Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Arvis Laganovskis ar 12 vārtiem kaldina Ogres uzvaru pār ASK/LU

Jānis Pārums

Arvis Laganovskis ar 12 vārtiem kaldina Ogres uzvaru pār ASK/LU
Arvis Laganovskis
Foto: Ritvars Raits

Šodien Latvijas vīriešu handbola čempionāta vienīgajā spēlē astoto panākumu 14 spēlēs izcīnīja Latvijas vicečempioni "Ogre/Miandum", kuri savā laukumā pārspēja ASK/LU komandu ar 37:25.

Pēc aizvadītās nedēļas nogalē gūtā savainojuma ogrēniešiem šovakar nācās iztikt bez viena no saviem līderiem Arta Kurmēna un mājinieku pieteikumā bija tikai 10 spēlētāji, no kuriem divi – vārtsargi. Viesu soliņš bija krietni garāks, taču ierindā nebija uzbrukuma līderis Ēriks Drobots.

Mača pirmajās minūtēs vadībā izvirzījās ASK/LU (6:4), taču tad četrus vārtus pēc kārtas guva mājinieki (divreiz precīzs bija Arvis Laganovskis, pa reizei – Bauze un Sļusarevs), izvirzoties vadībā ar 8:6. Puslaika turpinājumā "Ogrei/Miandum" saglabājās 2-3 vārtu pārsvars. Puslaiks – 16:13.

Vēl pārliecinošāk ogrēnieši aizvadīja otrā puslaika pirmo pusi, ko uzvarēja ar 13:6, pēc Arvja Laganovska kārtējiem gūtajiem vārtiem pirmoreiz spēlē panākot 10 vārtu pārsvaru – 29:19. Vēlāk mājinieku atrāviens pieauga līdz +12 un ar tādu pārsvaru Ogres handbolisti arī noslēdza spēli – 37:25. Panākums ļāvis pakāpties uz trešo vietu, tiesa, apsteigtais "Jūrmalas Sports" aizvadījis par vienu spēli mazāk.

Arvis Laganovskis uzvarētāju rindās izcēlās ar 12 gūtajiem vārtiem, zaudētājiem astoņi vārti Ingus Kivlenieka rēķinā.

Virslīga vīriešiem

Ogre/Miandum – ASK/LU 37:25 (16:13)
Ogre: Arvis Laganovskis 12/2, Dravnieks 8, Artis Laganovskis 5, Bauze 5, Ģērmanis 3, Mancurovs 2, Sļusarevs 1, Želna 1.
ASK: Kivlenieks 8/4, Hovratovičs 6, Sūnaitis 2, Vilsons 2, Grants 2, Miemis 2, Šibins 1, Ranka 1, Grants 1.

Kalendārs/Rezultāti
Turnīra tabula
Statistika

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv