Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" handbolisti gatavi uzvarām

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Dinamo" handbolisti gatavi uzvarām
Jurijs Karpuks (Minskas Dinamo)
Foto: dinamohandball.by

Latvijas čempionāta līderu "LSPA" pretinieki Baltijas handbola līgā 27. un 28. novembrī Minskas “Dinamo” Rīgā piektdien ieradīsies kaujinieciskā nosakņojumā un gatavi izcīnīt uzvaras, pastāstīja Baltkrievijas kluba treneris Jurijs Karpuks.

"Pagātnes neveiksmes ir jāaizmirst un jācīnās tālāk," pastāstīja Baltkrievijas kluba treneris Jurijs Karpuks. "Sezona nav sākusies, tā kā mēs vēlējāmies, taču tā parādīja, ka ar komandu nav viss kārtībā. Spēlēs Rīgā gribēsim parādīt savu labāko spēli. Arī katram spēlētājam pēc neveiksmēm Baltkrievijas čempionātā un EHF kausa izcīņā ir jāpierāda sava lietderība vienībā."

Minskas "Dinamo" spēlētāji gatavi aizstāvēt pagājušajā sezonā izcīnīto čempionu titulu. "Neskatoties uz jebko, mēs katrā mačā un turnīrā cīnāmies par uzvaru," stāsta treneris. "Cita mērķa mums nemaz nevar būt. Baltijas līgā spēlē vairākas spēcīgas komandas, kā arī vairākas vājākas, taču pret tām vajag attiekties nopietni, jo arī viņu spēles līmenis katrā spēlē aug."

Latvijas galvaspilsētā "Dinamo" neieradīsies spēcīgākajā sastāvā. Četri Baltkrievijas handbolisti Boriss Puhovskis, Deniss Rutenko, Sergejs Šliovičs un Vitālijs Koženevskis izsaukti uz valsts izlasi, divām pārbaudes spēlēm ar spēcīgo Vācijas valstsvienību.

Atgādinām, ka Baltkrievijas čempionātā Minskas "Dinamo", kurā spēlē arī Latvijas izlases handbolists Mārtiņš Lībergs, piedzīvoja zaudējumu saviem sīvākajiem konkurentiem Brestas "Meshkov" un turnīrā ieņem otro vietu. Pēc tam "LSPA" pretinieki piedzīvoja vilšanos arī EHF kausa izcīņas 3. kārtā, divu spēļu summā piekāpjoties Francijas "Dunkerque HB Grand Littoral".

Izmantotie resursi:
hk-lspa.lv

  +1 [+] [-]

, 2009-11-25 23:09, pirms 14 gadiem
LSPA komandā vsp maksā algas spēlētājiem?

     [+] [-]

, 2009-11-26 14:04, pirms 14 gadiem
Miļjonu gadā!!

     [+] [-]

, 2009-11-26 14:08, pirms 14 gadiem
Un katram pie tam vēl!!