Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hantimansijskā pārtrūkst Bārtuļa un "Admiral" uzvaru sērija

Andrejs Siliņš

Hantimansijskā pārtrūkst Bārtuļa un "Admiral" uzvaru sērija
Oskars Bārtulis
Foto: hcadmiral.ru

Sestdien Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlē Hantimansijskā Oskara Bārtuļa pārstāvētā Vladivostokas "Admiral" piedzīvoja pirmo zaudējumu pēc četru uzvaru sērijas - ar rezultātu 0:3 atzīts vietējās "Yugra" pārākums.

Pēdējo reizi pirms šīs dienas "Admiral" zaudējuma rūgtumu bija spiesta sajust 27. septembrī, bet kopš tā laika komanda bija izcīnījusi četras uzvaras pēc kārtas. Šodien sekmīgā sērija pārtrūka, viesojoties pie "Yugra" komandas, kas bija uzvarējusi četrās no pēdējās piecām spēlēm. Lai arī "Admiral" vārtiem uzbruka krietni vairāk, pārspēt Vladislavu Fokinu tā arī neizdevās.

Turpretī "Yugra" vīri otrajā trešdaļā dabūja vārtos divas ripas, tiekot pie visai komfortabla pārsvara. Pēdējā trešdaļā viesi pa vārtiem izdarīja pat 18 metienus, taču pāri vārtu līnijai neviena no ripām nelidoja. Izskaņā vārtsargs tika nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju, bet tas rezultātu nedeva, gluži otrādi - Staņislavs Kalašņikovs 15 sekundes pirms beigu sirēnas vairākumā pielika punktu, panākot 3:0.

Oskars Bārtulis zaudētāju sastāvā laukumā pavadīja 21 minūti un 12 sekundes, pa vārtiem meta divas reizes un izdarīja divus spēka paņēmienus.

Atgriezties uz uzvaru takas "Admiral" centīsies pēc vienas dienas pārtraukuma, kad Astanā tiksies ar vietējo "Barys".