Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Kalniņš: ''Spiežam, veidojam momentus, bet noslēguma pagaidām nav''

Kalniņš: ''Spiežam, veidojam momentus, bet noslēguma pagaidām nav''
Jānis Kalniņš
Foto: Raimonds Volonts

Pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles, kurā Rīgas "Dinamo" komanda viesos ar 1:3 piekāpās Ņižņekamskas "Neftekhimik", "Dinamo" vārtsargs Jānis Kalniņš atzina, ka kārtējo reizi "Dinamo" pievīla momentu realizācija.

Šī bija trešā spēle, kuru KHL čempionātā aizvadīja Jānis Kalniņš. Šoreiz "Dinamo" vārtsargs atvairīja 22 no 25 metieniem.

Kā pēc spēles atzina vārtsargs, tad arī šoreiz pievīla momentu realizācija. ''Jāsaka, ka kārtējo reizi pievīla momentu realizācija. Metām pa viņu vārtiem, un metām daudz, bet diemžēl nav rezultāta. Savi goli ir jāiemet. Brīžiem arī viņu vārtsargs pavilka. Ja gribam cīnīties par punktiem, jāgūst vārti. To visi ļoti labi zina.”

Atgādināsim, ka spēles desmitajā minūtē mājinieki panāca sev labvēlīgo 2:0. ''Sākums, protams, bija ļoti nepatīkams. Tikko esam iesākuši un jau 0:2. Pirmajā vārtu zaudējumā bija nedaudz nosegts skatiens un īsti neredzēju metienu, bet otrajā viņi teicami izspēlēja un man nebija variantu.”

''Ir jārealizē savi momenti. Ar pašatdevi un cīņassparu mums viss ir kārtībā. Spiežam, veidojam momentus, bet noslēguma pagaidām nav.”

Nākamo spēli rīdzinieki 30.septembrī aizvadīs izbraukumā tiekoties ar Kazaņas ''Ak Bars'', kas pēdējās četrās spēlēs izcīnījis trīs uzvaras.

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2016-09-28 22:54, pirms 8 gadiem
neteiktu ka to momentu bija tik daudz. no tiem 45 metieniem labi ja 20 bija sakarīgi,pārsvarā tādi ļevi uzmetieni uz vārtiem!

  -1 [+] [-]

, 2016-09-28 23:11, pirms 8 gadiem
turists no Rio rakstīja: Es arī spiežu un veidoju momentus sēžot uz poda. Taču noslēgumā klucis iekrīt ūdenī un ūdens no šļakatām apšļāc manu dupsi.
To tak jau 1.klasē māca - vajag pirms tam vienu papīrīti uzlikt virs ūdens, lai dupsī neiekrīt kāda pile.

  -2 [+] [-]

, 2016-09-29 02:26, pirms 8 gadiem
Spiežam un neizspiežam, bet apd..ršamies, kad bikses kājās.

     [+] [-]

, 2016-09-29 03:10, pirms 8 gadiem
Makan, cik dirsēju čempionātam jau pieteikušies! Un ar dažādām strātēģijām, jibio!

  +1 [+] [-]

, 2016-09-29 08:04, pirms 8 gadiem
Beidzot ir pozitivas emocijas, vismaz lasot komentarus! :-D