Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Tenax" un "LSPA" atklās Baltijas handbola līgas sezonu

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Tenax" un "LSPA" atklās Baltijas handbola līgas sezonu
"Tenax" un "LSPA" tiksies atkal Dobelē
Foto: Dainis Eihvalds, hk-lspa.lv

Ar Latvijas stiprāko komandu dueli Dobeles "Tenax" pret "LSPA" šovakar Dobelē plkst. 19:00 tiks atklāta jaunā Baltijas handbola līgas sezona.

Jau vairākus gadus tieši šo abu komandu cīņas ir interesantākās Latvijas handbolā, tāpēc noteikti arī šīvakara spēlē Dobelē būs ko redzēt!

Tāpat kā pērn arī šajā sezonā par stiprākās Baltijas līgas komandas titulu cīnīsies septiņas komandas no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas un Somijas. Piektdien savā stiprā spēlēs latviešu grandi, bet abās brīvdienās pārmaiņus mūsējie Rīgā (arī dobelnieki spēlēs galvaspilsētā) tiksies ar Somijas vicečempioniem "Riihimaen Cocks". Pēc regulārā turnīra aizvadīšanas četras spēcīgākās komandas sacentīsies FINAL4, noskaidrojot Baltijas līgas čempionu. Pērn, finālā pieveicot "Polva Serviti", par čempioni kļuva Igaunijas "HC Kehra".

"Šajā sezonā mēs gribētu iekļūt trijniekā," par Baltijas līgas mērķiem stāsta "LSPA" galvenais treneris Andris Molotanovs. "Lai arī neesam savā labākajā formā, tomēr ceram uzvarēt abās cīņās šajā nedēļas nogalē." Piesardzīgāk par turnīra mērķiem runā Dobeles "Tenax" menedžeris Ivars Zariņš: "Mēs gribam parādīt labu sniegumu, izcīnot dažas uzvaras." Aizvadītajā sezonā Latvijas komandas ieņēma pēdējās divas vietas - "LSPA" sesto, bet "Tenax" septīto vietu.

Ievērojamas izmaiņas skārušas Somijas komandu "Riihiamen Cocks", kuru atstājis tās galvenais treneris Raivo Lāsts, kā arī divi komandas līderi Kristo Jarve un Valdars Nodla. Līdz ar to mūsējie šajā sezonā spēlēs pret citu komandu, kurai pērn neizdevās izcīnīt nevienu titulu - ne Somijā (otrie), ne Baltijā (ceturtie).

Atgādinām, ka mačam starp Dobeles "Tenax" un "LSPA" komandām varēs sekot līdzi teksta tiešraidē Latvijas Handbola federācijas mājas lapā Latvijas Handbola federācija

Baltijas līgas kalendārs

23.09. (19.00) Dobele: Dobeles Tenax – HK LSPA
24.09. (14.00) Klaipēda: Žemaitijos Dragunas – Põlva Serviti
24.09. (15.00) Viļņa: Vilniuse VHC Šviesa – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper
24.09. (17.00) ASK, Rīga: HK LSPA – Riihimäki Cocks
25.09. (12.20) ASK, Rīga: Dobeles Tenax – Riihimäki Cocks

25.09. (14.00) Klaipēda: Žemaitijos Dragunas – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper
25.09. (15.00) Viļņa: VHC Šviesa – Põlva Serviti

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija
Baltic Handball league | News

Kura komanda šovakar izcīnīs uzvaru?

  • 13

  • 29

  • 0




  +1 [+] [-]

, 2011-09-23 11:26, pirms 13 gadiem
dobeles aizsardzība pret lspa uzbrukumu

     [+] [-]

, 2011-09-23 15:19, pirms 13 gadiem
Būs video tiešraide testa režīmā: Crazy Monkey TV