Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hudāčeks: "Šestjorkins Daugaviņu speciāli paklupināja, bet negribēja traumēt"

Ints Megnis
Ints Megnis

Hudāčeks: "Šestjorkins Daugaviņu speciāli paklupināja, bet negribēja traumēt"
Kaspars Daugaviņš atstāj arēnu. Foto: Sergei Savostyanov/TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Maskavas "Spartak" vārtsargs Jūliuss Hudāčeks sestdien izteica lielu nožēlu par to, ka latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, visticamāk, guvis smagu traumu, jo viņš bija viens no vienības produktīvākajiem spēlētājiem. Tikmēr vienība svētdienas rītā oficiāli atklājusi, ka spēlētājs joprojām ir slimnīcā, daudz sīkāk gan latvieša veselības stāvokli nekomentējot.

Sestdien notikušajā Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas trešās spēles otrajā periodā Maskavas "Spartak" uzbrucējs Daugaviņš ātrajā izgājienā devās pret vārtiem, kad viņu paklupināja Sanktpēterburgas SKA vārtsargs Igors Šestjorkins. Latvietis ar muguru ietriecās bortā un uzreiz pēc tam saķēra muguru.

Krievijas mediji sestdienas vakarā vēstīja, ka viņam ir lauztas ribas un nieru trauma, spēlētāja tēvs Armands Daugaviņš sarunā ar portālu Sportacentrs.com pavēstīja, ka "viss nav tik slikti, kā izskatījies sākumā". Pirmās pārbaudes sestdienas vakarā lika domāt, ka hokejistam izdevies izvairīties arī no kaulu lūzumiem.

"Daugaviņš atrodas slimnīcā, viņam nav pārāk labi. Šestjorkins paklupināja Kasparu, pārkāpa noteikumus. Tā mačos notiek, bet problēma ir tajā, ka viņu tajā pat brīdī arī pagrūda mugurā un viņš lielā ātrumā ietriecās bortā," izteicies "Spartak" vārtsargs. "Noteikumu pārkāpums tika veikts tīšām - Šestjorkins izlika kāju. Tomēr viņš nevēlējās traumēt. Bija vienkārši neveiksmīga spēles epizode - Daugaviņš ietriecās bortā."

"Tā gadās - spēlētājs cenšas gūt vārtus, bet viņam sit pa nūju vai dara vēl kaut ko, lai tas nenotiktu. Diemžēl šoreiz tas noveda pie traumas," savu viedokli pauda slovāks.

"Mēs jau pirmo sērijas spēli aizvadījām bez Kaspara, kuram bija neliela trauma. Viņš mums pievienojās tikai otrajā mačā. Žēl, ka tagad viņš, visticamāk, izsists līdz sezonas beigām. Daugaviņš bija viens no visproduktīvākajiem "Spartak" spēlētājiem - tādu puišu komandā nav daudz. Mums viņa pietrūks," uzsver Hudāčeks.

"Spartak" ģenerālmenedžeris un treneris Aleksejs Žamnovs svētdienas rītā beidzot sniedzis kādu komentāru par latvieša veselības stāvokli. "Kaspars Daugaviņš vēl atrodas slimnīcā. Viņa stāvoklis ir stabils, viss normāli. Sērijā ar SKA viņš, protams, virs nespēlēs."

Sestdienas spēlē "Spartak" piekāpās ar rezultātu 5:2, bet sērijā līdz četrām uzvarām tāpat saglabāja vadību ar 2-1. Daugaviņš regulārajā sezonā 58 spēlēs izcēlās ar 13 vārtiem un 23 rezultatīvām piespēlēm, bet februāra otrajā pusē nespēlēja traumas dēļ, laukumā atgriežoties vien iepriekšējā cīņā, kurā uzvaras ripu pēc Daugaviņa piespēles iemeta cits "Spartak" latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...
https://iz.ru/852056/dmitrii-laru-a...

     [+] [-]

, 2019-03-03 10:50, pirms 5 gadiem
Ribas ilgi dzīst,pč laikam ar nevarēs,turās Daugava

  -2 [+] [-]

, 2019-03-03 11:20, pirms 5 gadiem
šestjorkai pa purnu!

  +3 [+] [-]

, 2019-03-03 11:30, pirms 5 gadiem
Ar lielu cerību ka SKA šo sēriju zaudēs, Karsumam jāparūpējas par visu!

  +2 [+] [-]

, 2019-03-03 11:31, pirms 5 gadiem
Šescorkins vēl laikam nezina, ka Karsums ir Latvietis un labs draugs Daugaviņam un ka Karsumu sauc par Mezoni!

  +5 [+] [-]

, 2019-03-03 12:19, pirms 5 gadiem
veselību... un ceru spēs pilnībā atlabt un ar pilnu atdevi palīdzēt Latvijas izlasei

  +4 [+] [-]

, 2019-03-03 12:21, pirms 5 gadiem
Daugava molodčiks! Jāveseļojas! Šesķorkinam pizģuļei no Gončarova!

  +3 [+] [-]

, 2019-03-03 12:47, pirms 5 gadiem
Нападающий «Спартака» Каспарс Даугавиньш, получивший вчера, 2 марта, травму верхней части тела продолжает находиться в Боткинской больнице, сообщает официальный сайт клуба.

В настоящий момент состояние форварда оценивается как удовлетворительное, врачи склоняются к тому, что операция не потребуется. Сегодня Даугавиньш будет находиться под наблюдением специалистов больницы, с которыми на постоянной связи находятся врачи «Спартака». В случае положительной динамики нападающий может быть выписан уже завтра.

Championat.com

  +1 [+] [-]

, 2019-03-03 12:51, pirms 5 gadiem
sanjok rakstīja: Нападающий «Спартака» Каспарс Даугавиньш, получивший вчера, 2 марта, травму верхней части тела продолжает находиться в Боткинской больнице, сообщает официальный сайт клуба.

В настоящий момент состояние форварда оценивается как удовлетворительное, врачи склоняются к тому, что операция не потребуется. Сегодня Даугавиньш будет находиться под наблюдением специалистов больницы, с которыми на постоянной связи находятся врачи «Спартака». В случае положительной динамики нападающий может быть выписан уже завтра.

Championat.com
Paldies! Uzslava Krievijas ārstiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2019-03-03 16:42, pirms 5 gadiem
iihf750 rakstīja: Nu tad gaidam izlase, ja Maija nebus ierinda, tad tas bus pedejais piliens, jau ta vienu gadu noraka 1/4 kad pret belariem iemeta golu, vajadzeja mest 2 sekundes velak kad gincha netrauceja gk
HMB atdzimis, tikai ar vēl lielāku debilisma pakāpi kā senāk?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-03-03 21:47, pirms 5 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Diezin vai tas ir Birojs 2 sekundes vēlāk, tas ir vispār PIPEC, tur ir jābūt īpaši alternatīvi apdāvinātam, lai ko tādu pateiktu Hokeja sakarā Pa 2 sekundēm uz laukuma var notikt ļoti daudz kas
Spriežu pēc viņa foruma rakstiem - pusdebili raksti, komentāri, kuros apņirdz un provocē citus, teksts"Eksperts ar lielo E" - SC daudz pēdējos gados tādi nav bijuši. Pirmie prātā nāk Vilciens un HMB. Tā kā vai nu HMB atcerējies vecam kontam paroli vai arī, kādam šķiet, ka atdarināt muļķi ir smieklīgi