Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" izbraukuma turpinājumā Habarovskas pārbaudījums

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" izbraukuma turpinājumā Habarovskas pārbaudījums
Emīls Ģēģeris, Kristaps Zīle un Mārtiņš Dzierkals. Foto: Dinamo Rīga

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" šodien turpinās sezonas tālāko izbraukumu, pulksten 12:30 tiekoties ar Habarovskas "Amur", kas Austrumu konferencē ar vienu uzvaru piecos mačos atrodas priekšpēdējā vietā. Tiešraide "TV Play Sports" kanālā.

Rīgas "Dinamo" sezonas tālāko izbraukumu sāka svētdienas rītā, ar 4:2 pārspējot Pekinas "Kunlun Red Star". Izdevās lieliska pirmā trešdaļa, kurā rīdzinieki iemeta trīs bezatbildes ripas un ielika stabilus pamatus uzvarai. Lai gan pretinieki rīkoja pakaļdzīšanos, pašaizliedzīga spēle aizsardzībā un vārtsarga Timura Biļalova, kurš aizvadīja pirmo maču "Dinamo" kreklā, sniegums palīdzēja nosargāt pārsvaru.

Tikmēr uzbrukumā lielisks bija aizsargs Metjū Majone, kurš arvien labāk iejūtas komandā. Iegūtā pārliecība ļāva uzņemties iniciatīvu, un kanādietis izcēlās ar trīs rezultatīvām piespēlēm. Ar sešos mačos sakrātajiem septiņiem punktiem Majone ir otrais rezultatīvākais aizsargs visā līgā, atpaliekot tikai no Darena Dica no Astanas "Barys". Uzvarā pret "Kunlun Red Star" divus vārtus pret bijušo komandu iemeta soms Matiass Mitinens. Turklāt uzbrucējs divas reizes realizēja vairākumu. Otrajos vārtos izcilu piespēli atdeva Līnuss Videls, kurš bez punktiem palicis tikai vienā sezonas mačā.

Starp Rīgas "Dinamo" iepriekšējo un nākamo spēli ir tikai 26,5 stundas – šodien jātiekas ar Habarovskas "Amur", kas sezonas sākumā nonākusi neapskaužamā pozīcijā. Komanda izcīnījusi tikai vienu uzvaru un ir priekšpēdējā Austrumu konferencē, un izrāpties no šāda deficīta būs smags uzdevums. Vienīgā uzvara izcīnīta trešdien, tālo austrumu komandu duelī mājās ar 3:1 pieveicot Vladivostokas "Admiral", kam divas dienas vēlāk mājās tika zaudēts ar 0:2.

Vienīgais "Amur" spēlētājs, kuram izdevies tikt pie trīs punktiem – trīs piespēles – ir uzbrucējs Valentīns Pjanovs, kurš aizvada pirmo sezonu Habarovskā. 27 gadus vecais hokejists pērn pārstāvēja Omskas "Avangard", taču sezona sanāca saraustīta, un 22 mačos viņš tika pie desmit punktiem. Savukārt vienīgais "Amur" spēlētājs ar diviem vārtu guvumiem ir pieredzējušais aizsargs Maksims Kondratjevs, un viņam jāiemet vēl vieni vārti, lai atkārtotu pērn sasniegto rezultātu. Kondratjevs daudziem atmiņā palicis pēc asiņainā kautiņa pret Timu Sestito.

Habarovskas "Amur" pārstāv pieci ārzemnieki, un visi nāk no Čehijas – vārtsargs Libors Kašīks, aizsargi Mihals Jordāns un Jans Kolāržs, kā arī uzbrucēji Tomāšs Filipi un Tomāšs Zohorna. Tikai divi no viņiem ir jaunpienācēji – Kašīks pērn spēlēja Zlīnas "Aukro Berani", bija Ralfa Freiberga un Roberta Bukarta komandas biedrs un atvairīja 92,2% metienu, bet Filipi sezonu sāka Magņitogorskas "Metallurg", 25 mačos sakrājot 17 punktus, savukārt pēcāk pārceļoties uz Čehijas čempionātu. Kopā ar "Metallurg" viņš 2016. gadā kļuva par Gagarina kausa ieguvēju.

Zohorna ar 30 punktiem pagājušajā sezonā bija "Amur" otrais rezultatīvākais spēlētājs. Priekšā atradās tikai Aleksejs Bivaļcevs, kurš sakrāja 43 punktus, bet viņš starpsezonā tika aizmainīts uz Sanktpēterburgas SKA. Prom uz SKA devās arī Oļegs Lī, kurš tika pie 29 punktiem.

Ar deviņiem punktiem Rīgas "Dinamo" ieņem trešo vietu Rietumu konferencē. Priekšā ir tikai Helsinku "Jokerit" (11 punkti) un Jaroslavļas "Lokomotiv" (desmit punkti). Visas komandas aizvadījušas sešas spēles.

Rīgas "Dinamo" sastāvs izbraukumā

Vārtsargi: Kristers Gudļevskis, Timurs Biļalovs un Maksims Tretjaks.
Aizsargi: Nerijus Ališausks, Kristaps Sotnieks, Keids Fērčailds, Sergejs Gimajevs, Metjū Majone, Roberts Mamčics, Dmitrijs Šuļeņins, Marks Dzaneti un Kristaps Zīle.
Uzbrucēji: Oskars Batņa, Daniels Bērziņš, Kevins Klārks, Lauris Dārziņš, Mārtiņš Dzierkals, Andris Džeriņš, Emīls Ģēģeris, Egils Kalns, Roberts Lipsbergs, Brendons Makmilans, Matiass Mitinens, Vitālijs Pavlovs, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs, Gunārs Skvorcovs un Līnuss Videls.

Sezonas tālākais izbraukums

DatumsLaiksPretinieksRezultātsVārtu guvēji
16. septembris10:00Pekinas "Kunlun Red Star"4:2Ģēģeris; Mitinens; Džeriņš; Mitinens
17. septembris12:30Habarovskas "Amur"
19. septembris12:30Vladivostokas "Admiral"
1 2 3 4 106 komentāri
Slēpts komentārs: Matīss2014

  -3 [+] [-]

, 2018-09-17 00:18, pirms 6 gadiem
Kamēr leģi velk, tikmēr dinamo spēlēs. Kad arī šamie kolhozā atšālēsies, tad dinamo grabēs.

  +8 [+] [-]

, 2018-09-17 00:20, pirms 6 gadiem
Par vēlvienu panākumu.
Slēpts komentārs: sportists-amatieris
Slēpts komentārs: sportists-amatieris

  -4 [+] [-]

, 2018-09-17 02:05, pirms 6 gadiem
Bilajovs loti nedrosi speleja. grozijas taka lupata pa tiem vartiem..cerams Gudijs nakamas divas speles vartos bus.

  -1 [+] [-]

, 2018-09-17 03:59, pirms 6 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Ir pilnīgi vienalga tie vinnē vai zaudē. Šis projekts ir politisks. Neatkarīgā Latvijā psrs regālijām vieta ir miskastē,labākajai daļai muzejā. Bet ne hokeja arēnā ar vates himnu utt
Nu tadi smilie lohi ka tu pataisa to projektu pa politisko , un vates himna skan tava galva

  +3 [+] [-]

, 2018-09-17 05:52, pirms 6 gadiem
Jaiet un jacinas par kartejiem 2 punktiem. Lai veicas, RD!

  -1 [+] [-]

, 2018-09-17 07:11, pirms 6 gadiem
Matīss2014 rakstīja: Cietā drāte garantēta!
Atkal baudīsiet kopā ar fanotāju?

  -2 [+] [-]

, 2018-09-17 07:12, pirms 6 gadiem
Perņa molodčiks!
Cik punkti līdz PO?

  +1 [+] [-]

, 2018-09-17 07:12, pirms 6 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Ir pilnīgi vienalga tie vinnē vai zaudē. Šis projekts ir politisks. Neatkarīgā Latvijā psrs regālijām vieta ir miskastē,labākajai daļai muzejā. Bet ne hokeja arēnā ar vates himnu utt
Pilnīgi vienalga, ka tu te joprojām smirdi...
Slēpts komentārs: pernambucano

  +4 [+] [-]

, 2018-09-17 07:14, pirms 6 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Atkal baudīsiet kopā ar fanotāju?
Kartona kastē izurbs caurumu un iedomāsies ka ir arēnas kabīnē

  +1 [+] [-]

, 2018-09-17 07:15, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Izbraukuma skalpi jāturpina cītigi krāt! Ķīnīzeru-ziemeļamerikāņu skalps jau kūļājas pie Dinamiešu siksnas! Šodien pievienosies habarovskiešu. Molodčiki Dinamieši!!! Latvjas tauta par Jums!
Perņa molodčiks!
Tavs abonements un biedra karte nenodrošina līdzdalību vissavienibas izbraukuma tūrē?

  -3 [+] [-]

, 2018-09-17 07:15, pirms 6 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Pilnīgi vienalga, ka tu te joprojām smirdi...
Cilvēks no spundes nav redzējis, ka himnas skan jebkurā sporta pasākumā! Un jebkuras valsts. Esiet iejūtīgi pret mazattīstītajiem.

  -2 [+] [-]

, 2018-09-17 07:17, pirms 6 gadiem
valjero rakstīja: Kartona kastē izurbs caurumu un iedomāsies ka ir arēnas kabīnē
Matīss caurumu varot ne tikai kartona kastē "izurbt"

  -1 [+] [-]

, 2018-09-17 07:21, pirms 6 gadiem
DR spēlē labi un DR nīdēji salīda alās. Pēc pirmās spēles rakstīju ka DR rāda PO līmeņa hokeju pret Automobilist. Dsaudzi ņirgājās, citi tāpat, citi nopietnāk. Ja jau no hokeja saprašanas maz, tad galvenais ir izsmiet citus. Zaudējām Auto un jau sākās lamas. Tagad Auto vienīgā bez zeudējumiem. Mums vienīgā spēle bez punktiem.
Kad DR zaudēs ,sāks līst no alām ārā. Cits pēc viena zaudējuma, daži gaidīs vismaz 2 pēc kārtas.

  -1 [+] [-]

, 2018-09-17 07:22, pirms 6 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Ir pilnīgi vienalga tie vinnē vai zaudē. Šis projekts ir politisks. Neatkarīgā Latvijā psrs regālijām vieta ir miskastē,labākajai daļai muzejā. Bet ne hokeja arēnā ar vates himnu utt
Latvijas himna, Latvijas karogi, arēnā latviskas dziesmas, arī Matulis intrervijā teica ka arēnā izteikti dominē latviešu valoda. Vēl Savicki izsvlipj un tas arī pierāda ka līdzjutēji necieš šo tipu.
Slēpts komentārs: FUNS
Slēpts komentārs: FUNS

     [+] [-]

, 2018-09-17 07:54, pirms 6 gadiem
Tāds normāls kolhoza standarts - vienu dienu Pekinā, nākamo jau Habarovskā.

     [+] [-]

, 2018-09-17 07:56, pirms 6 gadiem
Schneider' rakstīja: Bilajovs loti nedrosi speleja. grozijas taka lupata pa tiem vartiem..cerams Gudijs nakamas divas speles vartos bus.
Tu ko? Ģinamkas rakstā kritizē krievu un saki, ka latvietis labāks? Funs ar s.permaku tevi noēdīs bez sāls par šādu attieksmi pret viņu tautiešiem. To jau var redzēt pēc mīnusiņiem tavam komentāram.

     [+] [-]

, 2018-09-17 08:11, pirms 6 gadiem
Sanich rakstīja: Nu tadi smilie lohi ka tu pataisa to projektu pa politisko , un vates himna skan tava galva
Tie taču vecie KGB vecīši kuri noliek mūsu hokejistus. Viņi pat hokeju nekad nav redzējuši!

  +5 [+] [-]

, 2018-09-17 08:12, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Latvijas himna, Latvijas karogi, arēnā latviskas dziesmas, arī Matulis intrervijā teica ka arēnā izteikti dominē latviešu valoda. Vēl Savicki izsvlipj un tas arī pierāda ka līdzjutēji necieš šo tipu.
Vai tu muldoņa atceries kas notika pēc tautas deju uzvedumu "Perkoņkrusta deja" arēnā?!!!
1. Latvijskij ģināmo palučil sodu.
2. Milzīgs naidīgu komentu un sašutuma vilnis krievijā,tur vates vnk nesaprata - kā tādu cūcību vispār var izdomāt.
3. Kopš tā laika nekas līdzīgs te nav rādīts un netiks arī.
4. Kad krievi iebruka Krimā Ukrainas atbalstītājus ar karogiem izmeta no arēnas. Un tas brīvā,demokrātiskā valstī
5. Klubu vada čekists,tuvs Putlera līdzgaitnieks agrāk, arī tagad bauda uzticību vadot LG. Ģināmo finansējuma avots nekad nav skaidrs,cik var saprast - LG mēs to sametam paši. Bet Putlera valdība labāk to tērē 10-11 milijonos eiro draņķa hokejniekiem Latvijā gadā,10 gados tātad 100-110 milijonus,kamēr pašu valstī ceļ pensionēšanāsčekistumam un sit demonstrantus.
Te nu rodas jautājums - kāpēc tik ļoti krievijai te vajag uzturēt to lpsr atlūzu?
Par ko viņi gatavi maksā 100+ milijonus 10 gados.......
Un atcerieties,Latvija krievijai ir svarīgākā Baltijas republika,to kontrolējot iedzenās ķīlis starp Lietuvu un Igauniju,kā rezultātā tādas Baltijas vairs nemaz nav.....
Lūk kāpēc te savlaik ieveda vairāk krievu nekā kaimiņiem.
Tāpēc mums te vajag padomju hokeju un biedrus čekistus vadībā

     [+] [-]

, 2018-09-17 08:14, pirms 6 gadiem
Kāds var palīdzēt ar situāciju, ka kompī lādē mobilo versiju SC...

  -1 [+] [-]

, 2018-09-17 08:30, pirms 6 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Vai tu muldoņa atceries kas notika pēc tautas deju uzvedumu "Perkoņkrusta deja" arēnā?!!!
1. Latvijskij ģināmo palučil sodu.
2. Milzīgs naidīgu komentu un sašutuma vilnis krievijā,tur vates vnk nesaprata - kā tādu cūcību vispār var izdomāt.
3. Kopš tā laika nekas līdzīgs te nav rādīts un netiks arī.
4. Kad krievi iebruka Krimā Ukrainas atbalstītājus ar karogiem izmeta no arēnas. Un tas brīvā,demokrātiskā valstī
5. Klubu vada čekists,tuvs Putlera līdzgaitnieks agrāk, arī tagad bauda uzticību vadot LG. Ģināmo finansējuma avots nekad nav skaidrs,cik var saprast - LG mēs to sametam paši. Bet Putlera valdība labāk to tērē 10-11 milijonos eiro draņķa hokejniekiem Latvijā gadā,10 gados tātad 100-110 milijonus,kamēr pašu valstī ceļ pensionēšanāsčekistumam un sit demonstrantus.
Te nu rodas jautājums - kāpēc tik ļoti krievijai te vajag uzturēt to lpsr atlūzu?
Par ko viņi gatavi maksā 100+ milijonus 10 gados.......
Un atcerieties,Latvija krievijai ir svarīgākā Baltijas republika,to kontrolējot iedzenās ķīlis starp Lietuvu un Igauniju,kā rezultātā tādas Baltijas vairs nemaz nav.....
Lūk kāpēc te savlaik ieveda vairāk krievu nekā kaimiņiem.
Tāpēc mums te vajag padomju hokeju un biedrus čekistus vadībā
Un kā Tu domā, kāda būtu reakcija ja piemērām, pirms futbola spēles ar Vāciju, latviešu tautumeitas pa pus futbola laukumu uzdejotu tik ļoti latvijas tautai piederīgo un neatņemamo ugunskrustu, un to pārraidītu Vācijas nacionālajā televīzijā? Vajadzētu notestēt, tikai nekādīgi vienā drupā netiekam.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-17 08:42, pirms 6 gadiem
orlis rakstīja: Un kā Tu domā, kāda būtu reakcija ja piemērām, pirms futbola spēles ar Vāciju, latviešu tautumeitas pa pus futbola laukumu uzdejotu tik ļoti latvijas tautai piederīgo un neatņemamo ugunskrustu, un to pārraidītu Vācijas nacionālajā televīzijā? Vajadzētu notestēt, tikai nekādīgi vienā drupā netiekam.
Nekāda. Jo krusts var būt vērsts pretēji naciķu zīmei. Turklāt friči jau to neizgudroja,vnl savāca spēkazīmi no senčiem. Tāpat kā kristieši krustu,piemēram

  +1 [+] [-]

, 2018-09-17 08:42, pirms 6 gadiem
Skatos, ģinamo pēc vairāku gadu pārtraukuma pa lētām naudām ir izdevies tikt pie labiem leģiem, attiecīgi krievu fuņiem pirksti gaisā. Tā pat tas jūsu ģinamo ir sūds. Nākamgad leģus pārpirks un ģinamo būs tur kur ir viņu īstā vieta - tabulas apakšā.

     [+] [-]

, 2018-09-17 08:45, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Cilvēks no spundes nav redzējis, ka himnas skan jebkurā sporta pasākumā! Un jebkuras valsts. Esiet iejūtīgi pret mazattīstītajiem.
Atgādini gan kuros tad komandu sportos mums te skan vietējā čempī parašas gimna? Tikai vtb prostitūtajā vefā un kolchoza projektā. Fis uz veļikije lukiem un tur ģībsti par savu mīļo padhimnu

     [+] [-]

, 2018-09-17 08:52, pirms 6 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Skatos, ģinamo pēc vairāku gadu pārtraukuma pa lētām naudām ir izdevies tikt pie labiem leģiem, attiecīgi krievu fuņiem pirksti gaisā. Tā pat tas jūsu ģinamo ir sūds. Nākamgad leģus pārpirks un ģinamo būs tur kur ir viņu īstā vieta - tabulas apakšā.
Kļūda jau saknē - Rīgas ģināmo vieta ir vēsturē,nu vēl ok ja būtu tāds klubs LČ. Bet tam NAV jābūt khl,šis projekts mums ir kaitīgs. Un beigsies dabīgā nāvē. Tas tikai laika jautājums. Latvijai vajag ziemeļvalstu čempi ar Zviedriju,Somiju,Norvēģiju,Dāniju. Tā būtu štelle.
Un stipru savējo čempi pirmkārt,bez tā būsim khl prostitūtas vienmēr

  -3 [+] [-]

, 2018-09-17 09:09, pirms 6 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Vai tu muldoņa atceries kas notika pēc tautas deju uzvedumu "Perkoņkrusta deja" arēnā?!!!
1. Latvijskij ģināmo palučil sodu.
2. Milzīgs naidīgu komentu un sašutuma vilnis krievijā,tur vates vnk nesaprata - kā tādu cūcību vispār var izdomāt.
3. Kopš tā laika nekas līdzīgs te nav rādīts un netiks arī.
4. Kad krievi iebruka Krimā Ukrainas atbalstītājus ar karogiem izmeta no arēnas. Un tas brīvā,demokrātiskā valstī
5. Klubu vada čekists,tuvs Putlera līdzgaitnieks agrāk, arī tagad bauda uzticību vadot LG. Ģināmo finansējuma avots nekad nav skaidrs,cik var saprast - LG mēs to sametam paši. Bet Putlera valdība labāk to tērē 10-11 milijonos eiro draņķa hokejniekiem Latvijā gadā,10 gados tātad 100-110 milijonus,kamēr pašu valstī ceļ pensionēšanāsčekistumam un sit demonstrantus.
Te nu rodas jautājums - kāpēc tik ļoti krievijai te vajag uzturēt to lpsr atlūzu?
Par ko viņi gatavi maksā 100+ milijonus 10 gados.......
Un atcerieties,Latvija krievijai ir svarīgākā Baltijas republika,to kontrolējot iedzenās ķīlis starp Lietuvu un Igauniju,kā rezultātā tādas Baltijas vairs nemaz nav.....
Lūk kāpēc te savlaik ieveda vairāk krievu nekā kaimiņiem.
Tāpēc mums te vajag padomju hokeju un biedrus čekistus vadībā
Tūlīt sāksies. esmu liels latvisko zīmju piekritējs un savā darbā to akcentēju un atbalstu to izlikšanu ikdienā, arī arēnā Rīga vai kur citur bet katram ir sava vieta un laiks. Nevajag speciāli grūst zīmes degunā jauniem krieviem pirms hokeja spēles. Ir tāda leita kā uzvedības etiķete, pieklājība. Ja kāds pret mani ir nepieklājīgs, es esmu es un būšu pieklājīgs. Lūdzu esmu par ugunskrustu uz DR formām, arēnā , uzskatu ka Rīgas ielās liek senās zīmes. Kādēļ tieši vēlas pirms KHL spēles bet citur to izmanto ļoti reti.
Tūlīt sāksies Funa kā antilatviska radījuma noēšana. Realitāte ir cita.

  -1 [+] [-]

, 2018-09-17 09:12, pirms 6 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Vai tu muldoņa atceries kas notika pēc tautas deju uzvedumu "Perkoņkrusta deja" arēnā?!!!
1. Latvijskij ģināmo palučil sodu.
2. Milzīgs naidīgu komentu un sašutuma vilnis krievijā,tur vates vnk nesaprata - kā tādu cūcību vispār var izdomāt.
3. Kopš tā laika nekas līdzīgs te nav rādīts un netiks arī.
4. Kad krievi iebruka Krimā Ukrainas atbalstītājus ar karogiem izmeta no arēnas. Un tas brīvā,demokrātiskā valstī
5. Klubu vada čekists,tuvs Putlera līdzgaitnieks agrāk, arī tagad bauda uzticību vadot LG. Ģināmo finansējuma avots nekad nav skaidrs,cik var saprast - LG mēs to sametam paši. Bet Putlera valdība labāk to tērē 10-11 milijonos eiro draņķa hokejniekiem Latvijā gadā,10 gados tātad 100-110 milijonus,kamēr pašu valstī ceļ pensionēšanāsčekistumam un sit demonstrantus.
Te nu rodas jautājums - kāpēc tik ļoti krievijai te vajag uzturēt to lpsr atlūzu?
Par ko viņi gatavi maksā 100+ milijonus 10 gados.......
Un atcerieties,Latvija krievijai ir svarīgākā Baltijas republika,to kontrolējot iedzenās ķīlis starp Lietuvu un Igauniju,kā rezultātā tādas Baltijas vairs nemaz nav.....
Lūk kāpēc te savlaik ieveda vairāk krievu nekā kaimiņiem.
Tāpēc mums te vajag padomju hokeju un biedrus čekistus vadībā
Kad DR spēlē labi tad pelavu, donoru kārts vairs neder. Jāvelk ārā čekistu, krievu kārts. Domāju ka Majone, Dzaneti, Videls ir īsti čekisti. Droši vien visi latvieši ir lielākie nepatrioti DR sastāvā Daugaviņu , Spruktu ieskaitot. Grūti tādam kompleksainam cilvēkam dzīvot šajā pasaulē. Pilna galva ar kompleksiem, aizspriedumiem, no visiem kaktiem okupācijas draudi spīd.

     [+] [-]

, 2018-09-17 09:14, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Tūlīt sāksies. esmu liels latvisko zīmju piekritējs un savā darbā to akcentēju un atbalstu to izlikšanu ikdienā, arī arēnā Rīga vai kur citur bet katram ir sava vieta un laiks. Nevajag speciāli grūst zīmes degunā jauniem krieviem pirms hokeja spēles. Ir tāda leita kā uzvedības etiķete, pieklājība. Ja kāds pret mani ir nepieklājīgs, es esmu es un būšu pieklājīgs. Lūdzu esmu par ugunskrustu uz DR formām, arēnā , uzskatu ka Rīgas ielās liek senās zīmes. Kādēļ tieši vēlas pirms KHL spēles bet citur to izmanto ļoti reti.
Tūlīt sāksies Funa kā antilatviska radījuma noēšana. Realitāte ir cita.
Realitāte ir ļoti vienkārša u.t.i. tu esi riktīgs mēsls.
Un tas arī viss.

     [+] [-]

, 2018-09-17 09:16, pirms 6 gadiem
Malacis funi,labi atstrādāji aldziņu. Ej vēl palaizi jurim

  -1 [+] [-]

, 2018-09-17 09:22, pirms 6 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Atgādini gan kuros tad komandu sportos mums te skan vietējā čempī parašas gimna? Tikai vtb prostitūtajā vefā un kolchoza projektā. Fis uz veļikije lukiem un tur ģībsti par savu mīļo padhimnu
Dinamo, ja nemaldos, nespēlē vietējā čempī? Vai car spundi tik tālu nav redzams.
1 2 3 4 106 komentāri