Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Rīgas Dinamo fani.

Rīgas Dinamo fani.
Dinamo fanu klubs

Gribēju dzirdēt jūsu viedokli par Dinamo faniem. Vai ir kaut kas jāmaina un jāizdomā jauns, vai jāturpina jau 10 gadus vecie saukļi?

Šodien biju uz vietas arēnā un dažās vietās pat Spartak fanus varēja labāk dzirdēt nekā Rīgas fanus. Labi brīžos, kad visa arēna bļāva, tad jā, mūsējie bija skaļāki, bet dažreiz tie 300 Spartak fani pārbļāva mūsējos...

Zinu, ka šis ieraksts gan jau neko nemainīs un viss paliks pa vecam, bet kāds ir jūsu viedoklis? Domāju daudz iespaidīgāk būtu, ja izdomātu kaut ko jaunu. Kādas dziesmas dziedātu, lēkātu, lai būtu iespaidīga atmosfēra.. vismaz playoffos , kad ir pilna arēna. Tas uzmundrinātu spēlētājus un pašiem prieks būtu un lai krievi brīnās kā fani atbalsta savējos..

Kādas ir jūsu domas?

p.s. ja kaut vai fanu sektors varētu šādi vai līdzīgi izdarīt, domāju būtu iespaidīgi. video: YouTube
- 35.000 BESIKTAS FANS...

Vai ir kaut kas jāmaina Dinamo fanu klubam?

  • 88

  • 21


  +6 [+] [-]

, 2010-12-07 01:05, pirms 13 gadiem
Manuprāt , mūsu fanu klubs vel nav tik liels un nav tik labi organizēts. Lielākā daļa skatītāju nāk ar ģimenēm un pavisam neatbalsta spēlētājus , bet gan vienkārši vēro hokeju. Skatoties uz to cik labi Spartak Fani varēja izsaukt saukļus ritmiski un saliedēti un kā mums katra arēnas puse skan atsevišķi. (((((((((((((((((((

  +3 [+] [-]

, 2010-12-07 01:15, pirms 13 gadiem
Vakar skatījos NHL mačus un tur fanus varēja dzirdēt tikai tad kad ripa tuvojās vārtiem - Vauuuu... Līdz musu faniem viņiem vēl tālu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-07 02:54, pirms 13 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: NHL mikrofoni izlikti gar bortiem un virs laukuma, tāpēc nemācēšu objektīvi spriest, jo klātienē neesmu bijis diemžēl.
Kadi mikrafoni, sež kā bekas un ūina kad apdraud vārtus. Un kādi ir tie klubu paraugsaukļi un kam viņi pieder, Spartakam: spar- tak...spar- tak...

  +9 [+] [-]

, 2010-12-07 07:19, pirms 13 gadiem
Ej skaties savu futbolu tie kas vakar bija arēnā redzēja ka nekas nav jāmaina Spartaka fani pārsvarā klusēja jo saprata ka mūsējos nepārbļaus.Vienīgi hokejisti pievīla.

 +12 [+] [-]

, 2010-12-07 08:09, pirms 13 gadiem
Necel trauksmi nevietā. Un nestāsti - Spartak mūsējos nepārbļāva. Tiklīdz maskavieši atvēra mutes, tā mūsējie tos noslāpēja. Mūsu saukļi jau tagad ir pietiekoši dažādi un nav vajadzības speciāli izdomāt ko jaunu. Spartak fani bija dzirdami tikai brīžos, kad mūsējie klausēja. Kad mūsējie atvēra rīkles, nekāds Spartaks vairs nebija dzirdams... Piekritīšu hokejistam 77, Spartak daudzos gadījumos vispār klusēja, jo saprata, ka nav jēgas - mūsējos nepārbļausi...

  -1 [+] [-]

, 2010-12-07 08:36, pirms 13 gadiem
LATPA rakstīja: Mūsu saukļi jau tagad ir pietiekoši dažādi un nav vajadzības speciāli izdomāt ko jaunu.
Pietiekoši dažādi? Ko tu pīpē? Latvijas hokeja fani visu spēli maļ pāris iesūnojušus saukļus un tā jau ntos gados. Vienīgā atšķirība, ka izlases spēlēs bļāva "Latvija" vai "Sarauj", tagad "Dinamo" un "Tikai Rīga, tikai Dinamo". Ja tā tev skaitās dažādība, tad man nav ko teikt.

  -2 [+] [-]

, 2010-12-07 09:06, pirms 13 gadiem
Mūuuuuhahahahahahaha man jau likās, ka šitādu kāds uzceps
Pirmkārt, tie saukļi, par ko tu runā, autor, nav 10. gadu veci, bet gan drīz jau 20. gadu būs šai miskastei.
Otrs: ja nebūtu padebīlā ūjināšana un izsvilpšana Spartak dziesmu laikā, tad varētu labāk viņus dzirdēt, bet nu namejsūdi jau nepieļauj, ka viņus pārdzied un spēlē uz vidējo tautas slāni, kas arī tupi pavelkas.
Trešais: man kremt, ka jaunieši daudzi, ar fanošanu saprot tikai un vienīgi šo nameja ievazāto sūdu, un šitos jau vairs par kardināla svētais ūdens neglābs. Tas nozīmē, ka Latvijā neattīstīsies fanošanas kultūra, bet, kamēr lielākā daļa nesapratīs, kas par mēslu ir tas, kas notiek ģinamo spēlēs, nekas nemainīsies, paliksim kā deģenerēti idioti visas pasaules acīs.
UN nemaz neiedomājaties teikt, ka Latvijas hokeja fani ir labākie pasaulē - kuzmiči un nekas vairāk, visi par jums ņirdz un apceļ, bebt jūs kā pāvi domājat ka esat labākie Nu tad ejiet ....

  +5 [+] [-]

, 2010-12-07 09:08, pirms 13 gadiem
Super! Mums ir parādījies jauns fanu līderis - vnkyo. Tātad tev uzdevums - savākt 104 sektoru ar saviem faniem un saviem saukļiem. Pavilksi uz Avangard spēli? Ja švaks, pasaki vismaz, kad tu ieteiksi jaunus saukļus, jaunas dziesmas, jaunu fanošanas kārtību - rītdien, pēc nedēļas?
Es ļoti labi atceros fanošanas sākumu Latvijā. Kad Dinārs vāca visus paziņas uz Sporta pili, tad uz Šefildu. Puikas no manas klases zaga pionieru bungas un taures. Tas viss rodas no praktiskas iniciatīvas, nevis bezjēdzīgas rakstīšanas.

P.S. Kādas dziesmas? Kādus saukļus? Iesaki - sabļausim. Visi gudri runāt.

     [+] [-]

, 2010-12-07 09:15, pirms 13 gadiem
sneiksss rakstīja: Vakar skatījos NHL mačus un tur fanus varēja dzirdēt tikai tad kad ripa tuvojās vārtiem - Vauuuu... Līdz musu faniem viņiem vēl tālu
NHL fani sāk riktīgi fanot play off laikā, jo regulārā sezona tāda iesildīšanās vien ir.

     [+] [-]

, 2010-12-07 09:28, pirms 13 gadiem
LATPA rakstīja: Necel trauksmi nevietā. Un nestāsti - Spartak mūsējos nepārbļāva. Tiklīdz maskavieši atvēra mutes, tā mūsējie tos noslāpēja. Mūsu saukļi jau tagad ir pietiekoši dažādi un nav vajadzības speciāli izdomāt ko jaunu. Spartak fani bija dzirdami tikai brīžos, kad mūsējie klausēja. Kad mūsējie atvēra rīkles, nekāds Spartaks vairs nebija dzirdams... Piekritīšu hokejistam 77, Spartak daudzos gadījumos vispār klusēja, jo saprata, ka nav jēgas - mūsējos nepārbļausi...
Ne ko pielikt, ne atņemt.
Tiesa, es sēdēju šķērsām iepretim Spartaka sektoram, un praktiski nedzirdēju... redzēt gan redzēju šos

Un tiešām jāsaka - lai arī saukļi ir tādi... monotoni, pagaidām nekas labāks nav izgudrots. Man nav nekas pretī - lai iepretim esošajam fanu sektoram pulcējas alternatīva, ar jauniem saukļiem kārtību, un tml.
Kā jau parasti - ar muti internetā, ar darbiem ... turpat.

  +1 [+] [-]

, 2010-12-07 10:22, pirms 13 gadiem
DR fanu sektors ir un paliek sūds. Tā laikam konkrēta vieta kur savācas lielākie nūģi (atvainojos retajiem izņēmumiem)..
Pēc 2 gola vispār nožēlojami - kamēr Spartak fani sāk uzvaras dziesmas, šie sēž klusumā kā kluci biksēs ielikuši, tā vietā lai dominētu Arēnā un atbalstītu savu komandu.
Bet principā jau visu spēli tikai bungas BUM BUM.

Pārējie sektori normāli un rada labo atmosfēru. Skolnieciņu sektors aiz vārtiem vispār labais(pārsvarā meitenes!) - malačijaunieši par aktivitāti un atraktivitāti, ir potenciāls un cerams drīz nomainīs vecos ūpjus..

  +1 [+] [-]

, 2010-12-07 10:26, pirms 13 gadiem
hokejists77 rakstīja: Ej skaties savu futbolu tie kas vakar bija arēnā redzēja ka nekas nav jāmaina Spartaka fani pārsvarā klusēja jo saprata ka mūsējos nepārbļaus.Vienīgi hokejisti pievīla.
Tikai fanu sekoram tur 0 nopelni - viņi bija vēl nedzirdamāki par Spartak. Tikai un vienīgi pārbļāva (pārspiedza) pārējie sektori, galvenokārt skolnieciņi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-12-07 11:09, pirms 13 gadiem
Atruna par to kad saukļi ir vienkārši lai pavilktos visa arēna, novecojis un nestrādā!

Samērā aplami tas izklausās, tā pat kā jeņķi katru reizi prasa, "kā tev iet" apnicīgi un garlaicīgi

     [+] [-]

, 2010-12-07 11:21, pirms 13 gadiem
Autor, es domāju, ka visi varētu lēkāt. Atmosfēra nemainītos, bet būtu, ko kuriozos rādīt.

  +1 [+] [-]

, 2010-12-07 11:28, pirms 13 gadiem
Es ar biju tajā spēlē,kaut kā jocīgi bija fanu sektors bļauj vienu,otrs citu tā kopīga bļaušana izpalika,bet vairāk mani apbēdināja mūsu pašu fani,rādot uz SPARTAK faniem kulakus vidējos pirkstus un saukļus ,tad jāsāk domāt kuri tad īstie provakātori?Vienam es pats gribēju mūsu fanam iedot pa pakausi,lai pārstāj tēlot mērkaķi dēļ tādiem tik kautiņi notiek.Bet pa spēli ja neiemetam mēs,iemet mums!!!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-07 19:31, pirms 13 gadiem
Man īstenībā patika ,ka bija neliela sacensība starp faniem!
Vismaz nav tikai vietējie uz spēli!
Tas jau vairāk skaidrojams ar finansiālo stāvokli vecajā padomju savienības teritorijā. Spartak fani Rīgā bija tikpat cik viņiem ir uz mājas spēlēm!

     [+] [-]

, 2010-12-07 20:19, pirms 13 gadiem
LATPA rakstīja: Necel trauksmi nevietā. Un nestāsti - Spartak mūsējos nepārbļāva. Tiklīdz maskavieši atvēra mutes, tā mūsējie tos noslāpēja. Mūsu saukļi jau tagad ir pietiekoši dažādi un nav vajadzības speciāli izdomāt ko jaunu. Spartak fani bija dzirdami tikai brīžos, kad mūsējie klausēja. Kad mūsējie atvēra rīkles, nekāds Spartaks vairs nebija dzirdams... Piekritīšu hokejistam 77, Spartak daudzos gadījumos vispār klusēja, jo saprata, ka nav jēgas - mūsējos nepārbļausi...
LABRĪT!?

Tā laikam vajadzētu būt, ka 9000 ir skaļāki par 300 vai ne?

Es te neesmu kkāds futbola fanāts un futbolu neiešu skatīties un nekādu fanu sektoru es nenodir*u, bet vienkarši saku, ka varbūt ir laiks kaut ko jaunu izdomāt, nevis uz vietas stāvēt.. bet jā, ar jums ir lieki runāt, uzreiz pretī saka, ka lai eju un domāju jaunas dziesmas utt. Ne jau es esmu fano sektorā vai tur viens no galvenajiem, man tam nav laika.

Diemžēl tuvākos gadus laikam Latvijā nebūs tāds fanošanas līmenis, kā dažās citās Eiropas valstīs, jo kā jau viens teica, tad tur ir klubi ar vēsturi.

Un nejauciet NHL iekšā, tur vispār nāk tikai pasēdēt un paklausīties kā ripa pret bortiem sitās..

     [+] [-]

, 2010-12-08 00:55, pirms 13 gadiem
apmēram pirms gada viena jauna fanu grupa ( diemz''el neatceros kā saucās ) arī it kā sāka " jaunas un progresīvas " fanošanas kultūras izveidošanu. Izlika netā jaunus saukļus, domāja melodijas, it kā vāca tautu , kas varētu uz mūzikas instrumentiem piespēlēt. Un .... tas viss kaut kur ātri pazuda un pašlaik no tā nav ne miņas.

     [+] [-]

, 2010-12-08 15:57, pirms 13 gadiem
vnkyo rakstīja: LABRĪT!?

... Ne jau es esmu fano sektorā vai tur viens no galvenajiem, man tam nav laika...
Kas teica, ka tu neesi galvenais?
Tu pats to izdomāji? Pameklē, ko Tantrix ieteica un noorganizē, sākums jau ir - būsi galvenais
Par ko tu strādā, ka tev nav laika domāt?