Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Mainīts divu "Dinamo" un "Jokerit" spēļu norises laiks

Mainīts divu "Dinamo" un "Jokerit" spēļu norises laiks
Artis Ābols
Foto: Vladislavs Proškins, f64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas "Dinamo" un Helsinku "Jokerit" divu savstarpējo spēļu laiks mainīts no nākamā gada sākuma uz šo gadu, pēc izmaiņām KHL regulārās sezonas kalendārā atklāja līga.

Spēles starp Rīgas "Dinamo" un "Jokerit" Helsinku "Hartwall Arena" notiks 29.septembrī un 22.decembrī, nevis nākamā gada 16.janvārī un 13.februārī. Izmaiņas KHL kalendārā veiktas saistībā ar kultūras pasākumu programmu "Hartwall Arena".

Rīgas "Dinamo" ar somu klubu aizvadīs piecas spēles KHL regulārajā sezonā. Helsinkos komandas tiksies arī 15.oktobrī, savukārt Latvijā abi klubi spēkosies 24.novembrī un 7.janvārī.

KHL sezona startēs 3.septembrī ar Magņitogorskas "Metallurg" un Maskavas "Dynamo" spēli, bet rīdzinieki čempionātu sāks 6.septembrī ar maču pret Minskas "Dinamo".

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

  +1 [+] [-]

, 2014-07-22 16:53, pirms 10 gadiem
Kultūra vispirms, pēc tam khl

  -3 [+] [-]

, 2014-07-22 16:57, pirms 10 gadiem
Žēl - abas izbraukuma piektdienas spēles pārceltas uz divām pirmdienām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja