Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bukarta "Severstal" triumfē Nursultanā; Hārtlija "Avangard" - austrumu līderis

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Bukarta "Severstal" triumfē Nursultanā; Hārtlija "Avangard" - austrumu līderis
Čerepovecas "Severstal" galvenais treneris Andrejs Razins. Foto: severstalclub.ru

Kontinentālajā hokeja līgas (KHL) kluba Čerepovecas "Severstal" šodien izbraukumā pārspēja Nursultanas "Barys" - 3:2. Uzvarētāju rindās latviešu uzbrucējs Roberts Bukarts šoreiz nebija pieteikts.

Latvijas vārtsargu trenera Sergeja Naumova pārstāvētais Maskavas CSKA izbraukumā pieveica Ufas "Salavat Yulaev". Septītā uzvara pēc kārtas ļauj nostiprināties KHL līdera statusā. Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītais Omskas "Avangard" pieveica Novosibirskas "Sibir" un atgriezās Austrumu konferences līderpozīcijā (23 punkti), apsteidzot Kazaņas "Ak Bars" (22) un Jekaterinburgas "Avtomobilist" (21).

Kazahstānas galvaspilsētas mačā "Severstal" rindās šodien bija tikai divi leģionāri. 20 gadus vecais slovāku uzbrucējs Adams Liška šosezon līdz šim bija sakrājis tikai vienu rezultatīvu piespēli, bet šodien viņš iemeta divas ripas, tostarp uzvaru nesošo. 12. minūtē tablo jau rādīja 3:0 par labu ciemiņiem, kuri sāka ļoti aktīvi un tika atalgoti. Otrā perioda vidū 48 sekundēs mājinieki guva divus vārtus, samazinot savu deficītu līdz minimumam. Pārsteidzoši, ka trešajā trešdaļā iniciatīva atkal bija ciemiņu rokas, turklāt "Barys" pat īsti nebija labu iespēju, lai panāktu izlīdzinājumu. Tādējādi viesi uzvarēja ar 3:2.

Čerepovecas "Severstal" ieņem septīto vietu Rietumu konferencē, bet Nursultanas "Barys" atrodas desmitajā pozīcijā austrumos.

"Severstal" leģionāru rezultativitāte šosezon

#Spēlētājs (valsts)PozīcijaSpēlesPunkti
1.Adams Liška (Slovākija)uzbrucējs123 (2+1)
2.Jindržihs Abduls (Čehija)uzbrucējs62 (2+0)
3.Šons Lalonds (Kanāda)aizsargs112 (0+2)
3.Veli Mati Vitasmeki (Somija)aizsargs132 (0+2)
5.Roberts Bukarts (Latvija)uzbrucējs51 (0+1)

Kā jau ziņots, iepriekšējā latviešu uzbrucējs bija laukumā vien 4:42 minūtes (tostarp 3:09 pirmajā nogrieznī, bet pēdējā trešdaļā nespēlēja). Patlaban viņš nav ievietots savainoto sarakstā. No čerepoveciešu 13 cīņām Bukarts piedalījies tikai piecās, latvieša krājumā ir rezultatīva piespēle.

KHL spēles 10. oktobrī

Barys - Severstal2:3
Salavat Yulaev - CSKA2:4
Lokomotiv - Dynamo M3:2 P
Neftekhimik - Ak Bars3:2 P
Avangard - Sibir4:0

Izmantotie resursi:
khl.ru

     [+] [-]

, 2020-10-10 18:06, pirms 4 gadiem
Bukarts viņiem maksā par vietu?

  +1 [+] [-]

, 2020-10-10 19:05, pirms 4 gadiem
Pietaupa playoffiem rezultatīvākos.

     [+] [-]

, 2020-10-10 20:05, pirms 4 gadiem
Daniel rakstīja: Bukarts viņiem maksā par vietu?
Paste