Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsums nezina, vai izdosies iekļauties četrās spēlēs sērijā pret SKA

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Karsums nezina, vai izdosies iekļauties četrās spēlēs sērijā pret SKA
Mārtiņš Karsums pēc uzvaras ripas ierauga, ka vēl palikušas piecas sekundes. Foto: HC Spartak

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā Maskavas "Spartak" pārsteidza Sanktpēterburgas SKA un uzvarēja pirmajos izbraukuma mačos, panākot 2-0 sērijā. Pēdējā mačā izcēlās Krievijas galvaspilsētas latviešu uzbrucēji - piecas sekundes pirms pamatlaika beigām Mārtiņš Karsums guva uzvaras vārtus, bet Kaspars Daugaviņš tautietim palīdzēja ar rezultatīvu piespēli. Latvieši atzīst, ka tic saviem spēkiem.

Iekļausieties četros mačos? "Nezinu", saka un smejas uzvaras ripas autors Mārtiņš Karsums. "Vienkārši jāspēlē savs hokejs un tad jau redzēs. Kad iemetu, uzreiz paskatījos, cik daudz laika palicis līdz trešā perioda beigām. Protams, emocijas bija fantastiskas. Bet nekas, ejam tālāk."

2-0 pēc diviem mačiem ir pārsteigums? "Daudziem droši vien pārsteigums. Bet galvenais, ka mēs paši sev ticam un ejam sisties no pirmās līdz pēdējai minūtei," norāda Karsums.

Kaspars Daugaviņš: "Uzvaras vārti piecas sekundes pirms beigām ir bonuss par to, ka parādījām raksturu un izlīdzinājām rezultātu. Zinām, ka katra nākamā spēle būs grūtāka. Viņi ir solīda komanda, to pierādījuši daudzus gadus. Mēs centīsimies spēlēt savu hokeju, bet viņiem būs kaut kas jāmaina. Tagad divas spēles mājās, tur jāņem pirmā spēle."

Atgādinām, ka regulārajā sezonā zvaigžņotais SKA sakrāja 103 punktus un finišēja otrajā vietā, savukārt "Spartak" izcīnīja 64 punktus un ierindojās 13. vietā starp 25 komandām.

Izmantotie resursi:
sport24.ru

  -1 [+] [-]

, 2019-03-01 20:40, pirms 5 gadiem
Raksta bildē Karsums uzzināja, ka ir parādā VIDam 302 eur. (true story)