Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Tambijevs: "Prioritāte paliek KHL, notiek pārrunas. VHL jau esmu atstrādājies"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tambijevs: "Prioritāte paliek KHL, notiek pārrunas. VHL jau esmu atstrādājies"
Leonīds Tambijevs. Foto: VHL

Kontinentālās hokeja līgas klubs Vladivostokas "Admiral" sakarā ar koronavīrusa radīto krīzi vakar paziņoja, ka nākamajā sezonā nestartēs. Tādējādi Leonīdam Tambijevam atkal jāmeklē jauna komanda. Viņš skatās tikai vienas līgas virzienā.

"Pat gadījumā, ja Vladivostokas "Admiral" tomēr pieņems lēmumu par startēšanu Krievijas Augstākajā līgā, es klubu pametīšu. Mana prioritāte ir darbs KHL, tieši to arī meklēšu," teica Leonīds Tambijevs. Viņš galvenā trenera amatu oficiāli ieņēma astoņas dienas – 24. martā tika parakstīts līgums, bet 1. aprīlī "Admiral" pavēstīja, ka nākamsezon nespēlēs, jo Primorskas apgabala vadība līdzekļus novirzīs cīņai pret koronavīrusu.

"Neviens negaidīja, ka notiks kas tāds, bet dzīve turpinās. Domāju, ka "Admiral" paņems gadu ilgu pauzi. Ja situācija kļūs normālāka, domāju, ka mēs vēl atgriezīsimies pie "Admiral" jautājuma. Jau paveicām selekcijas darbu, jau bija sastādīts treniņu plāns jūlijam un augustam," stāstīja Latvijas izlases vēsturē rezultatīvākais hokejists.

"Pašlaik viss atrodas pārrunu stadijā. Ceru, ka kaut kas izdosies KHL, jo VHL jau esmu atstrādājies," teica Tambijevs, kurš ar divām dažādām komandām – Sanktpēterburgas "Dynamo" un Karagandas "Saryarka" – divas reizes pēc kārtas triumfēja VHL, to paveicot 2018. un 2019. gadā.

Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis sarunā ar portālu Sportacentrs.com apstiprināja, ka Tambijevs ir kandidāts uz "Dinamo" galvenā trenera amatu.

Izmantotie resursi:
https://tass.ru/sport/8142713

  -1 [+] [-]

, 2020-04-02 15:48, pirms 4 gadiem
Paļubomu būs tā - Nu, paņems Juris visdrizāk, jo tas būtu tipa pareizākais lēmums, bet komadnu nokomplektēs atkal sūdu, kā parasti, komanda buksēs, bet treneris jauns, nav vairs savējais Ankipāns kurš skanstes ielā metājas jau kopš 2008. gada, un boom Tambiku atlaidīs un iebāzīs kko pa lēto, Haļimbambā no Virslīgas vai kaut kādu Skudru kurš Krievijā nevienam nav vajadzigs un būs savu cenu nolaidis

     [+] [-]

, 2020-04-02 16:01, pirms 4 gadiem
Tambijevs skaitās labs speciālists?

  +6 [+] [-]

, 2020-04-02 16:25, pirms 4 gadiem
.............. rakstīja: Tambijevs skaitās labs speciālists?
2 VHL tituli tomēr ir, turklāt ar dažādām komandām+liela pieredze sakrājusies...

  +3 [+] [-]

, 2020-04-02 16:48, pirms 4 gadiem
Leonīd, Tu patīc Jurim!

  +2 [+] [-]

, 2020-04-02 17:55, pirms 4 gadiem
Ja godīgi,neticu ,ka Tambijevs parakstīsies... Pie mīnusiem jāpieskaita DR mazais budžets,tātad maza (pēc KHL standartiem)alga pašam ,vāja komplektācija ,neprognozējama vadība .
Pie plusiem : darbs majās (kautgan kāda nozīme,tāpat dzīvo uz čemodāniem) ,un paša vēlme strādāt KHL.

  +1 [+] [-]

, 2020-04-02 20:28, pirms 4 gadiem
Jawa rakstīja: Ja godīgi,neticu ,ka Tambijevs parakstīsies... Pie mīnusiem jāpieskaita DR mazais budžets,tātad maza (pēc KHL standartiem)alga pašam ,vāja komplektācija ,neprognozējama vadība .
Pie plusiem : darbs majās (kautgan kāda nozīme,tāpat dzīvo uz čemodāniem) ,un paša vēlme strādāt KHL.
domāju, ja Tambijevs ir daudz maz ambiciozs, tad trenēt šādu klubu viņam būs izaicinājums. tā ka - ja zvaigznes sakritīs, trenēs

  -1 [+] [-]

, 2020-04-02 21:33, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: Leonīd, Tu patīc Jurim!
paldies par komplimentu

     [+] [-]

, 2020-04-02 22:13, pirms 4 gadiem
jau decembri teicu ka Tambiks trenes RD

     [+] [-]

, 2020-04-03 00:51, pirms 4 gadiem
.............. rakstīja: domāju, ja Tambijevs ir daudz maz ambiciozs, tad trenēt šādu klubu viņam būs izaicinājums. tā ka - ja zvaigznes sakritīs, trenēs
Šī brīža Rd neder ambiciozam trenerim - komanda, kurā jaucās iekšā vadība, liek pakļauties. Pirmo sezonu Rd- ja , tā tiešām būtu zelta bedre ambiciozam trenerim.

     [+] [-]

, 2020-04-03 07:33, pirms 4 gadiem
Ja prioritāte ir KHL, tad jau Rīga visticamāk
Nav jau tās brīvās vietas komandās, ja grib par galveno treneri
Daudzi treneri bez darba gaida iespēju
Pat Znarokam bija grūti atrast darbu, nemaz nerunājot par tādiem skudrām un nazaroviem