Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudra: "Vēlējos palikt Ņižņijnovgorodā, vienojāmies ātri"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Skudra: "Vēlējos palikt Ņižņijnovgorodā, vienojāmies ātri"
Ģirts Ankipāns un Pēteris Skudra
Foto: hctorpedo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vakar pagarināja līgumu ar galveno treneri Pēteri Skudru, tādējādi jau pirms regulārās sezonas beigām latvietim ir lielāka drošība par savu nākotni un var koncentrēties tiešo pienākumu pildīšanai.

Pēteris Skudra: "Paldies kluba vadībai par uzticēšanos! Viņi tic man un treneru korpusa darbam. Triju gadu laikā "Torpedo" man kļuvis par tuvu klubu. Organizācija šeit ir profesionālā līmenī. Man patīk, ka visi kopā cenšamies kļūt labāki. Visi darbojas kopēja mērķa labā. Tas ļoti pievelk, šeit ir patīkami strādāt. Kad mana līguma termiņš tuvojās beigām, saņēmu zvanus [no citiem klubiem]. Ņižņijnovgorodas klubs izteica vēlmi pagarināt kopdarbu, un tad visas sarunas ar citiem klubiem beidzās. Gribēju palikt "Torpedo". Pārrunājām detaļas un ātri panācām vienošanos [pēc shēmas 2+1]. Trenera kontrakts uz 5 vai 10 gadiem labu rezultātu negarantētu, tas tāpat neglābtu no atlaišanas. Jaunajā kontraktā nav papildus nosacījumu par komandas sniegumu šīs sezonas izslēgšanas spēlēs. Tagad man nav tik daudz jādomā par savu nākotni, varu koncentrēties tiešo pienākumu pildīšanai."

Kā zināms, krievu klubā Skudram asistē latvietis Ģirts Ankipāns, bet viens no labākajiem uzbrucējiem šajā vienībā ir Kaspars Daugaviņš, kurš sezonas 43 spēlēs sakrājis 32 (14+18) rezultativitātes punktus. Ņižņijnovgorodas klubs patlaban ar 98 punktiem ieņem septīto vietu Rietumu konferencē un trešo sezonu pēc kārtas spēlēs izslēgšanas mačos. Jaunais kontrakts ar Skudru noslēgts uz nākamajām divām sezonām, turklāt ar iespēju pagarināt uz vēl vienu sezonu (2+1).

Izmantotie resursi:
championat.com
rsport.ru

  +4 [+] [-]

, 2016-02-11 15:32, pirms 8 gadiem
Kadas vispar ir treneru algas KHL???

  +2 [+] [-]

, 2016-02-11 16:59, pirms 8 gadiem
Lai veicās!

  +3 [+] [-]

, 2016-02-11 18:14, pirms 8 gadiem
Super. Emocionāls, vienmēr par savu komandu, un piekāš Lipman Hokeja Federāciju ar visām mēbelēm.

     [+] [-]

, 2016-02-11 18:17, pirms 8 gadiem
Basketbola_experts rakstīja: Kadas vispar ir treneru algas KHL???
Mazākas kā basketbolā NBA

     [+] [-]

, 2016-02-11 22:53, pirms 8 gadiem
Basketbola_experts rakstīja: Kadas vispar ir treneru algas KHL???
Šupleram bija 17 eur mēnesī, un tā bija viena no zemākajām algām KHL. Varētu būt, ka Skudra saņem kādus 40 eur mēnesī, bet tas ir minējums. Skaidrs, ka Torpedo nevar pacelt tik, cik Ufa, CSKA vai SKA trenera algošanā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja