

, 2016-07-14 07:03, pirms 8 gadiem
Ņemsim, piemēram, izcilo hokejistu Vojnovu. Viņš sevi prot aizstāvēt! Draudzenei pa bieti, un skaitās!