Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Sandis Ozoliņš: "Esam ļoti gandarīti par cīņassparu, pašatdevi un apņēmību"

Agris Suveizda

Sandis Ozoliņš: "Esam ļoti gandarīti par cīņassparu, pašatdevi un apņēmību"
Sandis Ozoliņš
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Kontinentālās hokeja līgas komanda Rīgas "Dinamo" svinēja otro uzvaru Dzelzceļa kausa izcīņā, ar 3:1 savā laukumā apspēlējot Kazaņas "Ak Bars" piedāvājam abu vienību galveno treneru komentārus.

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Sandis Ozoliņš: "Ļoti vērtīga spēle pret ļoti labu komandu, disciplinētu komandu, augstas klases komandu. Arī mums tā ir vērtīga pieredze. Spēlētāji no pirmās līdz pēdējai minūtei spēlēja ar pilnu pašatdevi. Vēl ir lietas, kas jāuzlabo, bet kopumā esam ļoti gandarīti par spēlētāju cīņassparu, pašatdevi un apņemšanos spēlēt tādu hokeju, kādu visi vēlamies redzēt.

Pārbaudes spēlēs galvenais ir nevis rezultāts, bet gan spēles kvalitāte. Spēles kvalitāte gan pirmajā, gan otrajā, gan trešajā trešdaļā neatkarīgi no rezultāta. Šo spēles komponentu vēl vēlamies uzlabot, lai jebkurā brīdī pie jebkāda rezultāta mēs zinātu, kā ir jāspēlē. Tam pārbaudes spēles arī domātas."

Kazaņas "Ak Bars" galvenais treneris Zinetula Biļaļetdinovs: "Uzskatu, ka tā bija ļoti laba un ļoti noderīga spēle. Šīs spēles mums dod iespēju vēlreiz visu pārbaudīt, ieraudzīt savus trūkumus un pacensties tos novērst līdz čempionāta sākumam. Laika nav daudz, tāpēc mums ir jāizdara secinājumi un jāgatavojas sezonai.

Kādēļ guvām tikai vienus vārtus? Iemesls ir tāds, ka pretinieki spēlēja lieliski. Tas laikam ir pirmais iemesls. Un, protams, arī mūsu trūkumi, kas nospēlēja ne pārāk labu lomu. Trūkumi, kā jau teicu, ir, un tie ir jānovērš."

Latvijas Dzelzceļa kauss 2017

DatumsLaiksVietaSpēleRez.
13. augustsplkst. 19:30Arēna RīgaRīgas Dinamo – Minskas Dinamo (TV6)3:2
14. augustsplkst. 19:30Arēna RīgaRīgas Dinamo – Kazaņas Ak Bars (TV6)3:1
16. augustsplkst. 19:30Arēna RīgaRīgas Dinamo – Jaroslavļas Lokomotiv (TV6)-
17. augustsplkst. 19:30Arēna RīgaSpēle par vietu (TV6)-
VKomandaSUUPZPZVārtiP
1.Rīgas "Dinamo"220006:36
2.Jaroslavļas "Lokomotiv"210015:43
3.Kazaņas "Ak Bars"210013:43
4.Minskas "Dinamo"200024:70

  +8 [+] [-]

, 2017-08-14 22:31, pirms 7 gadiem
Ticu, ka Sandis Ozoliņš trenēs tik pat labi, kā spēlēja!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +17 [+] [-]

, 2017-08-14 23:01, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: un buhās arī
Cilveks dzerot un apvienojot sportu ir vairak sasniedzis neka tavs dzimtas koks.!!!
Jaskatas uz lietam kas ir tagad,nevis kas bija toreiz!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2017-08-14 23:26, pirms 7 gadiem
Te tiešām ir pilns ar piena puikām, kuri vēl dzīvo ar vecākiem un spēj tikai to,kā nod..st kādu citu,pat neatverot mājas durvis. Jums ir tik labi zināms,kāpēc Sandim tā bija,ar alko? Bijāt viņa situācijā,ar traumu,un naudu,un mazums nemaz privātajā dzīvē. Var jau justies kruts,kad noliec cilvēku,kurš ir sasniedzis ko tādu. Bet īstenībā nulle. Un tas,ka Sandis uzvarēja alko,ir ne mazāk kā Stenlija Kauss. Lai Sandis turas,un lai veicas! Visu cieņu!

  +7 [+] [-]

, 2017-08-14 23:36, pirms 7 gadiem
aatoms rakstīja: Te tiešām ir pilns ar piena puikām, kuri vēl dzīvo ar vecākiem un spēj tikai to,kā nod..st kādu citu,pat neatverot mājas durvis. Jums ir tik labi zināms,kāpēc Sandim tā bija,ar alko? Bijāt viņa situācijā,ar traumu,un naudu,un mazums nemaz privātajā dzīvē. Var jau justies kruts,kad noliec cilvēku,kurš ir sasniedzis ko tādu. Bet īstenībā nulle. Un tas,ka Sandis uzvarēja alko,ir ne mazāk kā Stenlija Kauss. Lai Sandis turas,un lai veicas! Visu cieņu!
neklausies tajā belo tak.Dzemdībās pieri pret izlietni atsita

  +7 [+] [-]

, 2017-08-15 00:47, pirms 7 gadiem
es ticu Ozikik, jo ģērbtuvē trenera tiešām baidās, ir respekts, ir ticība trenerim! Protams būs uzvaru viļņi un zaudējumu bedres, bet ticība šai sezonai ir ļoti liela! Ļoti laba lieta komandai ir komandas spēlētāju rotācija un ka viens otram min uz papēžiem!

  +9 [+] [-]

, 2017-08-15 07:20, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: Ozo devīze allaž bijusi - hokejs bez sto gram ir daiļslidošana
Un kaada ir tava dziive, churugalva? Seedeet piesmakushaa istabaa un klabinaat debiilus komentaarus? Apsveicu, tev ir lieliska un piepildiita dziive!

  +2 [+] [-]

, 2017-08-15 10:04, pirms 7 gadiem
Kazaņas "Ak Bars" galvenais treneris Zinetula Biļaļetdinovs : "Pretinieks spēlēja lieliski."

Pirmo reizi, ko šādu lasu

  +1 [+] [-]

, 2017-08-15 12:57, pirms 7 gadiem
Ozo pareizi saka. Galvenais kādu spēli tu demonstrē. Tādu spēli kā vakar un aizvakar ir patiešām bauda skatīties. Un pie tādas spēles rezultāts patiešām neizpaliks.

     [+] [-]

, 2017-08-15 13:05, pirms 7 gadiem
vozā rakstīja: es ticu Ozikik, jo ģērbtuvē trenera tiešām baidās, ir respekts, ir ticība trenerim! Protams būs uzvaru viļņi un zaudējumu bedres, bet ticība šai sezonai ir ļoti liela! Ļoti laba lieta komandai ir komandas spēlētāju rotācija un ka viens otram min uz papēžiem!
manuprat ja ir situacija kur tu baidies no trenera, tas ir psihologiski smagi un atstaj milzigu iespaidu uz tavu brivibu spele, kaut kadu brivibu,jo dazreiz ir ari jaimprovizee, jo nevienmer viss iet taa ka gribetos, un pec tam kad ta improvizacija neizdodas un tevi nosedina sturi. Vnk spozh piemers ar Darzinju, bija manuprat viens no vistalantigakajiem speletajiem savulaik, un kad atnaca no Ak Bars tas vairs nebija Darzinsh, tas bija psihologiski iebiedets speletajs kursh vairs tik pat ka neuznemas riskantu darbibu jo baidijas ka noies greizi...tiri manas domas, cienit treneri un baidieties no vinsh ir divas dazhadas lietas

     [+] [-]

, 2017-08-15 14:19, pirms 7 gadiem
tufijs1984 rakstīja: Un kaada ir tava dziive, churugalva? Seedeet piesmakushaa istabaa un klabinaat debiilus komentaarus? Apsveicu, tev ir lieliska un piepildiita dziive!
Tā tas ir un lielākā šīs čurugalvas bauda ir, ja kāds viņam atbild.