Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kovaļčuks: "Znaroka slodzes mani nebaida"

Juris Miņins
Juris Miņins

Kovaļčuks: "Znaroka slodzes mani nebaida"
Iļja Kovaļčuks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Sanktpēterburgas “SKA” hokejists Iļja Kovaļčuks, ierodoties komandas pirmssezonas treniņnometnē, sniedza nelielu interviju “SKA” preses dienestam, sakot, ka ir labi sagatavojies treniņprocesam un komandas galvenā trenera Oļega Znaroka izvēlētais darba stils ar lielajām slodzēm viņu nebaida.

Krievijas izlases un Sanktpēterburgas “SKA” uzbrucējs Iļja Kovaļčuks, neskatoties uz dažādām spekulācijām par viņa iespējamo aiziešanu prom no komandas, pašlaik ir “SKA” rīcībā un gatavojas sezonai kopā ar visiem.

“Pa vasaru man sanāca nedaudz atpūsties, jo pārtraukums pēc iepriekšējās sezonas bija neierasti garš. Taču galīgi slinkot nemēģināju un sagatavošanos sezonai veicu ASV, kur vietējo speciālistu uzraudzībā trenējos. Mans pastāvīgais treneris Aleksandrs Trošins bija palicis mājās, tāpēc iztiku bez viņa,” sacīja Kovaļčuks, “Znaroka slodzes varu izturēt, tas nav nekas traks. Ir jāstrādā treniņos, jo mūs gaida smaga sezona. Arī pirms diviem gadiem biju smagā treniņnometnē, tāpēc viss kārtībā, puiši arī pēc atpūtas ir atgriezušies labā formā. Vēl pāris dienas būs nepieciešamas, lai ieietu ritmē, bet tad – ar visu spēku gatavosimies sezonai.”

Tāpat Kovaļčukam tika uzdots jautājums par viņa iespējamo spēlēšanu Ķīnas komandā, “Kunlun Red Star” uz ko viņš atbildēja: “Jā, mani jau vairākas reizes žurnālisti bija nosūtījuši uz Ķīnas komandu, taču es to visu uztvēru ar smaidu. Ja runājam par pašu komandu, tad uzskatu, ka Ķīnas vienības parādīšanās KHL ir pluss, jo ķīnieši ir mūsu partneri ne tikai hokejā un sportā. Turklāt, tieši Ķīnā notiks 2022. gada ziemas olimpiāde.”

Tomēr, neskatoties uz optimismu, ko daudzi ir izteikuši bažas par to, ka Ķīnā hokejs ir ļoti zemā līmenī un komanda sākotnēji būs ļoti vāja. Problēmas šajā plānā atzīst arī jaunizveidotās komandas galvenais treneris Vladimirs Jurzinovs jaunākais, taču Iļja Kovaļčuks uzskata, ka tās ir īslaicīgas problēmas: “Ķīniešu ir daudz, tāpēc domāju, ka viņi ātri apgūs šo spēli.”

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат

  +1 [+] [-]

, 2016-07-10 11:09, pirms 8 gadiem
Pāris reizes ierīs ar. 10-0 tas kuņluņs, tad sāks domāt...kovie tāds gailēns vien ir. Nosēdinās značoks malā un miers

  +1 [+] [-]

, 2016-07-10 11:44, pirms 8 gadiem
Dinamo noteikti vēl būs jāpacīnās ar aziātu komandu.

 +10 [+] [-]

, 2016-07-10 12:05, pirms 8 gadiem
parvisu rakstīja: Dinamo noteikti vēl būs jāpacīnās ar aziātu komandu.
Tur aziātu, visdrīzāk, būs tikpat, cik Medveščakā horvātu.

  +6 [+] [-]

, 2016-07-10 12:55, pirms 8 gadiem
Čainai, kā jau visām Khl jaunpienācējām,pirmā uzvara līgā noteikti būs tieši pret R.Dinamo!

  -2 [+] [-]

, 2016-07-10 16:18, pirms 8 gadiem
Jura sācis par krieviem rakstīt...malacis.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-10 17:35, pirms 8 gadiem
Mani arī nebaida Znaroka slodzes...
jo es nespēlēšu pie viņa...