Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Vasičeks: "Tagad zinām, kā jāspēlē pret ''MVD''"

Vasičeks: "Tagad zinām, kā jāspēlē pret ''MVD''"
Jozefs Vasičeks
Foto: ITAR-TASS

Pēc vakardienas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rietumu konferences finālsērijas ceturtās spēles starp Jaroslavļas ''Lokomotiv'' un Balašihas ''MVD'' komandām, komentārus par aizvadīto spēli sniedza Jozefs Vasičeks un Aleksejs Ugarovs.

Atgādināsim, ka vakar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rietumu konferences finālā izlīdzinājumu panāca Jaroslavļas ''Lokomotiv'' hokejisti, kas savā laukumā ar 6:1 sagrāva Balašihas ''MVD'', tādējādi sērijā panākot 2-2.

''Atšķirībā no iepriekšējām spēlēm, mēs šoreiz sākām ļoti labi, jo pirmie guvām vārtus,'' iesāk Jozefs Vasičeks, kurš vakar atdeva divas rezultatīvas piespēles. ''Iepriekš mums tas neizdevās. Pēc gūtajiem vārtiem jutām pārliecību pār saviem spēkiem un pārņēmām spēles iniciatīvu. Turpinājumā mūsu komanda izveidoja daudz bīstamu momentu. Uzskatu, ka spēles lūzums bija pēc tam, kad otros vārtus guva Aleksandrs Gaļimovs. Grūti teikt, vai šī spēle mums dos kaut kādu psiholoģisku pārsvaru, taču noteikti šī spēle parādīja, kā mums jāspēlē pret ''MVD''. Tagad mēs to zinām. Mums jākontrolē ripa un tad jau pretinieks mums skries pakaļ, lai to atņemtu.''

''Mēs lieliski zinājām, ka ''Lokomotiv'' ceturtajā spēlē būs pavisam cita komanda,'' saka Aleksejs Ugarovs. ''Ja runājam par iepriekšējo spēli, tad tajā mums paveicās, jo guvām divus ātrus vārtus. Arī šoreiz veiksme bija mūsu pusē, kad pretinieku aizsargs jau spēles pirmajā minūtē nopelnīja divu minūšu sodu. Taču par nelaimi mēs šo skaitlisko pārsvaru nerealizējām. Kad zaudējām vārtus, centāmies atspēlēties, un mums tas arī izdevās. Mums bija vēl momenti, taču beigās laukuma saimnieki nospieda mūs. Taču paši esam vainīgi, jo ļoti, ļoti slikti nospēlējām aizsardzībā. Runājot par Gaļimova vārtiem un soda metienu, tad nevaru objektīvi spriest, taču man liekas, ka ir vai nu vārti, vai arī soda metiens. Visi bijām šokā pēc tāda tiesneša lēmuma.''

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

  +1 [+] [-]

, 2010-04-06 09:18, pirms 14 gadiem
"Mums jākontrolē ripa un tad jau pretinieks mums skries pakaļ, lai to atņemtu." - heh, tad sanāk, ka visas iepriekšējās spēles viņi mēģināja spēlēt kā otrais numurs?

  +6 [+] [-]

, 2010-04-06 09:22, pirms 14 gadiem
Šitā vajag pateikt un dzīve uzreiz pierādīs pretējo.

  +3 [+] [-]

, 2010-04-06 09:27, pirms 14 gadiem
Un pēc šitādas spēles vissticamāk MVD kautko mainīs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: BB Rally Team

  +9 [+] [-]

, 2010-04-06 10:32, pirms 14 gadiem
BB Rally Team rakstīja: Kat nu LOKO pilnībā sagrautu to MVD! Tā negribu, lai Znarokam kkas sanāk.
tipisks latvietis.. skauģis...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-04-06 11:43, pirms 14 gadiem
Reaktors rakstīja: kāds tipisks latvietis? ko var atkārtot šo stulbumu
Stereotipu gribi radīt? Idiots.
Kaut tev kājas nagu vēzis piemestos
Tu mazgadiiga prostit*te doma ko runa...

  -4 [+] [-]

, 2010-04-06 12:47, pirms 14 gadiem
da_neshau rakstīja: tipisks latvietis.. skauģis...
Smieklīgi! Kāds Tev skauģis...vnk nepatīk man Znaroks pats par sevīm! Tādi kā viņš ir pilna Maskačka...Primītīvi pērtiķi...ciest tādus nevaru!

     [+] [-]

, 2010-04-06 12:53, pirms 14 gadiem
Varbūt kļūdos, bet, cik atceros, Vasičeks iekrāja 4 piespēles vakar, nevis 2, kā minēts rakstā!

  +1 [+] [-]

, 2010-04-06 19:29, pirms 14 gadiem
šito gan es nesaprotu - kādēļ šādi jāizrunājas, ja ne reizi vien ir pierādījies ka tas ne pie kā laba nenoved!

     [+] [-]

, 2010-04-07 18:19, pirms 14 gadiem
BB Rally Team rakstīja: Smieklīgi! Kāds Tev skauģis...vnk nepatīk man Znaroks pats par sevīm! Tādi kā viņš ir pilna Maskačka...Primītīvi pērtiķi...ciest tādus nevaru!
Fakts tikai taads , ka ar viņu ieguvaam pč 7 vietu, kas ir griesti LV, kam negribas ticeet!

     [+] [-]

, 2010-04-07 22:31, pirms 14 gadiem
BB Rally Team rakstīja: Smieklīgi! Kāds Tev skauģis...vnk nepatīk man Znaroks pats par sevīm! Tādi kā viņš ir pilna Maskačka...Primītīvi pērtiķi...ciest tādus nevaru!
būtu paturējis ciet savu muti un saprastu ka viņš ir izcilākais latvijas izlases trenneris - Davaj patrennee viņa vietaa paskatīsimies cik gagarina un PČ kausus iegūsi