Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"ASK" handbolisti izcīna piekto uzvaru

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"ASK" handbolisti izcīna piekto uzvaru
Ogres komanda šodien bija pagalam bezcerīga
Foto: Ritvars Raits

Bez lielas intrigas aizvadītas abas sestdienas spēles Latvijas vīriešu handbola čempionātā. Pārliecinošas uzvaras izcīnīja favorītes – "ASK" un "LSPA", pieveicot attiecīgi "Jūrmalas Sportu" un "Ogri".

Jūrmalnieki pret čempionāta līderiem izturēja tikai pirmo puslaiku, kas noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 16:16. Otrajā puslaikā rīdzinieki bija pārāki ar +8, izcīnot uzvaru ar 37:29. "ASK" sastāvā desmit vārtus guva Jānis Gremzde, bet pa astoņiem Arnoldam Straumem un Robertam Zvejniekam. Mājiniekiem rezultatīvākais bija Rolands Ivanovs, kura kontā seši rezultatīvi raidījumi.

Vēl pārliecinošāku uzvaru izcīnīja "LSPA", kas ar 35:13 "saplosīja" Ogres komandu. Šajā mačā viss bija beidzies jau pēc pirmā puslaika, kurā "Ogre" spēja gūt tikai piecus vārtus, kamēr "LSPA" uzbrukumā sekmējās krietni vien labāk – 19 vārti. "LSPA" uzvaru ar desmit vārtiem sekmēja Atis Kurmēns, bet zaudētājiem pa pieciem vārtiem guva Dzintars Dravnieks un Jānis Avotiņš.

"ASK" ar 5-0-1 bilanci ir čempionāta līderes godā, "LSPA" seko ar 4-0-2. Pa četrām uzvarām ir arī "RTU" un "Tenax". Turnīra tabulu noslēdz "Vaiņode", kam viena uzvara piecos mačos.

Izmantotie resursi:
handball.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-11-20 20:56, pirms 13 gadiem
masalskis123 rakstīja: ASK ieskrējušies ne pajokam
njāā, esam gan..