Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroks: ''Komanda ir mierīga''

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Znaroks: ''Komanda ir mierīga''
Oļegs Znaroks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rietumu konferences finālā izlīdzinājumu panākuši Jaroslavļas ''Lokomotiv'' hokejisti, kas savā laukumā ar 6:1 sagrāva Balašihas ''MVD''. Sērijā rezultāts kļuvis 2-2. Spēli komentēja abu komandu treneri, kā arī mājinieku uzbrucējs Jozefs Vasičeks.

Jaroslavļas ''Lokomotiv'' galvenais treneris, pieredzējušais Pjotrs Vorobjovs pēc spēles neskopojās komplimentiem visu pušu virzienos: ''Puiši savācās ļoti sarežģītā situācijā. Šodien bija jāspēlē maksimālajā koncentrēšanās pakāpē, un mums tas izdevās. ''Lokomotiv'' godam izcīnīja uzvaru. Protams, jāpasaka liels paldies skatītājiem, kuri mūs uzmundrināja visas spēles garumā.''

Jāpiebilst, ka pieredzējušais speciālists, neskatoties uz vakardien neveiksmīgo sniegumu, turpināja uzticēties Georgijam Gelašvilli, un izvilka pilno lozi: vārtsargs ielaida tikai vienus vārtus. Turpretim Balašihas ''MVD'' galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc spēles sacīja, ka joprojām sērijā nav vienas pārākas komandas: ''Neviens nav teicis, ka pret ''Lokomotiv'' būs viegli, šodien tas pierādījās. Šodien pazaudējām uzbrukuma pavedienu, taču nekas ārkārtējs nav noticis. Komanda ir mierīga.''

''Nē, tā nav mājās sagatavota iestrādne,'' pēc spēles noslēpumu neatklāja ''Lokomotiv'' centra uzbrucējs Jozefs Vasičeks. Viņš pēc iemetiena viltīgi ripu pavirzīja uz priekšu, apsteidza pretiniekus un piespēlēja Zbinekam Irglam, kurš guva vieglus vārtus. Sērijas nākamā spēle trešdien Balašihā. Tās sākums pulksten 18:30 pēc Latvijas laika. Pēcāk komandas atgriezīsies Jaroslavļā, kur aizvadīs sērijas 6. spēli. Sākums pulksten 18:00.

Izmantotie resursi:
championat.ru
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: eikoninsh
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2010-04-05 23:46, pirms 14 gadiem
Kas Jums pret MVD?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: aigars32

     [+] [-]

, 2010-04-06 00:03, pirms 14 gadiem
Ja Značoks paņems Kausu, varēsim lielīties, ka zaudējām labai komandai un, kas zin, kas tiktu pie kausa, ja mēs nezaudētu !!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: eikoninsh

  +5 [+] [-]

, 2010-04-06 08:13, pirms 14 gadiem
masalskis123 rakstīja: Trešdien znaroks sāks uztrauksties kad sērijā taps 3-2 LOKO vadībā!
Psc, izlases treneris vada komandu, bet šie visi tik dir.š virsū!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-04-06 10:21, pirms 14 gadiem
peec ieprieksheejaas speeles: Jautāts par to, vai viņam ir pretenzijas pret saviem padotajiem par četrām ielaistajām ripām, Znaroks atbildēja apstiprinoši, piebilstot, ka pie tā tiks piestrādāts.
interesanti kaa tad piestraadaaja

  -3 [+] [-]

, 2010-04-06 13:04, pirms 14 gadiem
Njā, komanda mierīga, tikai pats sper zilus uguņus. Solīja, ka dabūs G kausu, bet nav nemaz tik vienkārši. Značok, samierinies. Nākamgad varēsi trenēt Balašihas KGB un būs tev polkovņika pagoni tikai būs jānomaina Vācijas pilsonība pret Krievijas. Tu jau esi ar mieru to darīt pagonu labā, ne?

  -3 [+] [-]

, 2010-04-06 13:06, pirms 14 gadiem
Yuri rakstīja: Esmu par Znaroku un to, ka play off sērijā zaudējām vienīgi topošajiem Gagarina kausa ieguvējiem!
nu jā, tas skaidrs. tu esi par Znaroku un Krievijas izlasi. nav nemaz tik sarežģīti saprast.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-04-06 15:05, pirms 14 gadiem
Tu saki? rakstīja: Kas Jums pret MVD?
Ja nebūtu uzvarējuši DR tad tgd, visi fanotu par MVD