Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" vienīgo vārtu guvējs Mičels: "Rezultāts šoreiz nebija tik svarīgs"

Andrejs Siliņš

"Dinamo" vienīgo vārtu guvējs Mičels: "Rezultāts šoreiz nebija tik svarīgs"
Kristaps Sotnieks un Zeks Mičels. Foto: Raimonds Volonts, dinamoriga.lv

"Ir lietas, kas vēl buksē, bet, lai arī zaudējām, varam saskatīt arī pozitīvo," pēc zaudējuma Helsinku "Jokerit" pārbaudes spēlē Somijā sacīja Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Zeks Mičels.

"Šī bija laba sagatavošanās spēle. Rezultāts šoreiz nebija tik svarīgs. Šodien vairāki džeki aizvadīja pirmo spēli un, manuprāt, viņi parādīja labu sniegumu. Un tomēr ir pozitīvi," spēli pēc tās komentēja Mičels.

"Mums bija vairākums un tiku pie labas metiena iespējas. Treniņos mēs pie šī strādājam," savus gūtos vārtus atcerējās hokejists. "Protams, ir lietas, kas vēl buksē, bet, lai arī zaudējām, varam saskatīt arī pozitīvo. Runājot par vārtu guvumu, ir labi ātri izvirzīties vadībā."

"Šogad ir ļoti neierasta gatavošanās sezonai. Spēlētāji ir dažādās sagatavotības pakāpēs, bet.. ne mums vienīgajiem ir šāda situācija. Ir, kā ir, bet darām labāko. Ir jāstrādā, lai ar katru dienu būtu labāki," noslēdza Mičels.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

     [+] [-]

, 2020-08-28 09:13, pirms 4 gadiem

Es arī domāju, ka jums visiem tur, rezultāti ir po..., galvenais piedalīties.