Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" izvēlas universālveikalu "Stockmann"

Jānis Celmiņš

"Dinamo" izvēlas universālveikalu "Stockmann"
Normunds Sējējs
Foto: Romualds Vambuts, sportacentrs.com

Populārā hokeja komanda Rīgas "Dinamo" šoruden pagarina sadarbību ar universālveikalu "Stockmann", kas pagājušajā gadā bija abpusēji ļoti veiksmīga.

Rīgas "Dinamo" un universālveikala "Stockmann" noslēgtais līgums arī šajā sezonā nodrošinās hokeja komandas spēlētājus, trenerus un personālu ar klasisko un ikdienas apģērbu, kā arī kvalitatīvu pārtiku aktīvajai ikdienai, turklāt šosezon u/v "Stockmann" atbalstīs arī jauniešu komandu HK "Rīga".

Juris Prančs "Stockmann" Mārketinga vadītajs: "Universālveikals "Stockmann" ir gandarīts par abpusēji auglīgo sadarbību līdz šim un panākto vienošanos uz nākamo 2010/2011gada sezonu. Kā sociāli atbildīgs uzņēmums mēs esam patiesi priecīgi par iespēju šogad atbalstīt arī jaunos hokeja talantus no HK "Rīga", ceram ka ar mūsu atbalstu jauniešu panākumi būs ne mazāki kā lielajai komandai. Novēlam abām komandām stabilitāti, cīņas sparu un stipru komandas garu.”

Normunds Sējējs "Dinamo Rīga" ģenerālmenedžeris: "Rīgas "Dinamo" un "Stockmann" veiksmīgi sadarbojas jau otro sezonu, un šogad šī sadarbība ir kļuvusi vēl plašāka, jo "Stockmann" atbalsta ne tikai Rīgas "Dinamo", bet arī jauniešu komandu HK "Rīga", kas šosezon pirmo reizi piedalās Jaunatnes Hokeja līgas (MHL) čempionātā Krievijā. Mēs esam gandarīti par sadarbību iepriekšējā sezonā, kurā Rīgas "Dinamo" nospēlēja ļoti veiksmīgi.”

Komandai tiek piedāvāti "Stockmann" stilistes Anastasijas Paškēvičas izvēlēti "Stockmann" privāto zīmolu Stockmann 1862 klasiskie uzvalki, krekli un kaklasaites, kā arī Bodyguard un Caphorn ikdienas apģērbu jaunākās kolekcijas. Tāpat u/v "Stockmann" apņemas apgādāt gan lielo gan jauniešu komandu ar kvalitatīviem pārtikas produktiem no pārtikas nodaļas.

STOCKMANN ir viens no Somijā dibinātā "Stockmann" koncerna zīmoliem. Latvijā universālveikals strādā kopš 2003. gada. Veikala koncepcijā iekļauta pārtikas nodaļa, apģērbi sievietēm, vīriešiem un bērniem, kosmētika, kā arī preces mājai.