Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"ASK" otrā uzvara, "Jūrmalas Sports" - pirmā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"ASK" otrā uzvara, "Jūrmalas Sports" - pirmā
Arnolds Straume
Foto: Romualds Vambuts, sportacentrs.com

Latvijas vīriešu handbola čempionātā sestdien notika divas spēles. Pie uzvarām tika "ASK", kas ar 37:31 pieveica "RVR" un "Jūrmalas Sports", kas Ulbrokā apspēlēja Stopiņu komandu - 28:24.

"ASK" otrā uzvara divos mačos nāca salīdzinoši vieglā cīņā. Pēc pirmā puslaika Andra Gulbja trenētajai komandai bija 22:14 pārsvars pret "RVR". Kā pēc mača sarunā ar Sportacentrs.com atzina treneris, otrajā puslaikā viņa padotie atslābinājušies un nav tikuši galā ar RVR 4-2 uzbrukumu. "ASK" sastāvā ar 12 vārtiem šodien atzīmējās Jānis Gremzde, kamēr "RVR" rezultatīvākais ar astoņiem precīziem raidījumiem bija Armands Melderis.

Tikmēr pirmo panākumu čempionātā guvusi "Jūrmalas Sports" vienība, kas izbraukumā ar 28:24 pieveica pastarīti "Stopiņu" NHK. Jūrmalniekiem 11 vārtus guva Artis Laganovskis, bet mājiniekiem astoņi vārti Andra Lazdas kontā.

Latvijas čempionāta līdere ar trim uzvarām trīs mačos ir "Tenax", tikmēr "ASK" ar divām uzvarām divos mačos ieņem trešo vietu. Četri punkti ir arī "LSPA", kam gan jau ir viens zaudējums. Turnīra tabulu bez punktiem noslēdz "Stopiņu" NHK un "Vaiņode".

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija

     [+] [-]

, 2010-10-17 15:03, pirms 14 gadiem
Nu arī Vaiņodei ir uzvara