Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"LSPA" handbolisti divreiz pret Baltkrievijas čempioniem

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"LSPA" handbolisti divreiz pret Baltkrievijas čempioniem
Izšķiroša nozīme šodien būs "LSPA" līdera Arta Kurmēna sniegumam
Foto: Helmuts Tihanovs

Nedēļas nogalē 27. novembrī plkst. 19 un 28. novembrī plkst. 14 Latvijas čempionāta līderi aizvadīs divas Baltijas handbola līgas spēles, NBS sporta zālē tiekoties ar Baltkrievijas čempioniem Minskas “Dinamo”, kuru sastāvā spēlē arī Latvijas izlases handbolists Mārtiņš Lībergs.

Rīgas komandas sastāvā šajās spēlēs nevarēs palīdzēs Oskars Arājs, kā arī tikai vienu treniņu pēc slimības aizvadījis ir Kaspars Lisovskis. Uz divām Baltijas līgas spēlēm vārtsargu līniju pastiprinās Latvijas izlases pirmais numurs Aleksandrs Babra.

Arī Minskas “Dinamo” Rīgā neieradīsies savā spēcīgākajā sastāvā. Izsaukumu uz Baltkrievijas izlasi mačiem ar Vāciju saņēmuši Boriss Puhovskis, Deniss Rutenko, Sergejs Šliovičs un Vitālijs Koženevskis, savukārt savainoti ir Maksims Babičevs un Andrejs Šipenko. Neskatoties uz iztrūkumu sastāvā, tik un tā baltkrievi kā komanda un katrs par sevi cīnīsies par uzvaru, lai pēc neveiksmīgā sezonas sākuma pierādītu savu lietderību komandā. Turklāt pērnā gada Baltijas čempioniem tā būs pirmā spēle turnīrā šogad.

Atgādinām, ka Baltkrievijas čempionātā Minskas “Dinamo”, kurā spēlē arī Latvijas izlases handbolists Mārtiņš Lībergs, piedzīvoja zaudējumu saviem sīvākajiem konkurentiem Brestas “Meshkov” un turnīrā ieņem otro vietu. Pēc tam mūsu pretinieki piedzīvoja vilšanos arī EHF kausa izcīņas 3. kārtā, divu spēļu summā piekāpjoties Francijas “Dunkerque HB Grand Littoral”. Neskatoties uz neveiksmēm, “Dinamo” būs augstākā līmeņa klubs, kas šosezon viesosies Latvijā.

Pirmajā Baltijas līgas mačā "LSPA" handbolisti savā laukumā piekāpās Igaunijas “Polva Serviti”, bet pēc tam izbraukumā cīnījās neizšķirti ar Igaunijas čempioniem “HC Kehra”.

Abām spēlēm teksta tiešraidē varēs sekot līdzi arī Latvijas Handbola federācijas mājas lapā handball.lv Ieeja par brīvu!

Izmantotie resursi:
hk-lspa.lv

  +1 [+] [-]

, 2009-11-27 10:50, pirms 14 gadiem
nu ko, laikam jaaiziet apskatiities..

  +2 [+] [-]

, 2009-11-27 10:50, pirms 14 gadiem
LSPA fanu klubs arii buus...