Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Šuplers: ''Guvām piecus vārtus, ieskaitīja - trīs''

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šuplers: ''Guvām piecus vārtus, ieskaitīja - trīs''
Juliuss Šuplers
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas mačā Rīgas ''Dinamo'' viesos ar 3:2 pārspēja Maskavas ''Spartak'', gūstot piekto panākumu pēc kārtas. Pēc sarežģītās spēles pārdomās dalījās abu vienību galvenie treneri.

Juliuss Šuplers, Rīgas ''Dinamo'' galvenais treneris: ''Šodien izcīnītie punkti ir ļoti vērtīgi, jo zinājām, ka ''Spartak'' hokejisti būs noskaņojušies, vēlēsies parādīt meistarību jaunā trenera acīs. Centāmies, tomēr bija momenti, kuros vajadzēja nospēlēt krietni labāk; mazākumā ielaidām abus vārtus. Priecājos, ka izdevās atspēlēties un gūt piecus vārtus, no kuriem ieskaitīti tika vien trīs. Manās acīs hokejisti izpelnījušies cieņu par pēdējo minūšu laikā parādīto pašatdevi - bloķēti metieni, cīņa. Paldies puišiem, šī mums bija ļoti svarīga uzvara.''

Igors Pavlovs, Maskavas ''Spartak'' galvenais treneris: ''Bija ļoti liela vēlme uzvarēt, arī pašatdeve bija līmenī, tomēr nedaudz pietrūka emociju. Pievīla arī disciplīna. Ja gūsti divus vārtus vairākumā, - iniciatīvai jābūt tavās rokās, tomēr otrajā trešdaļā to atdevām, un tas maksāja dārgi. Pateicos puišiem par centību, pašatdevi, noskaņošanos spēlei, taču tā ilgst 60 minūtes. Vienu trešdaļu atslābinājāmies, un tas maksāja punktus. Beigās gan centāmies izraut vismaz neizšķirtu, diemžēl nesanāca. Jāapsveic pretinieki ar uzvaru.''

Izmantotie resursi:
Хоккейный клуб «Спартак» Москва

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2010-10-18 23:04, pirms 14 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: Paldies puišiem, šī mums bija ļoti svarīga uzvara.

Nav kaut kur dzirdēts?
nē, kur nu

  +9 [+] [-]

, 2010-10-18 23:05, pirms 14 gadiem
Malacis Jūli. Nav ko bīties, jāsaka viss kas uz mēles!

  +8 [+] [-]

, 2010-10-18 23:05, pirms 14 gadiem
Uzlabojam spēli mazākumā un bliežam tālāk!

  +5 [+] [-]

, 2010-10-18 23:24, pirms 14 gadiem
Nesaprotam tiesneša darbība

  +1 [+] [-]

, 2010-10-18 23:36, pirms 14 gadiem
niprais3 rakstīja: Malacis Jūli. Nav ko bīties, jāsaka viss kas uz mēles!
Nu nu-būtu sācis runāt ar tiesnešiem par neieskaitītajiem vārtiem KHL uzliktu tādus sodus ka Mikušam būtu jābrauc mājas(nebūtu ko vairs samaksāt!! )
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-10-18 23:43, pirms 14 gadiem
Atvainojos, kas tur bildē pa kreisi no Šuplera kunga? Vēl kādu treneri paņēmuši klāt?

     [+] [-]

, 2010-10-18 23:54, pirms 14 gadiem
Dollars rakstīja: Speli neredzeju bet noskatishos, mani kautkaa nesaista vai ta ripa skjersoja vai ne to linij ,bet kursh izgruda vartus? Nu ir punkti par shadiem gadijumiem, un 2 min noteikti kaa minimums, nez nez rit redzeshu.
No sērijas:grāmatu nelasīju, bez zinu,ka slikta. Ja reiz neredzēji tad nav ko lieki muti virināt.
Un Backdor-mans domāt,ka tā ir šupija Maskavas lēdija. vai varb;ut šamane-kā tas esot Āfrikas futbola izlasēm (kā mums to ļoti LABI paskaidroja VAIRĀKAS reizes MR.K)

     [+] [-]

, 2010-10-18 23:58, pirms 14 gadiem
Ieskaitīja tik,cik pēc noteikumiem pienācās ieskaitīt.Bet, protams ,spēles ātrumā hokejisti var pamanīt vai arī nepamanīt šīs nianses,tāpēc visvairak priecēja tas ,ka šie mums nepatīkamie momenti ,nesalauza komandas cīņassparu.Par to paldies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-19 00:09, pirms 14 gadiem
Dollars rakstīja: Eh Raiten butu labak paskatijies, noteikumos, kas un kaa un atbildejis, nee a uzreiz aizveries es karals es gudraks, ;-)
????es domāju būtu tu sākumā spēli noskatījies pirms man kko pārmetis par noteikumiem. telepāts atradies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-19 00:29, pirms 14 gadiem
Dollars rakstīja: Es nemaz necentishos atbildet, sajuta tada ka rakstu nesaprotama valodaa :-D
Y peace mēn.

  +2 [+] [-]

, 2010-10-19 03:16, pirms 14 gadiem
lai cik tas vienam otram nepatiktu - pēc noteikumiem goli nebija jāskaita.

mani interesē, kas vēl leģionāram Nr. 47 laukumā ir jādara, lai RD viņu aizsūtītu tur pat, kur aizsūtīja turnīra tabulas dziļumos esošais Spartaks.

rezultativitāte - vidēji 1 punts uz 10 spēlēm, vakar nevajadzīgs noraidījums, kura dēļ komanda zaudē vārtus un pats vēl pamanās izgrūst vārtus brīdī, kad komandas biedrs golu iemet...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-19 10:12, pirms 14 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: Paldies puišiem, šī mums bija ļoti svarīga uzvara.

Nav kaut kur dzirdēts?
Šuplers komandā ir treneris, kuram ir jātrenē komanda, nevis kaut kāds preses pārstāvis, kurš vienmēr daiļrunīgi izteiksies pēc SASPRINGTĀM spēlēm!
Apsveicu Dinamo!

     [+] [-]

, 2010-10-19 10:21, pirms 14 gadiem
Daukis rakstīja: lai cik tas vienam otram nepatiktu - pēc noteikumiem goli nebija jāskaita.

mani interesē, kas vēl leģionāram Nr. 47 laukumā ir jādara, lai RD viņu aizsūtītu tur pat, kur aizsūtīja turnīra tabulas dziļumos esošais Spartaks.

rezultativitāte - vidēji 1 punts uz 10 spēlēm, vakar nevajadzīgs noraidījums, kura dēļ komanda zaudē vārtus un pats vēl pamanās izgrūst vārtus brīdī, kad komandas biedrs golu iemet...
Kuš Kuš!! Tas ir Jurajs Neaizskaramais! RD "nākotnes zvaigzne"! Viņu kritizēt un nekur zemāk par 4. maiņu nevar likt! Čalis var taisīt dajebkādus sū..., bet tāpat spēlēs un diezgan daudz.... Vot šitā ir jāmāk "iekārtoties"!!!

     [+] [-]

, 2010-10-19 11:47, pirms 14 gadiem
Mikuša dēļ zaudējām 1.vartus, Mikuša dēļ neieskaitija vienus vārtus. Vai tiešām treneri un visi pārējie hokeja speci neredz, ka Nr47 ir jadabu prom no RDinamo?Varbut lidzjuteji varetu aktivak pieprasit Mikusha demisiju? Mes taču arēnu Rīga aizpildām regulāri, naudiņu par biļetēm maksājam-un ne to mazāko!.Ja reiz esam labakie fani KHL, tad kapēc mums jaskatās Mikuša nejēdzības laukumā???

  +2 [+] [-]

, 2010-10-19 11:50, pirms 14 gadiem
andrisleitis rakstīja: Šuplers komandā ir treneris, kuram ir jātrenē komanda, nevis kaut kāds preses pārstāvis, kurš vienmēr daiļrunīgi izteiksies pēc SASPRINGTĀM spēlēm!
Krievu vinjam arii nav dzimtaa valoda, tad skaidrs ka peec katras speeles vinjsh nevar skaitiit citu "dzejoli"

     [+] [-]

, 2010-10-19 11:51, pirms 14 gadiem
9ronaldo2 rakstīja: Nesaprotam tiesneša darbība
Kas tur nesaprotams - palasi hokeja noteikumus

  +2 [+] [-]

, 2010-10-19 11:54, pirms 14 gadiem
als rakstīja: Vot šitā ir jāmāk "iekārtoties"!!!
Pagaajusho sezon RD "diivainais speleetaajs" bija Arnasons shogad Mikush, jaasaka ka Arnijs man labaak patika ar visu pohujismu vinjsh bija gana rezultatiivs

  +1 [+] [-]

, 2010-10-19 12:12, pirms 14 gadiem
NHL abi šie vārti tiešām būtu ieskaitīti, jo abos gadījumos savas komandas spēlētāji viņus izgrūda lai arī netīšām,NHL gandrīz vienmēr tādos gadījumos spriež par labu tiem ,kas gūst vārtus.

  +1 [+] [-]

, 2010-10-19 12:17, pirms 14 gadiem
GaryII rakstīja: Pagaajusho sezon RD "diivainais speleetaajs" bija Arnasons shogad Mikush, jaasaka ka Arnijs man labaak patika ar visu pohujismu vinjsh bija gana rezultatiivs
Nu Arnijs ar visu savu "pohujismu" sejā arī spēlēja labāk tas ir fakts.... Mikuš nav KHL līmeņa spēlētājs vismaz vēl.... bet Jūlis viņu pa visām varēm laikam cer "uztrenēt", lai viņš tāds ar laiku būtu (hvz moš ar laiku arī būs).... tik zēl, ka uz tā rēķina dabū ciest ("deldēt beņķi" vai spēlēt farmā) daži labi mūsu pašu jaunie un ne tik jaunie censoņi kā piem Džeriņš un Štāls, kuri domāju nav ne pa gramu sliktāki par tādu Mikušu .... pieļauju, ka uz doto momentu varētu būt pat bišķi labāki.... bet nu kā redzam blats ne tikai te, bet arī Slovākijā ir spēks....

  +1 [+] [-]

, 2010-10-19 12:25, pirms 14 gadiem
als rakstīja: Nu Arnijs ar visu savu "pohujismu" sejā arī spēlēja labāk tas ir fakts.... Mikuš nav KHL līmeņa spēlētājs vismaz vēl.... bet Jūlis viņu pa visām varēm laikam cer "uztrenēt", lai viņš tāds ar laiku būtu (hvz moš ar laiku arī būs).... tik zēl, ka uz tā rēķina dabū ciest ("deldēt beņķi" vai spēlēt farmā) daži labi mūsu pašu jaunie un ne tik jaunie censoņi kā piem Džeriņš un Štāls, kuri domāju nav ne pa gramu sliktāki par tādu Mikušu .... pieļauju, ka uz doto momentu varētu būt pat bišķi labāki.... bet nu kā redzam blats ne tikai te, bet arī Slovākijā ir spēks....
Šis ir ļooti izteikts blats. Cik reizes nav teikts, ka leģionāru ir jāņem tad, ja tas ir galvas tiesu pārāks par vietējo vai vismaz spēj izcili veikt kādas ļoti specifiskas funkcijas laukumā. Vai Mikušs atbilst kādam no šiem faktoriem? Nē! Un spēlē praktiksi bez punktiem piedevām. Tie attaisnojumi, ka varbūt nākotnē būs ļoti labs kadrs RD ir vienkārši smieklīgi, ja ņem vērā, ka viņš nav vietējais un tā arī ir galvenā leģionāru būtība, proti, izvēlas iespējas ir tik plašas, ka var paņemt gatavu spēlētāju.

  +1 [+] [-]

, 2010-10-19 12:47, pirms 14 gadiem
kino rakstīja: Šis ir ļooti izteikts blats. Cik reizes nav teikts, ka leģionāru ir jāņem tad, ja tas ir galvas tiesu pārāks par vietējo vai vismaz spēj izcili veikt kādas ļoti specifiskas funkcijas laukumā. Vai Mikušs atbilst kādam no šiem faktoriem? Nē! Un spēlē praktiksi bez punktiem piedevām. Tie attaisnojumi, ka varbūt nākotnē būs ļoti labs kadrs RD ir vienkārši smieklīgi, ja ņem vērā, ka viņš nav vietējais un tā arī ir galvenā leģionāru būtība, proti, izvēlas iespējas ir tik plašas, ka var paņemt gatavu spēlētāju.
Es un Tu to saprotam, bet ne jau mēs nosakam, kas spēlēs, kas nespēlēs RD.... Katrā ziņā Jūlis vismaz vienu savu blatņiku šosezon ir dabujis un iekārtojis pie sevīm "labā maizē"... pie tam iekārtojis uz veseliem diviem gadiem.... un Normis pat tagad redzot un iespējams arī gribot nevar viņu "bez sāpēm" (materiāliem zaudējmiem) atlaist un acīmredzot to arī nedarīs un, ja tā var teikt, dabūs šo kadru "pieciest" visamaz kamēr RD treneris būs Šuplers.... ja (kad) Šuplers vairs nebūs RD treneris un ja Mikuš kapās šadā pašā "līmenī", tad, domāju, jaunais koučs (ja vien viņš atkal nebūtu kāds kārtējais slovāks ) viņu (Mikušu) ātri varētu uz benķa atsēdināt iesākumā.... ja nekas arī tālāk nemanītos turpmākajās dažās spelēs, tad, domāju, arī tāds ceļojums uz Liepājas farmu neizpaliktu....

     [+] [-]

, 2010-10-19 13:48, pirms 14 gadiem
kino rakstīja: Šis ir ļooti izteikts blats. Cik reizes nav teikts, ka leģionāru ir jāņem tad, ja tas ir galvas tiesu pārāks par vietējo vai vismaz spēj izcili veikt kādas ļoti specifiskas funkcijas laukumā. Vai Mikušs atbilst kādam no šiem faktoriem? Nē! Un spēlē praktiksi bez punktiem piedevām. Tie attaisnojumi, ka varbūt nākotnē būs ļoti labs kadrs RD ir vienkārši smieklīgi, ja ņem vērā, ka viņš nav vietējais un tā arī ir galvenā leģionāru būtība, proti, izvēlas iespējas ir tik plašas, ka var paņemt gatavu spēlētāju.
Mikus jau ir vietējais Šupleram,vienīgi tev viņš ir leģionārs.

     [+] [-]

, 2010-10-19 15:02, pirms 14 gadiem
als rakstīja: Nu Arnijs ar visu savu "pohujismu" sejā arī spēlēja labāk tas ir fakts.... Mikuš nav KHL līmeņa spēlētājs vismaz vēl.... bet Jūlis viņu pa visām varēm laikam cer "uztrenēt", lai viņš tāds ar laiku būtu (hvz moš ar laiku arī būs).... tik zēl, ka uz tā rēķina dabū ciest ("deldēt beņķi" vai spēlēt farmā) daži labi mūsu pašu jaunie un ne tik jaunie censoņi kā piem Džeriņš un Štāls, kuri domāju nav ne pa gramu sliktāki par tādu Mikušu .... pieļauju, ka uz doto momentu varētu būt pat bišķi labāki.... bet nu kā redzam blats ne tikai te, bet arī Slovākijā ir spēks....
Ar Mikuši 100% ir lielāka berze nekā ar Ārnasonu, pirmāmkārtām, jau tāpēc, ka līgums ir uz diviem gadiem
Bet nu jā, tas ir kaut kas prātam neaptverams arī 4. maiņai viņš neder, jo tā ar Džeriņu izskatās krietni labāk, par 3. maiņu un vispār nemaz nerunājot. Labi, ka vismaz beidzies tas murgs ar Trotteru 4. maiņā, jo nu tas bija pilnīgi apsurdi, ka manuprāt, viens no visu laiku labākajiem dinamo leģionāriem spēlēja 5 min spēlē, 4. maiņā.

Visi te piesauc kaut kādas mistiskās viņa 75 piespeles slovākijā nekā tur tāda nav. Slovakijā limenis ir +/- tāds pats kā BAČ un, ja Palfijs spēlētu, piemeram, Liepājas metalurgā tad pilnīgi pieļaiju, ka arī kāds no Liepājas censoņiem tiktu pie tām 75 piespēlēm.

     [+] [-]

, 2010-10-19 15:36, pirms 14 gadiem
Martijs Maksorlijs rakstīja: Ar Mikuši 100% ir lielāka berze nekā ar Ārnasonu, pirmāmkārtām, jau tāpēc, ka līgums ir uz diviem gadiem
Bet nu jā, tas ir kaut kas prātam neaptverams arī 4. maiņai viņš neder, jo tā ar Džeriņu izskatās krietni labāk, par 3. maiņu un vispār nemaz nerunājot. Labi, ka vismaz beidzies tas murgs ar Trotteru 4. maiņā, jo nu tas bija pilnīgi apsurdi, ka manuprāt, viens no visu laiku labākajiem dinamo leģionāriem spēlēja 5 min spēlē, 4. maiņā.

Visi te piesauc kaut kādas mistiskās viņa 75 piespeles slovākijā nekā tur tāda nav. Slovakijā limenis ir +/- tāds pats kā BAČ un, ja Palfijs spēlētu, piemeram, Liepājas metalurgā tad pilnīgi pieļaiju, ka arī kāds no Liepājas censoņiem tiktu pie tām 75 piespēlēm.
Viedi vārdi!

Mums vispār ir tāda interesanta pieeja un leģionāri. Pērn mums bija tāds Iguldens, kurš it kā bija rezultatīvāks par Troteru, bet šķietami spēlēja vājāk (neskatoties statistiku). Tagad mums ir tiešām meistarīgais un labi spēlējošais Troters, bet treneri ar viņu velns viņu zina ko dara.