Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Savickis: "Sākam ar 10 miljoniem, bet parasti kādu miljoniņu atrodam vēl"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Savickis: "Sākam ar 10 miljoniem, bet parasti kādu miljoniņu atrodam vēl"
Juris Savickis. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis sarunā ar krievu reportieri informē, ka sezonas laikā kluba budžets parasti tiek papildināts. Tiek domāts par brīvdabas spēli arī šajā sezonā.

Atbildot uz jautājumu par KHL klubu algu griestu ieviešanu, Savickis norāda, ka "Dinamo" algas ir viszemākās līgā.

Kluba budžets saglabājies 10 miljonu eiro apmērā?
- Jā. Bet šie desmit miljoni ir pamatsumma, ar kuru mēs sākam. Parasti mēs kādu miljoniņu atrodam vēl.

Līnusam Videlam pie jums bija rezultatīva pagājušā sezona, taču šobrīd viņš joprojām ir bez kluba. Iespējams, ka ar viņu vienosieties sezonas gaitā?
- Man liekas, ka tur savu lomu spēlē arī ģimenes lietas. Kontakti ar hokejistiem vienmēr ir mazliet sarežģīti, it sevišķi, kad ir pārrunas par līguma pagarināšanu. Līnuss tagad ir paņēmis nelielu pauzi. Nevēlos viņu saukt par tik "krutu" biznesmeni, taču viņš saprot, ka ar sezonas startu dažās komandās sākas traumas. Bet viņa cena aug, salīdzinot ar to, cik viņš saņemtu, ja būtu noslēdzis līgumu vasarā. Tā kā skatīsimies, cik lielā mērā viņa aprēķins attaisnosies.

Pagājušajās divās sezonās jūsu klubs aizvadīja mačus zem klajas debess. Šajā sezonā ko tādu atkārtosiet?
- Ceram, ka sarīkosim atkal, jo Rīgā visiem tas patīk. Jau tagad sākam domāt par to.

Vai ir jau skaidrs, kurā mačā tas notiks? Atkal pret Minskas "Dinamo"?
- Jā, šeit esmu tradīciju piekritējs. Ja cilvēkiem patīk, kā spēlē Rīgas un Minskas "Dinamo", tad tā arī jāspēlē. Kaut gan šajā dzīvē viss mainās. Nav izslēgts, ka zem klajas debess aizvadīsim kādu citu maču.

-------------

Kā zināms, piecas sezonas pēc kārtas "Dinamo" nav izdevies kvalificēties Gagarina kausa izcīņai. Iepriekš "dinamiešu" cerības zuda jau krietni pirms regulārās sezonas beigām, bet šopavasar notika cīņa līdz pat beigām. Jaunajā sezonā Rīgas "Dinamo" aizvadījis sešas spēles, sakrājot sešus punktus, kas patlaban dod desmito vietu Rietumu konferencē.

-------------

Izmantotie resursi:
iz.ru

  -1 [+] [-]

, 2019-09-21 16:51, pirms 5 gadiem
Jurka molodčiks! Gribētos ar tādu "ņuhu", atrast kādu "miljoniņu"

  +2 [+] [-]

, 2019-09-21 17:03, pirms 5 gadiem
Ja tā ir taisnība, tad kur tā nauda paliek?
Algās tērējot vismazāko summu khl, bet starpība tad ir diez gan liela. Ne jau 6-7 miljonus iztērē braukājot pa krieviju. Gan jau algas paši sev saskrūvējuši utopiskas.

  +1 [+] [-]

, 2019-09-21 17:13, pirms 5 gadiem
Interesantākais ir gadu noslēgt ar peļņu.. Bet neiekļūt play off... Tā teikt ietaupīt un nenopirkt kādu spēlētāju, kas palīdzētu cīņa par iekļūšanu gagarina...

  +2 [+] [-]

, 2019-09-21 17:16, pirms 5 gadiem
Kā nesagrabināsi kādu ļimaku pa sezonu, ja spēlētājam daļa algas jānes atpakaļ šefiem!!! 4K ienāk -divas jāstiepj atpakaļ...

  +1 [+] [-]

, 2019-09-21 19:18, pirms 5 gadiem
Drīz būs Videlam jāzvana realizācija ir šausmīga šogad!

     [+] [-]

, 2019-09-21 19:20, pirms 5 gadiem
Agrilson rakstīja: Interesantākais ir gadu noslēgt ar peļņu.. Bet neiekļūt play off... Tā teikt ietaupīt un nenopirkt kādu spēlētāju, kas palīdzētu cīņa par iekļūšanu gagarina...
izstāsti kā spēlējot (vienalga kuru sporta veidu izņemot futbolu eiropā) un iztērējot 10mio eiro sezonā gadu var noslēgt ar peļņu?

Ar ko viņi atpelna šos tēriņus?

  +2 [+] [-]

, 2019-09-21 20:15, pirms 5 gadiem
sandis444444 rakstīja: izstāsti kā spēlējot (vienalga kuru sporta veidu izņemot futbolu eiropā) un iztērējot 10mio eiro sezonā gadu var noslēgt ar peļņu?

Ar ko viņi atpelna šos tēriņus?
Khl vispār nav neviena kluba, kas strādā ar peļņu. Tas šeit ir neiespējami.