Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ābols un Masaļskis zaudē pagarinājumā, Kulda piekāpjas SKA

Krišs Upenieks

Ābols un Masaļskis zaudē pagarinājumā, Kulda piekāpjas SKA
Edgars Masaļskis
Foto: Hclada.ru

Ne tā labākā diena Latvijas hokejistu un treneru pārstāvētajiem klubiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas turnīrā. Šoreiz nevienam no latviešiem nav izdevies tikt pie uzvaras, vienīgo punktu ieguva Arta Ābola un Edgara Masaļska pārstāvētā ''Lada''.

Jau pulksten 15:00 pēc Latvijas laika Omskā uz ledus kapā Latvijas izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kura pārstāvētā Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'' ar Pēteri Skudru un Ģirtu Ankipānu pie stūres nespēja nopietni pacīnīties par uzvaru pret vietējo ''Avangard''. Daugaviņš uz ledus pavadīja 19:04 minūtes, izdarīja trīs metienus pa vārtiem un uzvarēja vienu no trim iemetieniem.

Arta Ābola trenētā Toljati ''Lada'' aizvadīja itin saspringtu spēli pret Minskas ''Dinamo'', taču atzina viesu pārākumu papildlaika 51. sekundē, kad latviešu vārtsargu Edgaru Masaļski pārspēja Aleksejs Kaļužnijs. Edgars šajā spēlē atvairīja 23 no 26 pretinieku izdarītajiem metieniem, kas vārtsargam šoreiz dod 88,5 procentus atvairīto metienu.

Sanktpēterburgā pie pagājušās sezonas čempiones SKA šovakar viesojās viens no Latvijas labākajiem aizsargiem Artūrs Kulda un viņa pārstāvētā Helsinku ''Jokerit''. Lai arī pirmo periodu, esot vadībā ar 1:0, noslēdza viesi, turpinājumā SKA katrā no periodiem guva pa vieniem vārtiem un uzvarēja ar 2:1. Kulda uz ledus pavadīja 16:32 minūtes, saņēma četras soda minūtes, bloķēja divus pretinieku metienus un reizi pielietoja spēka paņēmienu.

Par Rīgas ''Dinamo'' 3:1 uzvaru viesos pret Čerepovecas ''Severstal'' jau ziņojām, bet citās spēlēs Ufas ''Salavat Yulaev'' ar 5:4 pieveica Astanas ''Barys'', Hantimansijskas ''Yugra'' ar 3:2 pārspēja Čeļabinskas ''Traktor'', bet Jekaterinburgas ''Avtomobilist'' tikai pēcspēles metienu sērijā nodrošināja 4:3 panākumu pret Ņižņehamskas ''Neftekhimik''.

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-01 23:05, pirms 8 gadiem
Nikns Jenots rakstīja: Nu SKA parādīja augsta līmeņa hokeju, skaists hokejs SKA izpildījumā, bauda skatīties!
Jokerit nebija dikti sliktāks
Turklāt Jokerit nespēlēja snaiperis Kozuns