Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Dārziņš: "Centīsimies spēlēt pretīgu izbraukuma hokeju"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Dārziņš: "Centīsimies spēlēt pretīgu izbraukuma hokeju"
Lauris Dārziņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienīgā Latvijas kluba uzbrucējs Lauris Dārziņš (29) sarunā ar "Latvijas Avīzi" pauž gandarījumu par daudzajiem punktiem, kas tika izcīnīti mājas spēļu sērijā. Domājot par gaidāmajiem mačiem viesos, latviešu spēlētājs nepārdzīvo par sliktākās izbraukuma komandas statusu, jo tagad šķiet, ka lietas sāk virzīties uz pareizo gultni.

Aizvadītajā mājas spēļu sērijā Rīgas "Dinamo" ieguva 17 no 24 iespējamiem punktiem un pakāpās uz desmito vietu Rietumu konferencē.

"Ir labi, bet mēs esam tādā situācijā, ka gribas izspiest vēl vairāk. Kopumā gan, manuprāt, jebkura līgas komanda būtu apmierināta ar sešām uzvarām astoņās spēlēs," atzīst Lauris Dārziņš. "Tagad apūšamies, cenšamies restartēties. Agrāk dzenājos apkārt pa ārzemēm [lai atpūstos un atjaunotos], bet var taču ieiet Latvijā mežā un dabūt tādu enerģiju! Tikai tagad sāku novērtēt to, kas ir apkārt."

Turpinājumā gaidāma piecu spēļu izbraukuma sērija (9.-22. decembris). Vispirms būs mačs Mitiščos ar "Atlant", kur par vārtsargu treneri strādā mūsu Sergejs Naumovs. Latvijas galvaspilsētas "Dinamo" šosezon ir KHL sliktākā komanda izbraukumā - 15 spēlēs tikai divas uzvaras.

"Mūsu rokraksts ir tāds pretīgs izbraukuma hokejs, tā arī jācenšas spēlēt. Nebūs līdzjutēji, kas dzen uz priekšu. Jānospēlē nesmukāk, bet prātīgāk," norāda latviešu uzbrucējs. "Man šķiet, ka virzāmies augšup, taču, vai beidzot noticis pagrieziena punkts? Nezinu, vēl puse sezonas priekšā un noteikti būs daudz grūtību, taču tas mūs nebiedē. Strādāsim tālāk."

Izmantotie resursi:
"Latvijas Avīze"

     [+] [-]

, 2014-12-03 14:46, pirms 9 gadiem
Labaisšss

  +5 [+] [-]

, 2014-12-03 14:48, pirms 9 gadiem
Labs sniegums izbraukumā un esam atpakaļ PO zonā. Lai izdodas!

  +1 [+] [-]

, 2014-12-03 17:29, pirms 9 gadiem
veiksmi un daudz!!! jo pakalja liela!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja