Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Minskas "Dinamo" pēc rājiena smaga uzvara

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Minskas "Dinamo" pēc rājiena smaga uzvara
Minskas "Dinamo" hokejisti nespēja nosargāt četru vārtu pārsvaru un tikt pie trim punktiem.
Foto: khl.ru

Pie panākuma KHL čempionāta mačos tikuši divi Rīgas "Dinamo" konkurenti Rietumu konferencē. Minskas "Dinamo" pagarinājumā ar 5:4 viesos apspēlēja "Severstal", bet "Atlant" arī izbraukumā ar 4:1 pārspēja "Torpedo".Savukārt līgas pastarīši "Vityaz" pēcspēles metienu sērijā ar 5:4 bija pārāki par čempionvienību "AK Bars".

Minskas dinamiešiem, šķiet, labi bija iedarbojies komandas vadības rājiens, jo līdz otrās trešdaļas vidum viesi bija izvirzījušies vadībā 4:0. Taču tikt pie pārliecinošas uzvaras minskiešiem neizdevās, un arī trīs punktus komanda nesavāca. Otrā perioda beigās "Severstal" guva pirmos vārtus, bet trešajā turpināja pakaļdzīšanos, gūstot vēl divus vārtus. 56. minūtē mājinieki ieguva tiesības spēlēt piecatā pret trim, paņēma pārtraukumu un pēc brīža arī izlīdzināja rezultātu. Pamatlaiks noslēdzās neizšķirti 4:4, un "Dinamo" vadība, kas tikai pirms pāris dienām atgādināja hokejistiem par iespējamajām soda sankcijām, laikam jau sāka spriest, kā tieši "nopērt" komandu. Situāciju vismaz daļēji glāba Džefs Plets, papildlaika otrajā minutē gūstot uzvaras vārtus - 5:4.

Līdzīgi viesos ar "Torpedo" spēlēja arī "Atlant" hokejisti, tiesa viņi pie četru vārtu pārsvara tika jau 27. minūtē, turklāt visus vārtus gūstot, spēlējot vienādos sastāvos. Mājinieki 54. minūtē vienus vārtus atguva, taču tas ari bija viss - visi svinēja uzvaru 4:1. Vārti un divas piespēles šajā mačā pieredzējušā Sergeja Mozjakina rēķinā.

Aizraujoša cīņa risinājas Čehovā, kur "Vityaz" uzņēma KHL divkārtējos čempionus "AK Bars" un ne reizi neļāva titulētajiem viesiem izvirzīties vadībā. Mājinieki otrajā trešdaļā panāca 4:1, tomēr nosargāt pārsvaru nespēja. Līdz 59. minūtei rezultāts bija 4:2, tacu tad viesi īsā laika guva divus vārtus (abos piespēles ari Marcelam Hosam), panākot izlīdzinājumu. Arī šim mačam bija nepieciešams pagarinājums, bet papildus piecās minutēs ripa vārtos negāja - "bullīši". Tajos veiksme bija "Vityaz" hokejistu pusē, kas mačā svineja uzvaru 5:4, turnīra tabulu papildināja ar diviem punktiem un aizbēga no kopvērtējuma pēdējās vietas.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

     [+] [-]

, 2010-12-06 21:04, pirms 13 gadiem
Prieks par to, ka Severstaļ izrāva 1 punktu, žēl, ka Vitjaz nepaņēma visus 3..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2010-12-06 21:47, pirms 13 gadiem
no 0:4 atspēlēties māk tikai Dinamo Rīga.
Bet "Vitjaz" uzvara pār "AK BARS", mēneša lielākais pārsteigums.

  +1 [+] [-]

, 2010-12-06 21:47, pirms 13 gadiem
Cerēju,ka Minska zaudēs un viņiem apgriezīs algas

     [+] [-]

, 2010-12-06 22:03, pirms 13 gadiem
Hahaha Minska dod

     [+] [-]

, 2010-12-07 13:37, pirms 13 gadiem
Atsaldētajam Vero 1+1!