Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Šuplers: "Viena no labākajām spēlēm šosezon"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Šuplers: "Viena no labākajām spēlēm šosezon"
Juliuss Šuplers
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Juliuss Šuplers pēc šodien izcīnītās uzvaras pret Jaroslavļas "Lokomotiv" (5:3) atzina, ka šī viņa komandai bijusi viena no šī sezonas labākajām spēlēm.

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Juliuss Šuplers: "Uzskatu, ka tā bija viena no mūsu labākajām spēlēm sezonā. Pirmais periods līdzīgs, otrajā nedaudz "pazaudējām" pretinieku. Pēdējā trešdaļā pārkārtojām maiņas, aizbīdot Troteru uz trešo maiņu. Tas bija pareizs lēmums. Teicami nospēlējām mača beigas. Spēle līdzjutējiem daudz pozitīvu emociju devu. Priecīgs par to, ka komanda ticēja uzvarai!"

Rīgas komandas trenerim tika jautāts par to, kādus secinājumus nākotnes kontekstā var izdarīt par Trotera lietderību vienā maiņā ar Dārziņu un M. Rēdlihu. Slovāku hokeja speciālists uz šo jautājumu neatbildēja, palūdzot... citu jautājumu.

Jaroslavļas "Lokomotiv" galvenais treneris Kajs Suikanens: "Apsveicu mājas komandu ar izcīnītajiem trīs punktiem. Pēc pirmajiem diviem periodiem šķita, ka uzvarēsim. Pēdējais periods bija drausmīgs. Nav pat jēgas sūkstīties par četriem mazākumiem, jo pat vairākumā ielaidām divus vārtus. Atceroties maču, uzreiz prātā nāk pēdējais periods, kura dēļ zaudējām spēli. Pārāk daudz kļūdu..."

 +18 [+] [-]

, 2010-10-11 23:48, pirms 14 gadiem
Cerams Troters arī paliks 3. maiņā.

 +24 [+] [-]

, 2010-10-11 23:48, pirms 14 gadiem
"Pēdējā trešdaļā pārkārtojām maiņas, aizbīdot Troteru uz trešo maiņu. Tas bija pareizs lēmums. "
Ceru, ka parīt nebūsi aizmirsis, ko šodien pateici.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-10-11 23:49, pirms 14 gadiem
kas tur šim fonā rakstīts? Šutlers?

  +1 [+] [-]

, 2010-10-11 23:52, pirms 14 gadiem
zhorzhs rakstīja: kas tur šim fonā rakstīts? Šutlers?
Whistler 2010

  +7 [+] [-]

, 2010-10-11 23:53, pirms 14 gadiem
ihraļi klasno

  -1 [+] [-]

, 2010-10-11 23:56, pirms 14 gadiem
Vai ne? Un kā ta a speļi pre SK?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-11 23:59, pirms 14 gadiem
ha ha ha , vēl pāris tiešu jautājumu par tēmu un Jūlis nezinās ko atbildēt, ja nu vienīgi standarfrāzes!!

  +1 [+] [-]

, 2010-10-12 00:00, pirms 14 gadiem
Jūlis apjūk savos meistardarbos!

     [+] [-]

, 2010-10-12 00:00, pirms 14 gadiem
nu ar to labumu jau tā ir, ja 3 pts rokā tad visi un arī Pans dzied, ka spēle skaista un laba... īstenībā ir tā ka tīri zaudējām iemetienos (Surovija 1.gols ir "superizņēmums")... Pārāk daudz atkal muģījām uzbrukumā, un atkal Holtam bija jārāda brīnumi... Ir jau labi, bet katru dienu vārtsargs tā nevar izvilkt! Džeki malači par 3.periodu un raksturu. Viss.

  +3 [+] [-]

, 2010-10-12 00:02, pirms 14 gadiem
zhorzhs rakstīja: kas tur šim fonā rakstīts? Šutlers?
Vispār Whistler.
bilde no sporta studijas, kad vēl risinājās Vankūveras spēles.

  +6 [+] [-]

, 2010-10-12 00:49, pirms 14 gadiem
Nu re! Viss ko vajadzēja izdarīt, lai RD spēle aizietu ir ielikt Troteru 3. maiņā Mikuša vietā..... starpību domāju sajuta visi! Kas vēl zīmīgi... arī Lauris tad "atvērās" un beidzot iemeta.... Sakritības? Nebūs pārāk daudz to sakrtitību...? Bet Jūlim vaigs gan tāds diezgan saskābis izskatijās.... bet var jau arī saprast - kā savējo čomu nosēdina malā un ieliek Troteru atpakaļ tā viss - arī 3. maiņai spēle aiziet! Tik viņam laikam tagad par savu pacanu škrobe....

  +1 [+] [-]

, 2010-10-12 06:45, pirms 14 gadiem
Nu, ceru, ka treneris nāks pie prāta. Mikušs šobŗīd savu maiņu tikai gremdē, kā arī da udz nepamatoti noraidījumi. Un Sandi vajadzētu nedaudz pietaupīt, pie tā apjoma, ko viņs spēlē, laikam nogurums liek pieļaut neattaisnojamas kļūdas.

  +1 [+] [-]

, 2010-10-12 07:30, pirms 14 gadiem
wrestler rakstīja: Whistler 2010
izbojāji visu prieku (:

  +1 [+] [-]

, 2010-10-12 09:49, pirms 14 gadiem
Protams ja Mikuša vietā būtu kādas citas valsts spēlētājs, ar viņu tā neauklētos, bet tagad protams ka var redzēt , ka velk savas valsts jaunieti.
Bet ja paskatās ar vēsu prātu, tad šis nav LV nacionālais klubs, bet gan biznesa klubs ar savām interesēm un ja vadība uzskata ka viss iet pēc viņu biznesa plāna, tad jau laikam viss kārtībā.

Un vēl viena replika - daudzi sūdzās kapēc Šuplejs jaunos latviešus sūta uz fārmklubu nedodot tiem iespēju spēlēt, vēk pietam saka ka Rīgas Dinamo beidz nost LV izlases nākotnes spēlētājus... bet sāksim ar to kāds ir kluba vadības uzstādījums? Savickis un Ko taču vada šo klubu un viņiem ir sava koncepcija un plāni un tie nebūt nevienmēr balstās un LV izlases stratēģiju. Šis klubs nepieder Latvijas Hokeja Federācijai, bet gan privātajiem ivestoriem!

  -3 [+] [-]

, 2010-10-12 10:28, pirms 14 gadiem
Beidziet muldeet, specialisti..! Tur kur tagad atrodas Riigas dinamo ir liels Suplera nopelns! Mums ir viens no mazaakajiem budzetiem liigaa, bet tik un taa esam viena no stipraakajaam komandaam savaa konferencee.
breds_ rakstīja: resnis neatbildēja uz jautājumu par Troteru 3. maiņā, jo zina, ka Mikušu tāpat liks atpakaļ pie Dārziņa un Rēdliha!

  +5 [+] [-]

, 2010-10-12 10:44, pirms 14 gadiem
Shupler gavno!Shitaas debiilaas frazes ir jau apnikushas:"Shi bij labaakaa speele shogad" ,"Saprotiet ,tas ir hokejs" utt.Vinjs nevar atbildeet uz normaaliem jautaajumiem,kad uzdod jautaajumu saistiibaa ar sastaavu.Shuplera un treneru izpildiijumaa shii vienoziimiigi nebija labaakaa speele,jo tik daudz pieljautas taktiskas kljuudas utt.,bet speeleetaaji demonstreeja tieshaam labu speeli!Paldies vinjiem par skaisto speeli un pashatdevi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-12 11:11, pirms 14 gadiem
32kg rakstīja: nu ar to labumu jau tā ir, ja 3 pts rokā tad visi un arī Pans dzied, ka spēle skaista un laba... īstenībā ir tā ka tīri zaudējām iemetienos (Surovija 1.gols ir "superizņēmums")... Pārāk daudz atkal muģījām uzbrukumā, un atkal Holtam bija jārāda brīnumi... Ir jau labi, bet katru dienu vārtsargs tā nevar izvilkt! Džeki malači par 3.periodu un raksturu. Viss.
Vispār piekrītu tevis teiktajam. Protams, prieks, ka mūsējie uzvarēja un ieguva trīs punktus, taču ja paskatās kritiskāk uz spēli, tad mūsējiem ļoti paveicās, ka uzvarēja. Pēc otrā perioda tiešām nelikās, ka mūsējie varētu uzvarēt. Ja mūsējie amzākumā, tad visu laiku iespeisti zonā, ja mūsējie vairākumā, tad pretinieki bieži izmet ripu no zonas. Arī ļoti muļķīgas kļūdas uz līdzenas vietas otrajā un trešajā periodā. Labi, ka Holts atkal lieliski stāvēja vārtos, tas arī glāba mūsējos no zaudējuma.

  +1 [+] [-]

, 2010-10-12 11:59, pirms 14 gadiem
Bano tikai mīkstie! rakstīja: Un tu butu tas lielais hokeja speciālists, kura zināšanas, pieredze un prasmes ļauj kritizēt trenera darbu???? Vai varbūt tu tomēr esi parastais SC pokemons ar sakāpinātām emocijām
nu nav jau jaabuut uzreiz baigajam speciaalistam,lai shaadas lietas pamaniitu!Un kaadi veel tur pokemoni?Sheit ir taa vieta,kur vari izteikt savas domas,prieksh kam tad taadi kometaari sheit ir domaati!Par emocijaam runaajot,tad vinjas ir sakaapinaatas,bet tas jau norm!

  +1 [+] [-]

, 2010-10-12 12:02, pirms 14 gadiem
Pans Šuplers ir mīsktais, ja nevar atbildēt uz konkrēti uzdotu jautājumu par Mikušu. Starp citu - domāju, ka maiņas spēles gaitā pārkārtoja Ābols nevis Šuplers. Viens labums gan ir - pēc pēdējās spēles ar SKA, Šuplers arī teica, ka šī esot labākā sezonas spēle. To mēs galotnē pakāsām, bet vakardienas uzvarējām. Novēlu Julo vairāk skaistu un uzvarētu spēlu, kā arī drosmi atbildēt uz konkrētu uzdotiem jautājumiem.

  +4 [+] [-]

, 2010-10-12 12:15, pirms 14 gadiem
sporta lidzzinatajs rakstīja: Un vēl viena replika - daudzi sūdzās kapēc Šuplejs jaunos latviešus sūta uz fārmklubu nedodot tiem iespēju spēlēt, vēk pietam saka ka Rīgas Dinamo beidz nost LV izlases nākotnes spēlētājus... bet sāksim ar to kāds ir kluba vadības uzstādījums? Savickis un Ko taču vada šo klubu un viņiem ir sava koncepcija un plāni un tie nebūt nevienmēr balstās un LV izlases stratēģiju. Šis klubs nepieder Latvijas Hokeja Federācijai, bet gan privātajiem ivestoriem!
Cik atceros tieši Savickis teica, ka centīsies RD veidot pat "tautas klubu" pārsvarā no latviešu (Latvijas) spēlētājiem līdz ar to arī visādu apšaubāmas kvalitātes leģionāru klātbūtne te ir vairāk nekā nesaprotama.... Mikuš (8 spēles 1 vārti) ne ar ko nav labāks ne par Džeriņu, ne par tādu Karamnovu..... bet redz Jūlis vienalga viņu "pa blatu" bāž 3. maiņā un nopsēdina malā tikai tad kad čalis atklāti sāk "rakt" spēli.... būtu viņa vietā kāds mūsu jaunas censonis (tā raktu spēli), tad, domāju, viņš uz diezgan ilgu laiku iesēstos tribīnēs..... šaubos vai tā tagad būs Mikuša gadijumā.....
Salīdzinājumam.... Amur Širokovu atlaida pēc 8 spēlēm.... Širokovs šajā laikā iespēja 1+1..... Mikuš pēc 8 spēlēm ir iespējis 1+0, bet joprojām atrodas diezgan labā "maizē".....

  +1 [+] [-]

, 2010-10-12 12:19, pirms 14 gadiem
als rakstīja: Cik atceros tieši Savickis teica, ka centīsies RD veidot pat latviešu klubu pārsvarā no latviešu (Latvijas) spēlētājiem līdz ar to arī visādu apšaubāmas kvalitātes leģionāru klātbūtne te ir vairāk nekā nesaprotama.... Mikuš (8 spēles 1 vārti) ne ar ko nav labāks ne par Džeriņu, ne par tādu Karamnovu..... bet redz Jūlis vienalga viņu "pa blatu" bāž 3. maiņā un nopsēdina malā tikai tad kad čalis atklāti sāk "rakt" spēli.... būtu viņa vietā kāds mūsu jaunas censonis (tā raktu spēli), tad, domāju, viņš uz diezgan ilgu laiku iesēstos tribīnēs..... šaubos vai tā tagad būs Mikuša gadijumā.....
Salīdzinājumam.... Amur Širokovu atlaida pēc 8 spēlēm.... Širokovs šajā laikā iespēja 1+1..... Mikuš pēc 8 spēlēm ir iespējis 1+0, bet joprojām atrodas diezgan labā "maizē".....
Skarba,bet patiesiiba!Un runaajot par Savicki,tad vin 100% bija, un ir par to,lai speeleetu Latvieshi Rigas Dinamo!Un to var dzirdeet neskaitaamaas intervijaas,taakaa nevajag liet tur visaadiem sporta liidzinataajiem,to par ko galiigi nezin!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-12 12:39, pirms 14 gadiem
als rakstīja: Cik atceros tieši Savickis teica, ka centīsies RD veidot pat "tautas klubu" pārsvarā no latviešu (Latvijas) spēlētājiem līdz ar to arī visādu apšaubāmas kvalitātes leģionāru klātbūtne te ir vairāk nekā nesaprotama.... Mikuš (8 spēles 1 vārti) ne ar ko nav labāks ne par Džeriņu, ne par tādu Karamnovu..... bet redz Jūlis vienalga viņu "pa blatu" bāž 3. maiņā un nopsēdina malā tikai tad kad čalis atklāti sāk "rakt" spēli.... būtu viņa vietā kāds mūsu jaunas censonis (tā raktu spēli), tad, domāju, viņš uz diezgan ilgu laiku iesēstos tribīnēs..... šaubos vai tā tagad būs Mikuša gadijumā.....
Salīdzinājumam.... Amur Širokovu atlaida pēc 8 spēlēm.... Širokovs šajā laikā iespēja 1+1..... Mikuš pēc 8 spēlēm ir iespējis 1+0, bet joprojām atrodas diezgan labā "maizē".....
vai šobrīd RD ir gatavi maksāt >100.000$ kompensāciju Mikušam atlaišanas gadījumā?

  +2 [+] [-]

, 2010-10-12 13:13, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: vai šobrīd RD ir gatavi maksāt >100.000$ kompensāciju Mikušam atlaišanas gadījumā?
To mēs redzēsim pēc kāda laika, ja pa to laiku čalim sniegums neuzlabosies...

  +4 [+] [-]

, 2010-10-12 13:33, pirms 14 gadiem
Troteru vispār vajag formēt uz otro maiņu (Karsums-Sprukts-Troters). Ankipāns nav slikts spēlētājs, bet palicis pārāk lēns. Tā maiņa noteikti būtu efektīvāka, ja pa malām būtu ātrie Karsums un Troters.

     [+] [-]

, 2010-10-12 14:55, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: vai šobrīd RD ir gatavi maksāt >100.000$ kompensāciju Mikušam atlaišanas gadījumā?
Nevajag jau pirk kaķi maisā-varbūt vispirms uz Try-out līgumu vajag parakstīt un tad skatīties,vai ir labs un uz 2 gadiem slēgt līgumu!

     [+] [-]

, 2010-10-12 15:01, pirms 14 gadiem
marzijs rakstīja: Troteru vispār vajag formēt uz otro maiņu (Karsums-Sprukts-Troters). Ankipāns nav slikts spēlētājs, bet palicis pārāk lēns. Tā maiņa noteikti būtu efektīvāka, ja pa malām būtu ātrie Karsums un Troters.
Nepiekrītu! Sprukta maiņu nedrīgst izjaukt, jo viņi lieliski ir saspēlējušies un ir īpaši labi mazākumā. Troteram ir veiklas rokas, taču mazs augums un viņš regulāri iesprūst starp pretinieku aizsargiem. Šobrīd Troters labi izskatās ar Lauri un Miķeli!
Mikušu ar tādu līgumu Šuplers nevar likt zemāk par 3.maiņu, tāpēc tā stulbi sanāk, ka Troters spēlē Džeriņa vietā.
Visi zin, kurš te ir liekais, tikai daži to negrib atzīt! Mani izbrīna menedžera un īpašnieku attieksme, kuriem pēkšņi vairs nav viedoklis!!!

     [+] [-]

, 2010-10-12 15:08, pirms 14 gadiem
Nu mazākumā jau Ankipāns var spēlēt ar Karsumu un Spruktu,bet tā piekrītu ka Trotteru vajag uz otro maiņu.
Un šuplera ārlaulības dēlu(Mikušu) vispār prom...

  +1 [+] [-]

, 2010-10-12 15:58, pirms 14 gadiem
Jurchiks15 rakstīja: Nu mazākumā jau Ankipāns var spēlēt ar Karsumu un Spruktu,bet tā piekrītu ka Trotteru vajag uz otro maiņu.
Un šuplera ārlaulības dēlu(Mikušu) vispār prom...
kā Tu to iedomājies? mazākumā spēlēt ar 3 uzbrucējiem un 1 aizsargu? standartā?

     [+] [-]

, 2010-10-12 17:18, pirms 14 gadiem
Nevar nepiekrist, tā turpināt puiši!

     [+] [-]

, 2010-10-12 17:35, pirms 14 gadiem
als rakstīja: Cik atceros tieši Savickis teica, ka centīsies RD veidot pat "tautas klubu" pārsvarā no latviešu (Latvijas) spēlētājiem līdz ar to arī visādu apšaubāmas kvalitātes leģionāru klātbūtne te ir vairāk nekā nesaprotama.... Mikuš (8 spēles 1 vārti) ne ar ko nav labāks ne par Džeriņu, ne par tādu Karamnovu..... bet redz Jūlis vienalga viņu "pa blatu" bāž 3. maiņā un nopsēdina malā tikai tad kad čalis atklāti sāk "rakt" spēli.... būtu viņa vietā kāds mūsu jaunas censonis (tā raktu spēli), tad, domāju, viņš uz diezgan ilgu laiku iesēstos tribīnēs..... šaubos vai tā tagad būs Mikuša gadijumā.....
Salīdzinājumam.... Amur Širokovu atlaida pēc 8 spēlēm.... Širokovs šajā laikā iespēja 1+1..... Mikuš pēc 8 spēlēm ir iespējis 1+0, bet joprojām atrodas diezgan labā "maizē".....
Piekrītu, bet nejau Šuplers ir tas kurš skalda un valda pār Dinamo!
Viņš ir galvenais trenneris, bet par kāda spēlētāja iegādi vai atlaišanu galveno pulsu uz pults tur akcionāri ar Sējēja komentāriem, jo šie "locekļi" taču ver maciņus, nevis Šuplers.
Tad jautājums kāda ir vadības komunikācija un situācijas pārzināšana ko vajag Dinamo un Šupleram?