Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Vektrum Sport" mēneša spēlētāji - Puriņš un Seržante

Jānis Pārums

"Vektrum Sport" mēneša spēlētāji - Puriņš un Seržante
Raitis Puriņš un Elza Seržante
Foto: Sandra Škutāne / Jānis Slišāns

Pretinieku komandu treneru balsojumā par "Vektrum Sport" aprīļa un maija labākajiem spēlētājiem Latvijas handbola Virslīgās vīriešiem un sievietēm atzīti, attiecīgi, Raitis Puriņš (Celtnieks/LSPA) un Elza Seržante (Stopiņu NHK).

Raitis Puriņš aprīlī un maijā aizvadīja sešas spēles, kaldinot savai komandai divus panākumus. Lielā mērā pateicoties tieši Puriņam "Celtnieks/LSPA" pusfināla sērijā ar 2-1 pieveica "Jūrmalas Sportu", bet finālā izrādīja sīkstu pretestību Latvijas čempioniem Dobeles "Tenax", tomēr piekāpās trijās spēlēs. Pretinieku komandu treneri Puriņa sniegumu atbilstoši novērtēja, atzīstot viņu par aprīļa/maija labāko spēlētāju.

Puriņš par labāko spēlētāju atzīts pirmoreiz. Mēneša spēlētāja godā viņš šosezon ir otrais vārtsargs, kam tāds gods ticis (decembrī/janvārī par labāko tika nosaukts jūrmalnieku vārtsargs Viktors Turkupols), tāpat Raitis ir otrais "Celtnieka" pārstāvis, kas šosezon ieguvis šo nosaukumu – februāra labākais spēlētājs bija viņa komandas biedrs Vladimirs Maslaks.

Elzas Seržantes pārstāvētā komanda Stopiņu NHK aprīlī un maijā piedzīvoja četrus zaudējumus (pusfināla sērijā pret LSPA un sērijā par bronzu pret Dobeles SS/REIR), taču Seržante šajās spēlēs bija ļoti rezultatīva, gūstot 48 vārtus. Trijos no četriem mačiem Seržante guva vairāk nekā desmit vārtus, bet rezultatīvāko maču aizvadīja 17.aprīlī pret LSPA, kad guva 15 no savas komandas 24 gūtajiem vārtiem (24:29).

Seržante ir jau trešā Stopiņu NHK spēlētāja aiz Gitas Brodzinskas un Dainas Sergejevas, kas atzīta par mēneša labāko. Brodzinska par labāko tika nosaukta decembrī/janvārī, bet Sergejeva – martā.

Latvijas čempionāta "Vektrum Sport" labākie spēlētāji Virslīgā un 1. līgā saņems dāvanas un kreklu no "Vektrum Sport", savukārt spēlētāju pārstāvētas komandas – dāvanu kartes. Tāpat labākie spēlētāji saņems dāvanu karti kriosaunas procedūrai "Krio", bet pārējā komanda - 15-25% atlaidi.

"Vektrum Sport" piedāvā dažādu plašu sporta veidu inventāra un preču klāstu. Uzņēmums Latvijā darbojas jau piekto gadu, sadarbojoties ar daudzām Latvijas skolām un sporta spēļu komandām.

Veselības atjaunošanas centrā "Krio" sportistu veselībai izmanto krioterapiju un skābekļa terapiju. Ar kriosaunas procedūrām sportisti iegūst izturību un spēku saviem labākajiem rezultātiem, kā arī atjauno enerģiju un noņem nogurumu pēc fiziskām slodzēm.

Vektrum Sport mēneša labākie spēlētāji Latvijas handbola čempionātā 2014./2015.

Oktobrī: Ēriks Drobots (ASK/LU), Laura Ņeverovska (Dobeles SS/REIR), Pēteris Ratnieks (ONSC/HK Ogre)
Novembrī: Raivis Gorbunovs (Latgols), Kristīne Kirejeva (LSPA), Mārtiņš Dāvidnieks (Skrīveri/Aizkraukle)
Decembrī/janvārī: Viktors Turkupols (Jūrmalas Sports), Gita Brodzinska (Stopiņu NHK), Ritvars Balceris (Dobeles SS)
Februārī: Vladimirs Maslaks (Celtnieks/LSPA), Lita Lisovska (LSPA), Niks Remess (Salaspils SS)
Martā: Artis Kurmēns (Ogre/Miandum), Daina Sergejeva (Stopiņu NHK), Ritvera Balceris (Dobeles SS)
Aprīlī/maijā: Raitis Puriņš (Celtnieks/LSPA), Elza Seržante (Stopiņu NHK)

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

  +1 [+] [-]

, 2015-05-14 14:47, pirms 9 gadiem
Visu cieņu Raita sniegumam..Bet manas personīgās domas,ka Arājam vajadzēja dot. Var apskatīties viņa personīgo un komandas snieguma statistiku,sākot no pusfināliem. Vienozīmigi līderis HK Dobeles Tenax komandā.

     [+] [-]

, 2015-05-14 15:24, pirms 9 gadiem
Man liekas dīvaini, ka Tenax nav zaudējuši nevienu spēli, bet nevienu mēnesi par labāko spēlētāju nav ticis atzīts neviens no Tenax vīriem... Pelnījuši bija vairāki...

     [+] [-]

, 2015-05-14 17:56, pirms 9 gadiem
dieselOO7 rakstīja: Man liekas dīvaini, ka Tenax nav zaudējuši nevienu spēli, bet nevienu mēnesi par labāko spēlētāju nav ticis atzīts neviens no Tenax vīriem... Pelnījuši bija vairāki...
Tur jau tā lieta - pelnījuši vairāki, tādēļ katrā spēlē pretinieku treneris nosauc citu par labāko, kamēr LSPA ļoti lielā mērā vilka Raitis, tādēļ pretinieku treneri vairākkārt par labāko atzina viņu. Tā rodas mēneša labākie.

  +2 [+] [-]

, 2015-05-14 19:37, pirms 9 gadiem
Ko raustās! Osis būs MVP