Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Baltijas handbola līgai pārtraukums līdz Jaunajam gadam

Pirmdien Baltijas handbola līgā tika aizvadīta pēdējā spēle šajā gadā - Minskas "Dinamo" handbolisti apliecināja savu favorītu statusu, ar rezultātu 31:24 apspēlējot igauņu "Põlva Serviti". Nākamās spēles 16. janvārī.

"Dinamo" šodien jau pēc spēlētas pusstundas atkārtoja sev piederošo sezonas rekordu, puslaikā ielaižot vien astoņus vārtus. Iepriekš to minskieši bija izdarījuši 20. septembra spēlē pret Dobeles "Tenax". Arī otrajā puslaikā mača gaita nemainījās, un "Dinamo" svinēja diezgan vieglu uzvaru ar rezultātu 31:24.

"Dinamo" ar piecām uzvarām desmit mačos šobrīd sakrājuši 17 punktus turnīra tabulā, kas dod otro pozīciju. Pirmie ar 19 punktiem, tiesa, 11 spēlēs ir Brestas "HC MESHKOV". Tikmēr "Põlva Serviti" ir astotie (septiņi punkti).

Latvijas rokasbumbas klubiem gan šosezon nav veicies visai spoži, izņemot čempionvienību Rīgas "ASK AB.LV", kas ar 12 punktiem tabulā ieņem nosacīto trešo vietu, ja ņem vērā sakrātos punktus, nevis izcīnīto uzvaru procentu. Nākamo spēli rīdzinieki aizvadīs 16. janvārī, kad izbraukumā sacentīsies ar "Chocolate Boys".

Dobeles "Tenax" vienībai piecās aizvadītajās spēlēs tikai reizi izdevies tikt pie panākuma - uzveikta cita pašmāju komanda LSPA (33:29, 5. decembris). Pārējās spēlēs zaudējumi, un tas turnīra tabulā dod divus punktiņus un attiecīgi desmito pozīciju. Savukārt Rīgas LSPA arī izcīnījuši vienu uzvaru - ar rezultātu 32:30 septembra izskaņā pieveikta "HC Kehra", kas turnīra tabulā ir devītajā vietā. Pārējos mačos neveiksmes un pēdējā vieta ar diviem punktiem.

Nākamo spēli "Tenax" aizvadīs Rīgā, vēlreiz tiekoties ar LSPA vienību 6. februārī, bet dienu vēlāk jācīnās ar "Põlva Serviti" handbolistiem. Tikmēr LSPA pirmo spēli Jaunajā gadā Baltijas līgas turnīrā aizvadīs 16. janvārī, kad tiksies ar "Riihimäen Cocks", bet dienu vēlāk jāspēlē pret "Chocolate Boys".

Izmantotie resursi:
baltichandball.com


Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas U20 vīriešu handbola izlases kandidātos seši ārzemēs spēlējošie

Latvijas U20 vīriešu handbola izlases galvenā trenera amatā apstiprinātais Arnolds Straume nosaucis 35 valstsvienības kandidātus. Izlasei šī gada jūlijā priekšā Eiropas čempionāts (B divīzijā) Kosovā.
Itālijas valstsvienības handbolisti pēc pasaules meistarsacīkšu finālturnīra sasniegšanas. Foto: Federazione Italiana Giuoco Handball (FIGH)

Baltiešiem bezierunu zaudējumi PČ atlases pēdējā kārtā, Itālijai pirmais finālturnīrs 21. gadsimtā

Nākamā gada pasaules handbola meistarsacīkšu kvalifikācijas pēdējā kārtā tika apstādinātas Lietuvas un Igaunijas valstsvienības, savukārt lielu sasniegumu paveica Itālijas komanda, kura abās kaujās pieveica Melnkalnes izlasi, kādu no divu veidu lielajiem finālturnīriem sasniedzot trešo reizi vēsturē.
SK "Latgols". Foto: Aija Ozoliņa

Latvijas kausa izcīņas finālu sasniedz "Latgols" handbolistes

Vakar Latvijas sieviešu kausa izcīņu pirmajā pusfinālā uzsāka “Salaspils SS” un “SK Latgols” komandas. Kā pirmās finālu sasniegušas Ludzas handbolistes, kuras ar 33:22 (13:6) izbraukumā pieveica pretinieces.