Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"LSPA" un "Tenax" turpinās cīņu pret somiem

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"LSPA" un "Tenax" turpinās cīņu pret somiem
Paredzams, ka Rīgā ieradīsies paliels somu kluba fanu pulks
Foto: Sandra Škutāne, hk-lspa.lv

Ar cīņu plkst. 17:00 ASK sporta zālē starp "LSPA" un Somijas vicečempioniem "Riihimaen Cocks" šodien turpinās Baltijas handbola līga. Rītdien turpat ar somiem plkst. 12:20 tiksies Dobeles "Tenax" vienība.

Aizvadītajā Baltijas līgas sezonā "Riihimaen Cocks" izcīnīja ceturto vietu, savukārt "LSPA" ieņēma sesto, bet "Tenax" - septīto pozīciju. Mūsu vienībām tā arī aizvadītajā sezonā neizdevās izcīnīt nevienu uzvaru pret spēcīgo somu vienību.

Lai arī "Riihimaaen Cocks" atstājis tās bijušais galvenais treneris Raivo Lāsts, kā arī divi komandas līderi Kristo Jarve un Valdars Nodla, diez vai vienība zaudējusi savu iepriekšējo spēku. Aplūkojot komandas pieteikumu, tajā bez somiem spēlē divi igauņi, divi rumāņi, kā arī pa vienam spēlētājam no Čehijas, Ukrainas un Horvātijas.

Pērn Somijas komandai neizdevās izcīnīt nevienu titulu - Somijas čempionātā tika izcīnīta tikai otrā vieta, bet Baltijā, kā jau minēts, ceturtā. Bez cīņasspara neviena no Latvijas komandām laukumā nedosies, tāpēc arī ātrajiem somiem spēle nebūs viegla.

Atgādinām, ka Baltijas līgas atklāšanas spēlē Dobelē Latvijas čempioni "LSPA" ar 27:23 (17:13) pieveica Dobeles "Tenax" handbolistus.

Baltijas līga

24.09. (17.00) ASK, Rīga: HK LSPA – Riihimäki Cocks
25.09. (12.20) ASK, Rīga: Dobeles Tenax – Riihimäki Cocks

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija
Baltic Handball league | News

P.S. Seko handbolam arī sociālajos tīklos:
Lapas - Latvijas Handbola federācija -...
Incompatible Browser | Facebook
twitter.com