Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Spartak" treneris: ''Nolieciet uz galda 4000 eiro, tad parunāsim par tiesāšanu''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

"Spartak" treneris: ''Nolieciet uz galda 4000 eiro, tad parunāsim par tiesāšanu''
Foto: www.spartak.ru

Pēc vakardienas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles, kurā Sanktpēterburgas SKA pagarinājumā ar 3:2 viesos pārspēja Maskavas "Spartak" vienību, maskaviešu treneris slavēja savus hokejistus, bet nevēlējās runāt par tiesāšanu.

Jau ziņojām, ka vispirms Maskavas "Spartak" izrāva neizšķirtu, taču pēc tam pagarinājumā ar rezultātu 2:3 nācās piekāpties Sanktpēterburgas SKA, kas tādējādi panāca izlīdzinājumu Gagarina kausa sērijā (2:2). Mārtiņš Karsums, kurš aizvadīja savu piecsimto spēli KHL, šajā spēlē izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm.

''Gribu pateikties puišiem par atdevi, par raksturu. Viņi nenolaida rokas. Taču intriga turpinās. Izskatās, ka izbraukumā komanda spēlē labāk un rezultatīvāk (katra komanda līdz šim uzvaras guvusi viesos – aut.). Paskatīsimies, kurš un kur aizķersies. Tāpat paldies arī mūsu līdzjutējiem par atbalstu,'' saka "Spartak" galvenais treneris Igors Ulanovs.

Jāatzīmē, ka SKA vārtus pagarinājumā guva piektajā minūtē, kad izcēlās Dāvids Rundblads. Pēc tam gan sekoja ļoti ilga atkārtojuma skatīšanās, tomēr pēc video vērošanas tika konstatēts, ka zonas pārkāpuma nebija, līdz ar to spēle noslēdzās. Tāpat "Spartak" vārtsargs Jūliuss Hudāčeks ļoti aktīvi protestēja par šiem gūtajiem vārtiem, uzskatot, ka SKA hokejists izsita nūju no rokām kādām no "Spartak" hokejistiem.

''Varētu kaut ko pateikt par tiesāšanu, ja būtu lieki 300 000 rubļu (apmēram 4000 eiro). Nolieciet uz galda tādu summu, parunāsim. Par ko bija neapmierināts Hudāčeks? Nezinu, vēl ar viņu nerunāju. Protams, mēs ielaidām vārtus pagarinājumā, kas nav patīkami,'' tā pēc spēles izteicās Ulanovs.

Sērijas piektā spēle tiks aizvadīta 6.martā Sanktpēterburgā.

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат

  +6 [+] [-]

, 2019-03-05 10:31, pirms 5 gadiem
Tas vairs nav hokejs ,pretigi!Prikols spēlēt ja zin ka tiesneši darīs visu lai ska neizkristu pirmajās kārtās!

  +4 [+] [-]

, 2019-03-05 10:45, pirms 5 gadiem
Spartaks bez izredzes uzvarēt sērijā.! Viss jau līgā ir sen izlemts, paskatieties uz budžetu klubiem, no top 30spēlētājiem 21ir no cesku un ska.

  +3 [+] [-]

, 2019-03-05 12:16, pirms 5 gadiem
mežacūka rakstīja: Spartaks bez izredzes uzvarēt sērijā.! Viss jau līgā ir sen izlemts, paskatieties uz budžetu klubiem, no top 30spēlētājiem 21ir no cesku un ska.
Principā tur nekas nav mainījies - arī PSRS laikos 3 izlases maiņas spēlēja CSKA. OK, tagad ir vēl SKA, bet būtība jau tāda pati.

  -2 [+] [-]

, 2019-03-05 13:55, pirms 5 gadiem
mežacūka rakstīja: Spartaks bez izredzes uzvarēt sērijā.! Viss jau līgā ir sen izlemts, paskatieties uz budžetu klubiem, no top 30spēlētājiem 21ir no cesku un ska.
Ko var mūžigi skatīties cik katrs pelna un tad salīdzināt kam jāuzvar laukumā? Ja tā būtu tad Spartaks katrā spēlē ierītu 0:5 un sērījā būtu bez variantiem - 0:4!

  +2 [+] [-]

, 2019-03-05 14:28, pirms 5 gadiem
Neiet runa cik katrs pelna. Lai pelna! Iet runa ka citām komandām tādu gagārina kausu tikai pasapņot var,un kur nu vēl ārzemju klubi, tiem vispār neļaus vinnēt. Čempionāts domāts 5komandām.